Şimdi Ara

Netgalaksi sabit ücret 89 tl (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
4
Favori
3.969
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • modem ücreti istiyorlar mı? acaba ilk tablo vdsl için sanırım 2. tablo fiber için

• Ben yıllardır kullanırım memnunum hem düşük ücret ödeyip hemde ufak tefek kesintileri sorun etmem

• Ama hiçbir şey eskisi gibi olmaz sanırım Furkan bey firmadan ayrıldı sorun bitmez oldu netgalaksi de

• Bende dün başvuru evraklarını istedim transfer olacam dedim ilk başta 384 TL aktivasyon ücretli sözleşme atmışlar durumu söyledim aktivasyon ücretini silmişler önceden 1 yıl kullandım transfer olurkende kapattırırken de yani memnun ayrılmıştım fiyatları tekrar uygun olursa dönerim diye sayfasını ara sıra kontrol ediyordum ama burada poyraz net e hücum edenler netgalaksi de duraksayıp kötü yorumlar yapınca şu anda beklemedeyim hafta sonu düşünür Pazartesi karar veririm 😀

• Netgalaksi de çok fazla sorun yaşadım. Zor kapattırabildim. Bulaşmayın.
    Ayrıca sabit fiyat garantisi ile abone olmuştum, fiyatı katlamışlardı. Güvenmeyin.

• Taahhüt yok yani 2 ay sonra fiyat artabilir. Comnet benzer fiyatı 12 ay sabitliyor.

• x2 kat ınternet kampanyası ile 109 tl ödüyorum . buna nasıl geçiş yapabilirim? online işlemlerde hiç bilgi yok .

• BuI kullanıcısına yanıt

Bunu bende merak ediyorum

Yeni aboneler içinmis

• Fiber olarak 8 ay kadar kullanmıştım, fiyat sabit kampanyasıyla. Kullanırken de ayrılırken de, herkes şikayet ederken ben hiç sorun yaşamamıştım. Galiba el değiştirmiş. Sitesi, logosu ve fiyatları değişmiş.

• Diridiri06 kullanıcısına yanıt

netgalaksiden ayrılma vaktimiz gelmiş o zaman hocam.

niye daha az hız a daha fazla para ödiyim

Nerde ne kadarlık hiza 109tl ödüyorsunuz kablonet süresinden önce bitirdigi için kaçırdık bu şekilde güvenimi sarstı zaten
    eğer önerirseniz x2 nasil oluyorsa buna basvurayim mi? 4 senedir bağlantım yok bu şartlarda yenilere davet, indirim vs kampanyalari varsa diğer issler icin referans alabilirim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • emrah06 kullanıcısına yanıt
    8 aylık sabit fiyat kampanyası oluyor mu hangisiydi o?

Valla bilmiyorum kardeşim bı sekilde duzenleme yapmalari lazım saçmalık

• 07ENGİNEER 0 kullanıcısına yanıt

8 aylık değildi, 6 aylıktı. 2x hız ve sabit fiyat kampanyası. Söz verilen süre bitince, 6 ay daha fiyatı artırmayacağız, hızınızı da düşürmeyeceğiz dediler. Fakat enflasyon sebebiyle fiyatlar artınca Comnet'e geçmiştim.

• jamesdaugles J kullanıcısına yanıt
    İnternet kutusu nu da unutmamak gerekir diye düşünüyorum naçizane..Ben çok memnunum.

• bazı firmaların internet hizmeti telekom altyapısını kullanmalarına rağmen sıkıntılı. uygun diye geçiyoruz ama kopmalar çok fazla. daha önce netspeed kullanırken hiç sıkıntı yaşamamıştım sonra fiyatlar artınca değiştirdim ancak bu seferde anlamsız kopmalar bekleme süreleri uzuyor sayfalar açılmıyor iğrenç bi durum.

• 4 saatir intenet yok fiber netgalaksi ne telefon açılıyor yarım saat bekledim ne maile ne mesaja donus var

• kitabistanbul K kullanıcısına yanıt

aynen iyice bozdular hizmeti uygun bir firma bulursam hemen geçecegim

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.