|
Netflix, yeni HDR10+ desteği ile görsel deneyimi artırıyor

-
-
HDR'lı paket mi kullanıyoruz. 4k HDR için fazladan para almamayı öğrensinler önce. Ondan sonra getirdikleri teknolojileri kullanmayı düşünürüz.
-
Ekran kartı mı önemli monitör mü anlayamadım hdr10+ için?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Monitör
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Netflix görüntüden önce sesi düzeltmesi gerekiyor
-
Monitörün desteklemek zorunda. Nit oranı yüksek olacak ve bu hdr standartlarını destekleyecek.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Monitör.
Monitör yok ki izleyelim 1080 p devamke.
Netflix in kendi yapımları çok boş geliyor bana, aynı iki güne sıkıştırılmış yapımlar gibi, zaten diğer yapımların çoğuda çok eski heryerde bulabileceğin yapımlar, abonelik alsam boşuna gidecek.
-
Disney plus daha çok kullanıcı dostu.Tek bir ödeme planı var ve cihaz Hdr görüntü teknolojilerini destekliyorsa ekstra ödeme yapmadan ve internet hızı düzgün olduktan sonra keyifle izleyebiliyorsunuz.Filmin içeriğine gelince hangi hdr içeriğini destekliyorsa gözükmesi ayrı güzel. Avatar 2 , Alien Rumolos filmlerini hdr kalitesinde izlemek muhteşemdi disnay'de.
-
Amazon Prime'da halihazırda kullanılmakta olan bir teknoloji.
-
birazda adam akıllı içerik koysalar. Türkiye kütüphanesinde izlenecek hiç birşey yok.
-
Yıllardır HDR ile ilgili araştırıyorum, evde HDR 10 TV ve monitör var. İlk olarak HDR 1000 altı her şey çakma HDR. 1000 nit parlaklığa ulaşamayan, kontrast oranı yeterince iyi olmayan ekran renkleri de, aydınlık ve karanlık arasındaki farkı da isabetli gösteremez. HDR 10 tamamen zırvalıktan ibaret, satış stratejisi. Sertifikalanmıyor bile. 10 Bit sinyal bile alamayan 8 bitlik ekranları kitliyorlar millete. SDR seyret daha iyi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marshall-Bruce -- 26 Mart 2025; 20:37:44 > -
10 bit ekran ve hdr 1000 destekleyen tv var lakin malesef netflixte 4k abonesi değilim orta paket kullanıyoruz ve 1080p izliyoruz ancak önce netflix tek pakette tüm özellikleri sunması gerek amazon gibi.
-
HDRn't :)
hdr10+ ile dolby vision arasında fark var mı ? samsung d ayok mu meret :
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kağıt üstünde farkları olsa da pratikte çoğu durumda çok benzerler.
-
anladım hocam. o zaman tv alırken, dv nin belirleyici bir özellik olmasına gerek yok.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Onda da karalık ekran sorunu var, çözemedim
-
Tam olarak nasıl oluşuyor bu sorun? Ben TCL Mini Led tv kullanıyorum henüz bir aksaklık yaşamadım gayet güzel geliyor içerikler.
En Beğenilen Yanıtlar

HDR'lı paket mi kullanıyoruz. 4k HDR için fazladan para almamayı öğrensinler önce. Ondan sonra getirdikleri teknolojileri kullanmayı düşünürüz.
|
Netflix görüntüden önce sesi düzeltmesi gerekiyor |
Benzer içerikler
- whatsapp neden açılmıyor
- hepsiburada premium ne kadar
- instagram reels süresi
- slayt yapma programı
- arka planda müzik dinleme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X