Şimdi Ara

Netflix Türkiye üyelik paket fiyatlarına zam geldi: İşte yeni fiyatlar (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
402
Cevap
3
Favori
28.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
180 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Leş içeriklere sahip rezil bir platform.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rabiademiray

Leş içeriklere sahip rezil bir platform.

blacklist, mindhunter, peaky blinders, black mirror, star trek discovery, lost in space, the witcher ilk aklıma gelen güzel yapımlarbunlar.

o kadar da gömülmeyi haketmiyor bence.

ama fiyat fazla. bırakacağım malesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: monacomen

Aslında sinema sektöründen kastım film yapımcıları veya prodüktör ekibi değil salon sahipleri ve salon çalışanları demek istemiştim. Zaten mesajda insanlar evinde film ve sinema sistemi kurarsa ne olur diye yazmıştım. Açıkçası sinema salonu işletmecileri ve onların çalışanları bence en çok zararı yaşayacak olan. Yine de hemen bir kayıp olmaz. Sinemanın tıpkı tiyatro gibi bir büyüsü bir otantik işlevi, nostaljisi var. Ama zamana yenik düşüyor bazı şeyler. Tıpkı basılı yayın ve dergicilik gibi, bitmiyor ama dijitale aktarılıp hızlı ve çabuk ulaşıyor bunun yanında da bazı sektörler haliyle ufalıyor matbaa, basın, yayın, dağıtım, kitapçılar gibi. Geriye bitmeyen tek şey kalıyor. Sanat ve sanatçı ve onu izleyen kitle.

Alıntıları Göster

Haklısın hocam ama bence artık sinema salonları belirli yerlerde olmalı. Aynı filmi avm'nin birinde 50 liraya, birinde ise 14 liraya izlediğimi biliyorum.

İkisi de aynı hafta içindeydi. Aradaki 36 liralık fark işte salon sahibi mafyalara gidiyor. Boş ver bence bu kadar takılma. Herkes bir şekilde ekmeğini kazanıyor.

Evet aslında boş verelim, işsiz kalsınlar mantığında biri değilim ama bu haksızlığa karşı bunu hak ettiler.

• Netflix yine Turkcell'e bakınca insaflı.

• Timurlénk kullanıcısına yanıt

Değil.bakınız yapımlar dizilerini filmlerini çekmeye başladı bile.nolan filmleri yok artık sanat filmleri zaten içerik dahili değil.peaky blinders önceden blutvdeydi o da gider yakında.gone girl ve yönetmeninin filmleri de kaldırıldı.

• DoğukanBlack D kullanıcısına yanıt

Şimdi her tercihe saygı duyulamaz.

Tercihe saygı duymak mecburi değildir.

Her tercih sağlıklı ve değerli değildir.

Bu cümlelerden sonra size yaza bileceğim hiç bir şey yok maalesef. Ben sizin bana mesaj yazma tercihinize saygı duyarak geri dönüş yaptım. Yazdıklarıma saygı duyar yada duymazsınız. Ama kimseye doğru yol reçetesini siz veremezsiniz. Ben de veremem. O halde hastalık olmayan bu durumun sizin için çözümü bu insanları vuralım keselim yok edelim anladığım kadarıyla çünkü bu hastalık olmadığı gibi bir tedavisi de yok. Bu LGBT tanımını insanlar getirdi fakat bu hayvan camiyasından tutun bir çok canlı türünde olan bir şey. Umarım hitler gibi bütün yanlış gördüğünüz her şeyi yok etmeye çalışmazsınız. Çünkü doğa bile yanlışlarıyla kusursuz. İnsanların düşünceleri ve tercihleri gibi. Dünya bir bahçe siz sadece kırmızı istiyorsunuz. Ben her rengi siz savunmasanız da savunacağım.

LGBT den değil pedofiliden korkun. Gay, Lezbiyen hoşunuza mı gitmiyor arkadaşlık etmeyin hayatlarına karışmayın. "Şimdi her tercihe saygı duyulamaz." Duyulur efendim size yanlış öğretmişler duymakta zorundasınız bu insanlar var olacak ve bunlarla yaşamak zorundasınız yada topu tüfeği alın savaş açın. Ama karşınızda duracak kişiler sadece lgbt olmaz bilginiz olsun. Bunu daha önce denediler.

"Tercihe saygı duymak mecburi değildir."

Mecburidir efendim. Ben bir birey olarak bir tercih yapıyorsam bu da yasalara aykırı değilse buna saygı duymak zorundasın. Kişisel tercihler kişiye özeldir sana uymuyorsa uzaklaşır gider çevreni ona göre kurarsın buda bir saygı yöntemidir.

"Her tercih sağlıklı ve değerli değildir."

Tercih kime göre neye göre değere sahip bir kol saatinin değerini ölçe bilir misiniz? Sizin için bir saat olabilir siz fiyat bilirsiniz kişi için bu 7 ceddinden miras kalmış olabilir. Olay kişinin verdiği değerdir.

Çok büyük olduğunuzu düşünmüyorum. Umarım bir gün dilediğiniz ortama ve tüm olumsuzluklardan uzak bir yer bulursunuz. Tek dileyim ve temennim saygı duymayı öğrenmeniz.

Kolay Gelsin..

• Yapılan zam türkiye şartlarında fazla ama şuan içerik olarak netflix'e rakip olacak bir platform yok bunu kendileride biliyor o yüzden el mecbur kullanmaya devam edicez.

• XemreG X kullanıcısına yanıt
    Bak nefsini put edinmişsin o yüzden anlamıyorsun.
    Her tercihe saygı duyulamaz.
    Hitler mao pol pot hep bir tercih yaptı.
    Şimdi bu tercihleri milyonların hayatına mal oldu.

Bak lgbti kendi içerisinde kendi kalıplarında yaşayan ve çevreye zararı olmayan bir oluşum değil.
    Örneğin lgbti marsta olsaydı umrumda olmazdı.
    Yine sevmez yine saygı duymazdım ama karışmazdımda.

Lgbti toplumun bir kanseridir.
    Kesinlikle yasak ve haramdır.
    Sen zaten onlara destek vererek günah işliyorsun.
    Misal müslümansan ve lgbti haktır doğrudur dersen dinden çıktın bile.
    Fakat inançsızsan ve sosyolojiden psikolojiden bilimden haberin yoksa lgbti oluşumunun zehrine kapılıp hak hukuk saygı vs gibi sana atılan olta kelimelere kapılman normal.

Fakat şunu unutma ben müslüman olmasaydım bile hiç din inmeseydi bile bu lgbti nin çok zararlı bir kanser türü olup aile toplum kültür ve gelişim anlamında ne varsa zehirleyip bitirdiğini görebilirdim.

Senin düşüncen sana benimki bana.

• quote:

Orijinalden alıntı: DoğukanBlack

Bak nefsini put edinmişsin o yüzden anlamıyorsun.
    Her tercihe saygı duyulamaz.
    Hitler mao pol pot hep bir tercih yaptı.
    Şimdi bu tercihleri milyonların hayatına mal oldu.

Bak lgbti kendi içerisinde kendi kalıplarında yaşayan ve çevreye zararı olmayan bir oluşum değil.
    Örneğin lgbti marsta olsaydı umrumda olmazdı.
    Yine sevmez yine saygı duymazdım ama karışmazdımda.

Lgbti toplumun bir kanseridir.
    Kesinlikle yasak ve haramdır.
    Sen zaten onlara destek vererek günah işliyorsun.
    Misal müslümansan ve lgbti haktır doğrudur dersen dinden çıktın bile.
    Fakat inançsızsan ve sosyolojiden psikolojiden bilimden haberin yoksa lgbti oluşumunun zehrine kapılıp hak hukuk saygı vs gibi sana atılan olta kelimelere kapılman normal.

Fakat şunu unutma ben müslüman olmasaydım bile hiç din inmeseydi bile bu lgbti nin çok zararlı bir kanser türü olup aile toplum kültür ve gelişim anlamında ne varsa zehirleyip bitirdiğini görebilirdim.

Senin düşüncen sana benimki bana.
    Lgbt bireyi olmak bir tercih değil bir yönelimdir.

Lgbt bireyleri bu şekilde doğmaktadırlar.

Mantık olarak dünya lgbt bireyleri için yeterince tehlike arz etmektedir ve nefret eden insanlar da varken bu kadar kim lgbt olmak istesin. Biraz düşünelim.

• Esasında pahalı değil ama alım gücüne göre sıkıntılı. Yoksa iki filme gidince sinemada bu para ödeniyor zaten. Evde iyi bir TV varsa sinemadan da iyi rahatça yayılıp izliyorsun. Yine de yani içeriklerinde bir kısırlık var gibi bu ara ve her şey ama HER ŞEY bu kadar pahalıyken daha ucuz rakipleri de varken gerek yok. Zam günü iptal ettim.

• rabiademiray R kullanıcısına yanıt

o zaman bu sayfada işin ne ...

• İzliyorum iptal etmek gibi bir düşüncem yok.
    Mubi, Prime Video, Netflix hepsine üyeyim.
    Emekliyiz evde tek eğlencemiz.

• Arkadaşlar bilmeyenler için papara veya enparayla ödediiğinizde yarı yarıya düşüyor fiyat
  • hep standart yapımlar gram değişiklik yok 1 senedir

son derece gereksiz eşcinsel propagandası

ve bunlara bir de %50 zam

keriz silkeleme.avi olarak adlarını değiştirsinler

bugün itibariyle bitirdim aboneliğimi

• Yorum yapmamak elde değil fahiş fiyat
  • VolcanoPower kullanıcısına yanıt
    Bu tartışmalarımız “bıçağı bileyip keskinleştiren” ve iki tarafıda daha da sivrilmeye iten bir ortama sebebiyet verdiği için ve aynı zamanda ne sizler ne de benim gibi düşünenler asla ve katiyen orta noktada bulunamayacağından dolayı
    Uzatmanın manasız olacağını düşünüyorum.

Herkes seçiminin sonucunu yaşacaktır.

Ben sizlerden beriyim sizde benden berisiniz.

Siz bana saygı duyamazsınız bende size.

Bu kadar.
  • 480p yayın izleyip birde paramı veriyorlar üstüne :(

• Verilmez.Netflixin birçok önceki yapımları kendine katıp büyütmesi ve dizi olsun film olsun güzel yapımlarıda tabiki var o kadar şey arasında

Evet sürekli fragmanlar geliyor yeni işler yapıyorlar.Ama yarısı klasik abd dizileri tarzında ki hiç sevmem zaten ve belgeselde çok arttı son zamanlarda.

O kadarda aslında çok birşey şuanda yok.Hele bu fiyatlara. 480p olayınıda espri heralde mobil veri tasarrufu için başka türlü olmaz çünkü

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.