Şimdi Ara

Netflix Türkiye üyelik paket fiyatlarına zam geldi: İşte yeni fiyatlar (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
402
Cevap
3
Favori
28.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
180 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öpüşen adamları izleyip üstüne para veriyorsunuz. Yazıklar olsun xyz kuşağına. Şahsım topflix i kapatmaktan yana.

• quote:

Orijinalden alıntı: Teknode

Sinema sektörüne bir şey olmayacak. Benim kuzenim ses operatörü mesela. Şuan Yılmaz Erdoğan'ın Netflix için yaptığı filmde çalışıyor. Kısacası burada tek zarar gören avm'lerde salonlar olacak ve orada çalışanlar. Arabaya bin yakıt yak, avmye git sinemaya para ver, mısıra bir ton para ver, belki öncesinde avm'ye gidiyorum ayağına yemek yersin falan olursun 200 liralık :)

Sinemada gösterilen film'de en çok parayı salon sahipleri ve yapımcılar kazanıyor. Mesela Cem Yılmaz Gora'dan doğru düzgün para kazanmadığını defalarca söyledi.

Alıntıları Göster

Aslında sinema sektöründen kastım film yapımcıları veya prodüktör ekibi değil salon sahipleri ve salon çalışanları demek istemiştim. Zaten mesajda insanlar evinde film ve sinema sistemi kurarsa ne olur diye yazmıştım. Açıkçası sinema salonu işletmecileri ve onların çalışanları bence en çok zararı yaşayacak olan. Yine de hemen bir kayıp olmaz. Sinemanın tıpkı tiyatro gibi bir büyüsü bir otantik işlevi, nostaljisi var. Ama zamana yenik düşüyor bazı şeyler. Tıpkı basılı yayın ve dergicilik gibi, bitmiyor ama dijitale aktarılıp hızlı ve çabuk ulaşıyor bunun yanında da bazı sektörler haliyle ufalıyor matbaa, basın, yayın, dağıtım, kitapçılar gibi. Geriye bitmeyen tek şey kalıyor. Sanat ve sanatçı ve onu izleyen kitle.

• Adamlar ülkeyi eleştirmek için netflix zammını savunuyor. Bu forum bi harika.
  • En ucuz tarifelerle birlikte en az içeriğe de sahibiz. Amerikanın yarısı kadar içeriğimiz olup da aynı parayı da ödeyecek değiliz diye düşünüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayda max 2 dizi izliyordum zaten time to say goodbye
    Amazon prime time

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AİGUN

Hayır Netflix’in kendi içerikleri 4k izlenebiliyor geri kalan çoğu film ve dizi 1080p

Alıntıları Göster

Gerçek 4k gibi gelmedi filmler bana benim bildiğim 4k film 20gb felan olur sıkıştırılmı 4k değilmi bazı filmlerde karıncalanma var tam böyle jilet gibi değil haksızmıyım. Bi ara 4k izlicem diye 12 gb üstünde filmler indiriyordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 5 Mart 2021; 10:22:56 >
  • Pahalıysa kullanmayın arkadaşım alın raspery pi bağlayın diski ev ağı oluşturun ister tv'den ister mobilden girin. Torrent sitelelerinden indirin beğendiğinizi izlersiniz sonra. Gerek yok böyle şeylere.

• Yaşasın torrent,yaşasın dizibox
  • Naruto45 N kullanıcısına yanıt

Keskin jilet gibi filmler 16gb üstü. 12gb lar bile tam değil.

Ben HDR 4k atmos lu film izlemek istedim 45gb ama enfes.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marty.McFLY

Adamlar ülkeyi eleştirmek için netflix zammını savunuyor. Bu forum bi harika.

türk insanının anlamadığı en temel şey; kendi ülkende üretilmeyen ve haliyle fiyatlandırılması yabancı para birimleriyle yapılan her ürün/hizmet senin para birimine göre değer kazanır ya da kaybeder. senin paran değersiz olduğu için de her şey sana pahalıdır. dolayısıyla burada eleştirilmesi gereken şey netflix değil senin paranın değersizliğidir. neticede zamlanan tek şey netflix değil. market piyasasından, araba piyasasından, ev piyasasından, elektronik ürünleri, telefon ve bilgisayar piyasasından haberin vardır umarım.

ikinci olarak netflix 18 liralık paketini 27 lira yaptığında bunu fazla buluyorsan bu senin değersiz olan paranı bile kazanamadığını gösterir. yani senin paran hem değersiz hem de ona bile layık görülmüyorsun. oysa sen de işinin karşılığı olan parayı kazanıp, kümesten bozma evine saray fiyatı ödemeseydin netflix de sana pahalı gelmeyecekti. buna takılmak yerine inatla münferit konulara takıldığı için toplumumuzun başına hep aynı şeyler geliyor işte.

diğer yandan bence de netflix bu ülkede çok da mantıklı değil. sonuçta netflix and chill dedikleri şeyi yapacak ekonomik güce ve refah seviyesine sahip değiliz. gidip iki şarap alayım sevgilimle izleyeyim desen sirkeden bozma şaraba 100 lira öder, o şarabı almak için bir yerlerinde kokain taşıyacak kurye arayan uyuşturucu kaçakçısı gibi tekel arar bi de komşulardan ahlaksız damgası yersin.

Kısacası insanlar sonuna kadar hükümeti eleştirmekle haklı. Gidip bakkal mahmut'u mu eleştirelim? Netflix diğer ülkelerde anca 1-2 yılda bir ufacık zamlar alırken senin ülkende neden 5-6 ay sonra hem de %40 lara varan zam yapıyor? Sana gıcık olduğu için mi? Hayır efendim, PARAN DEĞERSİZ. VE GÜN GEÇTİKÇE DEĞERSİZLEŞMEYE DEVAM EDİYOR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 5 Mart 2021; 11:42:1 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

türk insanının anlamadığı en temel şey; kendi ülkende üretilmeyen ve haliyle fiyatlandırılması yabancı para birimleriyle yapılan her ürün/hizmet senin para birimine göre değer kazanır ya da kaybeder. senin paran değersiz olduğu için de her şey sana pahalıdır. dolayısıyla burada eleştirilmesi gereken şey netflix değil senin paranın değersizliğidir. neticede zamlanan tek şey netflix değil. market piyasasından, araba piyasasından, ev piyasasından, elektronik ürünleri, telefon ve bilgisayar piyasasından haberin vardır umarım.

ikinci olarak netflix 18 liralık paketini 27 lira yaptığında bunu fazla buluyorsan bu senin değersiz olan paranı bile kazanamadığını gösterir. yani senin paran hem değersiz hem de ona bile layık görülmüyorsun. oysa sen de işinin karşılığı olan parayı kazanıp, kümesten bozma evine saray fiyatı ödemeseydin netflix de sana pahalı gelmeyecekti. buna takılmak yerine inatla münferit konulara takıldığı için toplumumuzun başına hep aynı şeyler geliyor işte.

diğer yandan bence de netflix bu ülkede çok da mantıklı değil. sonuçta netflix and chill dedikleri şeyi yapacak ekonomik güce ve refah seviyesine sahip değiliz. gidip iki şarap alayım sevgilimle izleyeyim desen sirkeden bozma şaraba 100 lira öder, o şarabı almak için bir yerlerinde kokain taşıyacak kurye arayan uyuşturucu kaçakçısı gibi tekel arar bi de komşulardan ahlaksız damgası yersin.

Kısacası insanlar sonuna kadar hükümeti eleştirmekle haklı. Gidip bakkal mahmut'u mu eleştirelim? Netflix diğer ülkelerde anca 1-2 yılda bir ufacık zamlar alırken senin ülkende neden 5-6 ay sonra hem de %40 lara varan zam yapıyor? Sana gıcık olduğu için mi? Hayır efendim, PARAN DEĞERSİZ. VE GÜN GEÇTİKÇE DEĞERSİZLEŞMEYE DEVAM EDİYOR.

Alıntıları Göster

Hay Allah razı olsun.

+1

• İlk zamanlar kullanıyordum iptal edeli çok oldu. Android tv boxlar, raspberry pi'ler, torrentler apklar bizim için var.

• 55 TL nin karşılığı 7,31 Dolar söyleyecek başka da sözüm yok. Paramızın beş kuruş değeri olmadığı bu dönemde 55 TL ye şükredin diyeceğim...

• Adamların kur farkını ve vergi vermeye başladıklarını da düşününce çok da ilginç değil bunun olması.
  • 27 tlik Tl lik paketi kullanıyordum 40 Tl olmuş. Dışarıda orta halli bir kebap parası. Yani yine uygun. Tabiki ücretin fazla olduğunu düşünenlerde olacaktır bişey diyemeyiz. Herkes kendince hesabını yapacaktır. İçeriklerin kötü ve vasıfsız olduğunu düşünenler var. Bu da tabiki beklentiyle alakalı. Üst düzey film bekleyenler haklı. Benim gibi önceden izlediği dizi ve filmleri izleyenler için makul bir platform olduğunu düşünüyor. Ayrıca iz bırakan insanlarında filmleri yapılıyor. Pele, Jordan vs. Bunları seyretmek bile yeterli geliyor bana.

• 40-50 TL benim için hala ödemeye değer ama ileride daha da zamlanırsa iptal ederim böylesine bir ekonomik krizde, alım gücünün bittiği bir ortamda bundan daha fazlasını verecek gücüm de yok. Netflix'te bana hitap eden çok fazla içerik var ve netflix piyasanın en çok içerik üreten platformu, 2 ay önce hem netflix hem amazon prime aldım hangisi daha iyise birini iptal edip diğeri ile devam edeyim diye Netflix'te dünyaları izledim hala izliyorum bu süreçte amazon prime'da yalnızca Bosch, Mr Robot ve 1-2 bişey ile sınırlı kaldım zaten Amazon türkiye'nin %70'i hint filmleri, hint dizileri ile dolu ve yeni gelen herşey hint yapımı, eski filmler falan da yok içerik beni hayal kırıklığına uğrattı. Almanya-İspanya-Fransa içeriğinin 10'da 1'i yok TR'de, fiyat düşüklüğünün sebebide bunla alakalı herhalde. Şimdilik Netflix ile devam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekostros -- 5 Mart 2021; 12:45:57 >
  • Naruto45 N kullanıcısına yanıt

Gerçek 4k değil ama karıncalanma olmuyor bende. İzlerken bitrate’i kontrol edin 4k da 15.25 mbps olması lazım. Olmuyorsa internet sağlayıcın netflix’i kısıtlıyordur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Twsm

Hala kurmacamı izliyorsunuz. Boş işler sinema dizi ıvır zıvır. Kesinlikle bi Asya turu yapın.özellikle indonesia kalimantan bornei tavsiyem. Aptal kutusuna boşuna para yatırmayın. Salak oyuncuları zengin edeceğinize, çıkıp gezin görün ,bu yaşam birdaha yok yohhh.

bornei ne la. gittiğin yerin adını doğru yazamıyon ama tavsiye ediyosssun.bence sen sıkıyossuun.

• 29.99 dan 39.99 olsa alırdım. 40.99 çoh pahalı. bizımla deilsin netfiliks.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.