Şimdi Ara

Netgalaksi sabit ücret 89 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
4
Favori
3.965
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sitede bakınca şaşırdım fiyatları bütün hızlar için 89 TL yapmışlar buraya yazsam mı sitede düşündüm 😀 Çünkü bu fiber de modem kira ücreti almayan benden Türknet birde burası diğer taraflar modem ücreti de alıyor donanım habere bu kampanyanın düşmemeside şaşırttı beni bir kıllık var mı acaba diye düşündüm 😀

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• engonge23 E kullanıcısına yanıt
    Kurulum ücreti 384 TL yapmışlar. Bende başvurdum dün bugün arayıp 60 TL olan ücreti 384 TL ye çıkardık dediler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • geçen ay 2-3 gün. bu ay da 2-3 gün kesinti oldu

• Bu firmadan internet kullanıyorduk türknet’e geçtik 3-4 ay önce 3-4 aydır kullanmadığımız interneti kapattırmaya calısıyoruz ısrarla kapatmamak için ellerinden geleni yapıyorlar

• ben anlamadım şimdi İnternet kutusundan netgalaksiye geçersem 384 tl mi vercem

• Nasıl ya işte bir kıllık çıktı ben poyraznet den transfer olacam şimdi transfer olurken demi benden bu ücreti alacaklar

• Geçişlerde herhangi bir ekstra ücret yok dediler yeni kurulumda var mış

• Eskidende 45 liralık paketleri katlayıp abone kaybettiler.
    Kurulumun 384 olmasındaki amaç 6 ay aboneliğe devam edersen kurulum ücreti almıyorum diyorlar ya, onu 12 ay yaparlar sen çıkıcam beğenmedim dersin hop 384 ü alalım derler. iyice inceleyin araştırın.
    Bu firmadan pek memnun kalan olmadı sorun çözmek zor,
    Poyraznete geçin daha iyi az daha para veririm diyen netspeed e, bi tık daha kurumsallığı olsun diye turknet e baksın

• enes akkaya 07 E kullanıcısına yanıt
    E-devlette aboneliğin gözüküyorsa ordan iptal et. Dilekçe yazıp görüntüsünü yüklüyorsun anında iptal oluyor.

Ben netgalaksiye başvurmuştum 10 gün internet baglanmadı, internetsiz kaldım. 28 sayfa başvuru kağıdı çıkarıp imzalayıp görüntüsünü göndermiştim kırtasiyeye verdiğim çıktı parasıda boşa gitmişti. Sonra sinirlenip vdf u aradım ertesi gün bağlandı. TT aynı şekilde ertesi gün. Turkcellde de sorun yaşamamıştım. Ayrıca şuan en mantıklı olan taahhütlü almak taahhüt olsun sağlam firma olsun.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bulaşmayın yanarsınız. Hiç bir ISS hakkında kötü yorum yapmadım şu ana kadar ancak bu arkadaşlar bu yorumu hakediyor.

4-6 sene gibi bir süre önce ben bu ISS'e geçerken bir akrabamı da geçirmiştim benimle beraber.

Daha sonra ben Comnet en son da 1Gbit gelince Turknet'e geçtim. Akrabam hala netgalaksi kullanıyormuş. Ve 1 aydır internet erişimi olmadığını, defalarca arayıp, mail attığını, ne düzeldiğini ne de geri dönüş yaptıklarını söyledi. Üstüne üstlük sinyal bile almayan modem için faturalandırma yapmışlar.

Turknet'e geçmek için başvururken Netgalaksi'yi iptal etmek için benden yardım istedi.

'Koskoca' ISS firmasında telefonla görüşebileceğiniz 1 (bir) kişi var. 😀 Şaka değil, gerçek. O kişi de sürekli olarak aboneliği sonlandırmak için OIS'den destek kaydı oluşturmanız gerektiğini söylüyor. Ancak Online İşlemler sayfası güncellenirken database mi uçtu neyse hiç bir veriyi göstermiyor. Atılan maillere çok geç geri dönüş yapılıyor. En son artık mail ile abonelik bilgilerini ve iban bilgisi istediler. 17 gün sonra hattı nihayet kapatabildiler.

• Bende de eskiden 2 ev için aboneliğim vardı hiç bir sıkıntı çekmedim birini transfer ettim birini kapattırdım ama tam tersi türknet de geçişim oldu ama aktivasyon yapmadıkları için bir akşam internetsiz kalmıştım

• Son iki aydır 2-3 gün süren kesintiler oldu,45 dakika müşteri hizmetlerine ulaşmaya çalıştım ama yok mümkün değil ulaşamadım, Türk Telekom’u aradım yeni bi hat bağlattım,tamam biraz fazla para vereceğim ama en azından sinir stres yok. Netgalaksiye modemlerini ve kapatmak için gerekli evrakları yolladım, inşallah sorunsuz kapatırlar bir daha uğraşmak istemiyorum. Son olarak hakkını yemeyeyim iki sene civarı abonesiniydim, iki sene boyunca çok az sıkıntı yaşadım.

• Neden yeni hat niye hattınızı transfer etmediniz

• https://netgalaksi.com.tr/netgalaksiye-hos-geldin-kampanyasi//

Netgalaksi sabit ücret 89 tl

Bu fiyattan 24 ay söz verebilsek, fiyata hizmet kalitesine göre değer bence?

• 5 aylıgına netimi dondurmak için talep actım. Tam 12 gün sonra dondurdular. Bulaşmayın

• netgalaksi surekli kopma yasamak demek sozlukte.

• Şu forumda ölüculuk bitse kimse sorun yaşamaz bu tarz bakkal tarzı isslerden uzak durun arıza oldumu hapı yutarsiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç bulaşmayın. Babamlar 2-3 senedir kullanıyordu. Allah var, 2 aya kadar da büyük sıkıntı yaşamadık ama 2 aydır 2-3 gün süren kesintiler oluyor. Müşteri hizmetlerine ulaşamıyorsun, hoş ulaşsan da teknik arıza diyorlar sadece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi düş hekimi -- 13 Ocak 2023; 8:19:6 >
  • furkkkkan F kullanıcısına yanıt

Bu kampanya yok mu yada hem 89 hem de bu kampanya olmuyor mu

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.