< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
NETGSM [ANA KONU] (356. sayfa)
-
-
Sayın Murat Karaca, BTK tarafından Şirketimize iletilen başvurunuz ulaşmıştır. İlgili operatör ile Şirketimiz arasındaki hizmet sözleşmesinin devamına ilişkin koşullarda karşılıklı anlaşma sağlanamaması sebebiyle Şirketimizce sözleşmenin yenilenmemesine karar verilmiş ve sözleşmede belirlenen şekilde 3 ay önceden bildirim yapılarak Şirketimizce 05.11.2024 tarihi itibarıyla sona erdirilmiştir. Bu tarih öncesinde hizmet almakta olan ilgili operatör müşterilerine hizmet sunulmaya devam edilmekte olup bu tarih itibarıyla Net GSM’e numara taşıma, yeni abonelik talep eden abonelere hizmet verilememektedir. Diğer operatörlere doğru numara taşıma taleplerinize dair bir engel bulunmadığını bildirmek isteriz. Saygılarımızla, Turkcell İletişim Hizmetleri AŞ
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
işte bütün bunlara şark kurnazlığı diyoruz telekomu osu busu şark kurnazı 😁 Yaşı büyük insanlara yardımcı olmak lazım. Ben annemin hattını kendi üstüme aldım oraya buraya taşırken işlemleri ben yapıyorum. Operatörler kurnaz, bunlar çakal. Çakal olana çakal olmak lazım 😁 Rahmetli babamda çok inat ederdi. Sen benim işime karışma derdi. Gider kendi kendine iş yapardı. Olay sarpa sarınca ben düzeltirdim işi. 🙂 Bizim yaşlılar böyle. Herşeyi biliyorlar. İnşallah bende yaşlanınca öyle olmam 🤣
Bekleme konusuna bişey diyemiyorum. Biraz kumar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hgurbuz50 -- 13 Kasım 2024; 12:4:5 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yaşı büyük olanlarımızın seçimlerde kullanmış oldukları oy'larlan ülke bu halde zaten🙂
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucuzlukavcisimezarciamca -- 13 Kasım 2024; 12:9:26 >
Ürün ortada, fiyat ortada.
Ne kumarı kazı kazan mı bu yağ? Yağ çıkarsa; yağ çıkmazsa kaymak çıkar.
Ben yaşlılarımıza laf söyletmem; arkadaş. Söyleyenin alnını karışlarım. Kaç karış? 5 karış; 5 olmazsa 3 karış.
kısa ve öz, netgsm işi bitti artık demişler..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
surda yil olacak 2025 ama hala vatandas nerede uc kurus daha ucuz bir sey bulabilirim diye cirpinip isin icinden cikilmayan anlasilmayan tarifeler icinde kendini buluyor…
iletisim caginda ne hallere dusurduler milleti be…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
25 yaş altındaki 5 milyon seçmeni yok mu sayıyorsun yani ???
bırak bu işleri
Ahahahah😂😂😂
Öyle demek istemedim kardeş
Ama sen öyle anladıysan yapcak bi şey de yok
Pttcell tarife web sitesi sayfasında yazan bu. Senin bilgine ihtiyacım olmadığından blok.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Peki neden hala netgsm başvuru alıyor , sim kart satıp milletin iletişim hakkını elinden almak için mi ?
bu büyük bir suçlama ve modern ülkelerde cezası çok ağır olur
yaşlı insanların çoğu sağlık sorunlarından dolayı torunlarının nezaretinde sandığa gidiyor ve gençler tarafından yönlenditiliyor , benim gözlemlerim .Yani atılan oylarda gençlerin katkısı büyük
Orasını bende anlamadım
Hey Allahım yaaa. Ne garip insanlar var. 🤣 Kasım ayı içinde yaparsan yıllık her ay 156₺ diyorum. Böyle bilgi verdiler diyorum. Banane sitede böyle yazıyor diyor. Senin bilgine ihtiyacım yok diyor. Bide engelliyor. 🤣 Değişik yaa. 🤣🤣🤣
Bütün bunların olduğunu bildikleri halde 5 kasım sonrası geçiş olacaklara bazı teknik sebeplerden dolayı geçişin sağlanamayacağı şeklinde bildirimde bulunsalardı insanlarda ona göre ya kendi operatörlerde kalırlardı yada diğerlerine taşırlardı. Hiçbir adım atmadan resmen oturdukları yerden btk'nın kararının uygulanmasını beklemekteyiz diye yazıp duruyorlar, belli ki niyetleri yok, olsaydı şu 1 haftada ilgili her yere başvurup bütün haklarını ararlardı hatta Turkcell'in kapısına kadar gidip yeniden uzlaşma çabasına girerdi ama sürekli kurul kararının uygulanmasını beklemekteyiz diyip duruyorlar. Benimde cumartesi taşınmıştı bugüne kadar bekledim hafta içi anlaşılır diye ama belliki bu saatten sonra hiçbir şey olmaz yukarıda verilen cevapta gördük ki Turkcell kararını 3 ay önce bildirmiş, bende gün içinde Vodafone veya Pttcell birine taşıyacağım, sim kart ve kargoyu da isteyeceğim.
Bende bu arkadaşın sorduğu bi soruya cevap vermek istedim (
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/159908631 )
Mesajımın başına da nasıl anlatabilirim diye yazmama rağmen
Bana Verdiği cevap verdiğiniz örnek saçma diyor insan da bi uslüp olur ben sana olayı anlatabilmek için nasıl örnek verebilirim derdideyim konuyu anlaman için sen bana direk verdiğiniz örnek saçma vs diyerek canımı sıkıyorsun bi daha mesajına cevap vermedim vermemde ukela birine benziyor
-
Netgsm uygulamasından hala 4 GB paket 99 TL olarak var gözüküyor.
Secsem iptal ederler mi
Bu zamlı fiyat. Önceden 59 TL idi bu paket.
Forum kültürü farklı bişey. Herkes bu kültüre haiz olamıyor maalesef 🙂
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X