Şimdi Ara

Netflix Türkiye 30 günlük deneme süresini iptal etti (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
211
Cevap
3
Favori
16.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yakın bir arkadaşım 1 haftalığına şifreyi verir misin dedi ama vermedim.her gün 1 paket sigara içiyorsun aylık 10 lira ver izle dedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • shkoksal kullanıcısına yanıt
    Coin kazan sitelerde bol bol izle çok uyanıksın ya (!)

• ahmetbayram5 A kullanıcısına yanıt
    Ne diyosun sen anlamadım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kraldan çok kralcı birileri bu karar üzerine acayip orgazm olmuş durumdalar, bu adamlar bu kararı kendi milletini aşağılama fırsatı olarak görüyor ne yazık ki. Öncelikle şunu belirteyim bu ücretsiz üyelik sadece Türkiye'de kaldırılmadı; İngiltere, Fransa, İtalya, İspanya, Hollanda, Belçika, Hindistan, Japonya, Norveç, Brezilya, Arjantin, Danimarka, Finlandiya vs. daha birçok ülkede kaldırıldı. ABD, Almanya, Yunanistan, Bulgaristan, Portekiz vs. gibi birkaç ülkede ise devam ediyor. Deneme süresinin kaldırılmasının nedeni ücretsiz üyelik açan Türkler değil, belli ölçütlere göre alınmış bir global karar var ve firma yeni bir strateji deniyor. Aşağılık kompleksi içerisindeki birtakım insanlar bu durumu Türk milletine hakaret fırsatı olarak kullanmayı bırakmalı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Sende anlayacak kapasite olmadığı belesçiliğinden belli

• ahmetbayram5 A kullanıcısına yanıt
    Hayırdır netflix'in sahibi falan mısın? Ha bence değilsin doğru dürüst iletişim kurmayı bile bilmeyen bomboş adamsın. Blok.

• AİGUN kullanıcısına yanıt
    Hocam yazdığım gibi netflixte olmayan içerikler için zaten mecbur kullanıyoruz torrenti.

• Eşimde dizi film kültürü pek yok. Televizyonu açsın olan diziye filme baksın.
    Israrla istedi. Millet nette sağda solda şov yapıyor ya sürekli. Paylaşım paylaşım. Merak etmiş.
    Tamam dedim bakalım alalım deneme sürümü. 20 gündür o kadar rahat ettim ki. Bana bulaşmıyor fazla, rahat oyun oynayabiliyorum. Çizgi film falan olsun oğlan çok sevdi. İçerik baya geniş. 3 gün sonra bitiyor süre. Dörtlü pakete geçeceğiz arkadaşlar ile.

Ben gerçekten deneme amaçlı almıştım. Eğer izlemese misal devam etmeyecektim.
    Ya da deneme sürümü olmasa, direk para verip alsam, izlemese boşa gidecekti. Beni yanılttı ama.
    Deneme sürümünü gerçekten deneyecekler için kötü olmuş (:
  • İsabetli bir karar. Bizim milletimizde sürekli iyi niyeti suistimal etme çabası var. Sanal kart ile hesap açıp 5-10 liraya hesap satarak bunun ticaretini yapanlar vardı. Netflix umarım bununla kalmaz yasal yollara başvurur. Devamlı rezil oluyoruz bu tipler yüzünden.
  • İyi yapmış, düşünsenize aynısını size yaptıkları delirir insan

• gayet iyi olmuş..
  • LacWer kullanıcısına yanıt
    sanal kartı kabul etmiyor. ben normal üyelik açacaktım, açamadım. belki 30 gün bedava kampanyası bittiği için yeniden açarlar.

• spacenet S kullanıcısına yanıt
    bu kraldan çok kralcı dediğin insanlar ne yapsalardı? internet şubelerinden ürettikleri sanal kartlar ve açtıkları mail'ler ile aldıkları hesapları beş, on liradan satanları alkışlasalar mıydı? sen alkışladın mı mesela?

• yakında "Netflix kardeşliği" "satılık pre sec hesap" konuları açılır
  • quote:

Orijinalden alıntı: pelstina

Parasının verip kullanıyorum. 4k içeriklerin ses kalitesi de iyi. Sadece Türk ahlak yapısına uygun yayınlar olmaması sıkıntı. Her 5 içerikten biri ya da ikisi seks meks vs gereksiz ikili ilişkiler üzerine. Çoğu insan bu tip şeylerin entertainment ini izlemekten hoşlanmaz. Komediyle cinsellik amerikan kültüründe beraber gider, çünkü adamlar bu konuları aşmış, ama bizim gibi ülkelerde öyle olmuyor, ona rağmen dayatma gibi bu içerikler sürekli yayında. Yetişkin içerikler için şifre konulmazsa çocuklar için de ciddi sıkıntı olabilecek bir platform.
    Hocam çocuklar için çocuk profili diye bir ayar vardı sanki diye hatırlıyorum.
    Hocam ,Karşındaki üye sürekli forumda nefret suçu işeyip ban yemiyor.Zihniyet olarak Sevan Nişanyan tayfasından.Ne yazsan boş ona.
  • kuklacini kullanıcısına yanıt
    Yazık hocam ya, sorunlu galiba.

Büyük ihtimal.
  • Ölücüler bu habere çok üzüldü
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.