< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ElPoderoso -- 30 Mayıs 2017; 9:3:37 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ElPoderoso -- 30 Mayıs 2017; 9:3:37 > |
Hadi yavrum hadi. Netflix Türkiye twitter hesabı bile VPN tavsiye etmiyoruz diyor, yasaktır demiyor. O yüzden gelip burada yasal mı değil mi diye fetva verme. Git işine.
|
Hadi canım hadi. Bak daha ödevini bitirmedin. Bu konular seni aşar. Büyüyünce anlarsın ne yazdıklarını. Büyüklerinin yazdıklarına bakma sen.
|
Pardon ama ne ayaksınız siz, netflix Türkiye çalışanı mısınız?
|
Kraldan çok kralcıyız vesselam.
Emeklerin için teşekkürler sevgili kardeşim. |
Netflix usa,uk gibi içerkleri seyretmek için vpn veya SmarterDNS gibi yöntemler kullanılarak izlenebiliyor.Fakat yabancı dil sorunu çekenler içeriği alt yazılı izlemek için choreme browser kullanarak pc üzerinden alt yazılı izleyebiliyor.Bu çok zahmetli ve android box kullanılamıyor.Direk tv den alt yazısız izleniyor.Bunun çok basit bir çözümü var.Netflix destekliyen android box ile çözlebiliyor.Öncelikle kodi ve Netflix master zip add ve vpn uygulaması gerekiyor.Kodi kurup opensubtiles kurup sonrada Netflix add kurarak direk USA içeriğini kodi üzerinden izlenebilir.Kodi otomatik alt yazı bulup izletmesi bize alt yazı bulmayı bir tıkla sunuyor.Yurt dışında yaşıyorum ve vpn kısıtlaması yaşadığım ülkede yok.Dil sorunu çeken arkadaşlara basitçe yöntemi anlattım.İnternette kodi Netflix add izleme yöntemi diye aratırlarsa konunun detayını görebilirler.
|
Evet, Amerika'da oyle ornekler var. Ama orada rekabet cok fazla oldugu icin boyle. Bu sirketler Turkiye'ye gelince zaten en dusuk fiyatlardan hizmet vermek zorunda kaliyorlar. Ustune ustluk bazi haramiler sanal kart, cart curt ile her ay farkli uyelik acarak adamlari dolandiriyor.
Netflix'in premium paketi Amerika'da yanilmiyorsam $16. Turkiye'de ise ayni paket $6 civarina denk geliyor. Spotify keza oyle, cok dusuk fiyattan abonelik sunuyor. Bunlari dusununce yabanci sirketlere olan saygim artmanin otesinde katlaniyor. Ben bir tek HBO Now'in abonelik fiyatini abartili buluyorum. Bakalim Disney+ da geliyor. Ben pek sevmiyorum ama tum dunyada tutulacak gibi gorunuyor. |
mesela 4 kişik bir guruba uye olduk,bize 1 profil verildi diyelim.Ben amerika içeriğine erişim sağladığımda dğer üyelerin durumu ne olur bir sıkıntı çıkar mı :)
|
Netflix'e erişim için VPN'lerde son durum nasıldır acaba? Expressvpn veya Ibvpn düşünüyorum şu anda, halihazırda kullanan var mıdır?
|
Netflix usa da Friends'in türkçe altyazısı mevcut mu? Bilen yazarsa sevinirim. Bir de bu dns olayının ücretsiz bir alternatifi yok sanırım?
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 29 Mayıs 2017; 18:48:45 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chaturanga -- 30 Mayıs 2017; 17:36:0 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ElPoderoso -- 30 Mayıs 2017; 17:40:5 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|