Şimdi Ara

Netflixde izlemelik çerezlik sağlam film dizi önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
1.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar malum ramazan vakit geçirmek için konusu güzel absürt cinsellik olmuyan aksiyon gerilim sürükleyici tarzı film veya dizi önerirmisiniz? Narcosa başlamayı düşünüyorum başlanırmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Narcos'a başlanır başlanmasına ama cinsellik var. 0 cinsellik ile The Crown izleyebilirsin, onda da aksiyon yok. Yine de Narcos'tan kat kat iyidir. Stranger Things ve Daredevil da aradığın dizi olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoJack Horseman -- 15 Mayıs 2019; 12:33:39 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Blacklist

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • blackmirror

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The SATANİST -- 15 Mayıs 2019; 13:14:0 >
  • izlediğim ve sevdiğim filmler:
    bird box (Sandra bullock)
    yok oluş (Natalie portman)
    bright (will smith orklar ve elfler)
    how it ends (tanıdık simalar var)
    karanlık yerler (Charlize Theron)
    ghost in shell (scarlet Johansson)
    tükeniş (keşke senaryosu kadar oyuncu kaliteside iyi olsaydı)
    klasiklerden kadın kokusu (1992) (filmin adına aldırmamak lazım, al pacino abimiz yakıyo ortalığı)

izlediğim ve sevdiğim diziler:
    black mirror
    the good place
    umbrella academy
    stranger things
    masum
    the forest
    love death robots

• Az önce Gotham bitirdim önerebilirim cinsellik yok amw son sezonu Netflixte yok.Ayrıca Prison Break,Lost in Space ve Talihsiz Serüvenler Dizisi'nde de yok.Daredevil,Iron Fist vs bunlarda çok az var.

Cinsellik olmayan film hatırlamıyorum ama Netflixte.(Ghost in Shell dışında)

• Arkadaşlar öneren herkese teşekkür ederim cinsellik derken okadarda değil abartı olacak günaha sokacak kadar olmasın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Komedi Film Tavsiyesi
    4 yıl önce açıldı
    Netflix dizi önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • The end of the f...ing world

Biraz ergenimsi olsa da çerezlik dizi,
    müzikleri enfes,
    muhtelen bir günde bitereceksin
    zira her bölüm 20 dk civarı ve 8 bölüm,
    2. sezon da geliyormuş.
    cinsellik yok sadece muhabbeti var.
  • Şiddetle Line of Duty öneririm. Toplamda 5 sezon. Netflixde 4 sezonu var.

1.sezon aralarında en sönük olanı. Diğer sezonlar muhteşem. Tavsiye ederim.
  • Arkadaşlar aksiyon olarak öneriniz varmı bol bol aksiyon olursa sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nediyonlasen -- 20 Mayıs 2019; 9:58:8 >
  • narcos ve el chapo tavsiyemdir ikisininde gercekten alinti oldugunu bilerek izlemek daha heycanli oluyor tabi amerikanin gozunden izleyeceksin bilgin olsun. Gotham zaten basli basina bir olay.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuvo' -- 20 Mayıs 2019; 11:52:38 >
  • Murphy övdükçe övüyorlar ya klasik amerikanları kahraman gösterme hareketleri belli oluyor zaten hocam bunlara ek aksiyon filmi önerin varmı netflixde bi bulamadım güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nediyonlasen -- 20 Mayıs 2019; 11:42:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nediyonlasen

Murphy övdükçe övüyorlar ya klasik amerikanları kahraman gösterme hareketleri belli oluyor zaten hocam bunlara ek aksiyon filmi önerin varmı netflixde bi bulamadım güzel
    valla bende alt ust ettim 4 aydir duzgun birsey bulamadim dediklerim disinda.. aksamlari soyle oturayim 2-3 bolum izleyeyim diyorum ama ici bos diziler. Simdi narcoslara sardim belgesel falan onlari izliyorum savas filmlerini izledim uzay temali filmleride izledim zaten tv+ cogu filmi veriyor o yuzden 1 ay sonra kaparim heralde netflixi tavsiye edilcek pek birsey yok gibi. El recluso ve Z nation suanda bu ikisini zorluyorumda bilemedim ne kadar izlerim

• ürüng ayıg toyon kullanıcısına yanıt
    idare eder bi dizi pişman olmazsınız ben de tavsiye ederim

• undercover var. cinsellik %10 ama heyecanlı bir dizi. aksiyonda var.
    ayrıca bodyguard sonu ne kadar saçma olsa da izlenir bence cinsellik %23

• çerezlik ile sağlam dizi-film konusunda biraz zıt anlamlı gibi duruyor
    çerezlik dediğin sıkmaz, kısa-özdür, kafa yormadan izle geç. bana komedi dizileri böyle geliyor
    narcos izlenir mi demişsin, izlemediğin hata, narcos gibi sağlam diziler sayılıdır.
  • Tuca & Bertie diye bir dizi var. 10 bölüm zaten, vakit geçirmek için izliyorum arada

• Lucifer e başladım tam çerezlik dizi.
  • la casa de papel izlemeyene şiddetle tavsiye ederim. Fena sarıyor. Temmuz'da 3. sezon geliyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.