< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Netflix Türkiye üyelik paket fiyatlarına zam geldi: İşte yeni fiyatlar (18. sayfa)

-
-
Aga noluyor agaa
-
zam değil ki bu, zamcık.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Netflix de olan her şey internette zaten var. 480p yi 30 tl ye izleyeceğime 1080p yi bedava izlerim
-
İptal etmiştim zamanında. İsabet olmuş.
-
quote:
Orijinalden alıntı: BlackLeadulan hala eko diyor ya. aloooo. sizinkiler sağ olsun her gün gözümüzü birbirinden farklı zam haberleriyle açıyoruz. ülkenin içinden geçtiniz 5 kuruş para kalmadı koca ülkede. allah akıl fikir versin, sözün bittiği yerdeyiz. bir de bu tipler var gördüğünüz gibi beyler. sövsen sövülmüyor, dövsen dövülmüyor.
Alıntıları GösterO tayfayı skrek öldüreceksin.
Hepsinin açlıktan ağzı kokuyor.
Facebook gruplarında iş, para dileniyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Netflix uzun zamandır kullanmıyorum kaliteli içerik çok fazla yok, mesela witcher falan çıkar o zaman 1 aylık yaptırır izlerim.
Fiyat konusunda en full paketi 6 euro civarında hala global anlamda ucuz sayılır.
-
quote:
Orijinalden alıntı: monacomenFiyatlar AVM'den AVM'ye de fark ediyor bence, daha zenginlerin olduğu muhit ile daha orta direk kesimin alış veriş merkezlerinde sinema ve bilet fiyatları da değişiyor. Bunda AVM'deki kiraların da fark ettiğini düşünüyorum. Çok acımasız olmak istemem, sinemalar hıncahınç dolmuyor ve bir restorandan daha büyük bir alan ve konfor veren bu yerler müşteriye en az 2 saat bu konforu sunmakla mecbur. Soğuk sıcak olması, koltuklarının çok konforlu olması, klima sistemleri, film kirası şusu busu bir hayli masraflı bir iş sinema işletmek. Açıkçası sinema işletmecilerine fiyatlar konusunda acımasız olmadan bunları düşünmek gerek diyorum çünkü onlar da sinema yerine daha karlı diye yiyecek içecek sektörüne döner ise artık geliri düşecek olan sinema sektörü daha az paraya daha düşük prodüksiyonlar üretip, dijitalde korsan ile savaşırken hepten bitip tükenebilir. Eski filmleri tekrar ve tekrar izleyerek geri kalan ömrümüzü tamamlayabiliriz aslında o da var.
Alakası yok hocam. Biri Buyaka Avm, diğeri Tepe Nautilus, bir diğeri Akasya Avm. Aralarında 10 lira olsa haklısın ama biri 15 lira, biri 50-55 lira.
İstanbul'da bu saydığım avm'lerin hepsi tutan avm'ler. Kiralarının arasında da öyle biri 10 binse diğeri 100 bin değildir yani emin ol.
-
Bu fiyatların asıl sorumlusu Netflix'den önce berbat halde olan ekonomimiz ve Türk lirasının hiç olmadığı kadar değersiz olmasıdır.
-
Netflix e ara verme zamanı -
Netflix aç izle kolaycılığını seven ve diğer alternatiflerle uğracak zamanı olmayan arkadaşlar için kardeşlikle hala izlenebilir görünmekle beraber, torrent, iptv, apps, vs. konulardan anlayanlar için netflix ancak dizi için bir aylığına sanal kartla alınıp dizi tüm sezonları ile tüketilince de çıkılacak bir yer haline gelmiş durumda. Acı ama gerçek bu, bu içerikle bu fiyatlara 12 ay bireysel abonelik akıl işi değil.
Netflix'in global bir şirket olduğunu unutup, Ekonomimiz ölmüş, ülke bitmiş deyip her şeyi hükümete bağlayarak bu fiyatlandırmayı haklı çıkarmaya çalışan arkadaşlara da, beceriksiz ekonomi yönetimi ile artık bıktıran bu muhalif kesimin ağzına laf veren hükümete de diyecek çok şey varda neyse yeri burası değil.
8tl'ye Amazon candır deyip, prime videonun içeriğinin çoğalması dileğiyle Jeffrey babayı gözlerinden öper sizlere de cümleten iyi geceler dilerim.
-
Şimdilik sadece Amazon Prime Delivery ile birlikte gelen Amazon Prime'ı kullanın. MasterCard'ınız var, 2 ay ücretsiz alacaksınız.
-
quote:
Orijinalden alıntı: BlackLeadSon Netflix zammından bugüne kadar tl dolar karşısında yüzde 30 değer kaybetti.
Zamdan ziyade "döviz güncellemesi" desek daha doğru olur. Netflix bizim yerli firmalara göre daha insaflı olduğu için kur artar artmaz değil, bir kaç ay geçtikten ve kur sabitleştikten sonra zammı verdi.
Ama sanki bir tık fazla olmuş gibi zam. Tabii yine de dolar bazında en düşük netflix kullanan ülkelerden biri olmaya devam ediyoruz ama rakipleri olan blutv ve amazon prime video aylık 8-10 liraya falan üyelik satıyorlar. Exxen keza öyle. Disney+ da düşük fiyattan gelecektir ilk başta, netflix bizim ülkemizde kan kaybedecektir.
Blue tv dediğiniz içeriğinde 20 yıllık filmler var her yerde izleyebileceğiniz. 10TL bile fazla ona..
-
quote:
Orijinalden alıntı: zortakÇöp, üyeyim ucuz diye duruyor, anca ayda 1 film seyrediyorumdur
Filmlerin yanında çok güzel diziler de var The Office, House gibi ve hepsi en yüksek kalitede, bütün sezonlar mevcut. Netflix gibi her kalite için ayrı ücret istememesi de büyük bir artı ve tabii ki Prime sadece videodan ibaret değil, sırf ayda yapacağın bir alışverişten bile fazlasıyla amorti ediyorsun verdiğin parayı. Kalan Prime video, gaming vs. bedavaya gelmiş oluyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar neflix ps4 de kullanan var mi
Yürütme ayarlarını bulamıyorum kaliteyi sabitlemek istiyorum da
Bu ay uye olmuştum zam yedik buda güzel
yapsın, sonuna kadar hak ediyor adamlar...4 kişi oluncada miktar düşük zaten...Laga luga etmesin kimse, 1 paket sigara az içiversin...Boş laflar
-
ABD’de 5 dolar ve oradaki arkadaşlarım almıyor torrente devam diyor, bizde ise 100TL dahi yapsalar çıkıp şu cümleyi kuracaklar var çok iyi biliyorum
quote:
Orijinalden alıntı: XaklerABD’de 5 dolar ve oradaki arkadaşlarım almıyor torrente devam diyor, bizde ise 100TL dahi yapsalar çıkıp şu cümleyi kuracaklar var çok iyi biliyorum
Hacı ne anlatıyorsun sen, bu işin patladığı yer Amerika zaten, sırf abd de 100 milyona yakın üye sayısı var, senin ülkende taş çatlasa 1.5 milyon üye falan
Arkadaşların homeless mi nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X