Şimdi Ara

Netflix Türkiye üyelik paket fiyatlarına zam geldi: İşte yeni fiyatlar (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
402
Cevap
3
Favori
28.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
180 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yazdığım 2 cümleyi carpitip üstüne hikaye yazmışsınız.
    Benim maaşıma yıl içinde 1 lira zam gelmezken aldığım ürünlere haftada bir zam gelmesi bana dokunur. Paranın değerinin düşmesi ayrı konu, sonuçta gelir sabit kalırken gider sürekli artıyor.
    Patates soğan bira şarap ekmek su vs bunlara gelen zammı hesaplayıp netflix zammını normal gören tayfaya sözüm. Hata bu kişiler zam demesin güncelleme desin daha masum durur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marty.McFLY

Yazdığım 2 cümleyi carpitip üstüne hikaye yazmışsınız.
    Benim maaşıma yıl içinde 1 lira zam gelmezken aldığım ürünlere haftada bir zam gelmesi bana dokunur. Paranın değerinin düşmesi ayrı konu, sonuçta gelir sabit kalırken gider sürekli artıyor.
    Patates soğan bira şarap ekmek su vs bunlara gelen zammı hesaplayıp netflix zammını normal gören tayfaya sözüm. Hata bu kişiler zam demesin güncelleme desin daha masum durur.

ben ne anlatıyorum sen ne anlatıyorsun. hee netflix sana kişisel gıcıktı o yüzden zam yaptı tamam iptal et netflix'i.

markete gittiğinde de ben bu peynir zammını kabul etmiyorum, ben maaşıma zam aldım mı dersin? ya da sony'ye mail at ben bu playstation 5 fiyatını kabul etmiyorum ucuza verin ben zam almadım yazarsın. sorun firmalarda değil anlayın şunu artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 5 Mart 2021; 13:24:11 >

• BlackLead kullanıcısına yanıt
    Ben zaten kullanmıyorum. Sonuçta bugün netflix e gelen zam yarın Spotify a gelecek.
    Neyse boşver.
  • IceRulez kullanıcısına yanıt
    Sen daha lgbti nin ne demek olduğunu bilmiyorsun.
    İyi araştır biraz derine in. Dünyada neler yaptıklarını takip et.

Hünsalar ile çift cinsiyetli doğanların hükmü ayrıdır.
    Hormonsal mesele ise bilim var ilim var tedavi var.
    Kimi insanlarda hormon bozukluğu olabiliyor biz onlara vay kanı bozuk mu diyoruz?

Kimi kızlarda testo fazla oluyor kız bundan rahatsız olup tedavi görüyor.
    Kimi erkeklerde testo baskılanıyor adam rahatsız olup tedavi oluyor.

Yurtlarda erkek çocuklarına sulananlar zaten kanı bozuk lgbti kafasında insanlardır.
    Lgbti zihniyete sahip olmayan hangi erkek, bir erkek çocuğuna sulanır.
    O da sizin zihniyetin başka bir üyesi zaten.
    Benim onları kabul etmem mümkün mü sanıyorsun?

Herşeye saygı duyulamaz.

Adam zihnen sakat gidip seri katil oluyor ve pişmanlık duymuyor.
    Şimdi ben buna saygı mı duyacağım?

Bir de sizin gibilerde şu zihniyet var:

“Efendim senin bilimden haberin yok senin ilimden kitaptan haberin yok vsvs”

Yahu benim evimde binlerce kitap var.

1987 yılının bilim teknik dergileri bile duruyor.
    Yıldızların konumunu gösteren harita ve teleskop bile var.

Yani kendinizi bir şey sanıyorsunuz.
    Sanki biz arap çöllerindeki vahabiyiz..

Her şeye saygı duyulamaz.
    İnsanoğlu azgın ve yoldan çıkmaya müsait bir varlıktır.

1960 lı yılların amerikan filmlerindeki aile temasına bak
    Şimdide netflixte ki filmlere bak.

Kasıtlı olarak Amerikan aile yapısını iğdiş ettiler.
    Onlar bozuldukça bize bozukluklarını aktarıdı.
    Bir yerde çürüme başladı mı durdurulamaz.

• Açıkçası önemli değil benim için yabancilardaki içerikler Türkiye'de olsa sorun etmem hatta ödeyebilirim ama çok kısıtlı içeriği var . o yüzden almıyorum almayacağını arım ocerok sayısını yabancılara yakın yaparlarda (anime olarak) bende alıp izlerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zaten icerikleri Amerika daki uygulamana göre filtreliyorsun birde icerigi one atarak zam diyorsun. o zamlar yeni cikacak kalitesiz Yerli film ve dizileri besleyecek anlasilan
  • Kullanmadığım bir plarform. Belki daha sonra fiyatı biraz düşürebilirler.
  • Ben iptal etmek için disney plus’ı bekliyorum , durmamın anlamı yok.
  • Çok gereksiz birsey. Kullanmayın boşa para vermeyin. Zaten Bi bizim ülkede keyfi zamlar yapılıyor.

• Broon kullanıcısına yanıt

Sonradan düştü heralde band genişliği mevzu olabilir +yerel fiyatlandırma

• Prime video nun arşivi genişlese yüzüne dahi bakmam,hafta sonları 480p ile yayın izletiyor.İlk önce sunucularına yatırım yapsınlar.

• celme42 kullanıcısına yanıt

hocam mevzu o olsun da 480p de ayıp yani  

• Fiyatlar gayet ucuz, parasi olmayan izlemeyiversin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Iptal ettim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Korsan a yönelmekte başka çare var mı ? Gerçekten aranızda öğrenci olup yetiştirebilecek var mı ? Çok yazık. Suçlu keşke Netflix olsa bunu çok isterdim.
  • BARKU B kullanıcısına yanıt
    Öpüşen adam kalitesinde Türk dizisi yok maalesef. Tecavüz edilen kadınları mı izleyelim ?
  • bu fiyatlar aşırı pahalı üstelik nette korsan olarak rahatlıkla her içeriği bulunurken fiyatlara %50 zam yapılması çok üye kaybettirir

• DoğukanBlack D kullanıcısına yanıt
    Sen olayı çok yanlış anlamışsın hetero bir birey olarak senin dediğin pedofili bir hastalıktır lgbt bir tercihtir ve saygı duymak zorundasın çünkü o senin hetero olmana bunun yanlış olduğuna seni ikna etmeye çalışmıyor. Sen insanların dinine karışamayacağın gibi tercihlerinede karışamazsın karışa bileceğini düşünüyorsan senin gibilerede faşist adı veriliyor. Baskıcı bir zihniyetin sonucu bunu kötü şeylere bağlayıp kendini haklı çıkarma çabası sadece. Sen bunu yanlış olarak değerlendirip bir sürü olayı buna bağlayıp kendini rahatlatabilirsin ama lgbt 2 aynı cinsin birbirini sevmesinden oluşmuş bir kelimedir. Yani pedofili vs bunlar değil.
  • Uçuk. Bi Zam olmuş. Ben Epeydir izlemeyi bıraktım.
    Bu Fiyatlara tekrar dönmem zor gibi.
    Neyse. Kullananlara İyi seyirler..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.