|
NETGSM [ANA KONU] (357. sayfa)
-
-
Hımm yapacak birşey yok yine ucuz. Data paketi az ama çok kullanmıyorum . Şimdi mi geçeyim yoksa ayın sonuna doğru mu ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 13 Kasım 2024; 14:36:47 > -
Yetkili tahütsüz çalıştıkları için geçiş yapılabileceğini aktarmış. Ben öyle anladim.
-
Haklı olduğunuz kısımlar var
Özellikle Son cümlenize takıldım seni büyütüp rakip yapmaz
Eeeee o zaman neden ilk başta baz istasyonu nu kiralıyorsun rakip olarak görüyorsan kiralama yada baz istasyonu nu kiralayacağın zaman sözleşmeye bi madde koyarsın maximum 100 bin aboneye ulaşana kadar baz istasyonumu kullanabilirsin daha fazlasına müsade edemem tabi sözleşmeye böyle bi madde de koyulabiliyorsa
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ehmet34 -- 13 Kasım 2024; 15:35:53 > -
Yetkili öyle diyor bazisi gitmis hattiniz kapali gozukuyor demisler kimi kapali ama taşıdım diyor çözemedim
-
Bayiye gidin geçiş yapmak istediğinizi söyleyin hattın kapalı olduğunu belirtin. Farklı bir iletişim no alıp halletmeleri gerekir.
-
Sözde BTKnın kararı varmış. Hizmet vermeyi durduramazsın. Demiş. Yasal olarakta bildiğim kadarı ile öyle. Poyraznet kapandı. Ama aboneler başka firmaya taşındı. Buradada böyle olmalıydı. Detay hala yok. Benimde bir hattım 6sunda taşındı. Sinyal yok. -
Aslında öyleydi. Sanal operatör olarak Avrupa da olan firmalar varmış. Ülkemizde de ilkti. Devamı gelir mi sanmam. Nasıl sabit internette turktelekom altyapısını kullana sağlayıcılar var. mobilin operatörlerde de bu sistem uygulanacaktır. -
Öyle bir açıklama yapılması açıklamanın doğru olduğunu kanıtlamıyor.
Bir şey soracağım. Turkcell'in, Türk Telekom'un, BTK'nın açıklamalarının doğruluğuna güveniyor musunuz?
-
Vidyo sunda netgsm kendi baz istasyonlarını kursun diyor. İyi de frekans mı kaldı?
-
Halk 0850'li numaralardan gelen reklam mesajlarından ve aramalarından bıkmışken siz, size ait sizin sattığınız 0850 numaraları kötü amaçla kullananları engellebilecekken engellemek için çalıştınız mı.
Hani halkın rahatını düşünüyorsunuz ya.
Yoksa ben paramı alırım gerisine karışmam mı diyordunuz.
-
Adamlar her şeye yüzde yüz zam yapmışlar biraz çok olmuş bence.
-
Ohhoooo oraları çoktan geçtik hocam. Boşverin açmayın o konuları hiç 😁
-
sonuç? istediğiniz bilgiyi aldınız mı birinci ağızdan?
-
25 kasım hocam😎
Geçiş yapmaya gitcem inşallahhhh
-
güle güle kullanın yeni operatörünüzü, bu arada benim hatlarımdan birisi yarın diğeri 15 inde saat 00:00 da geçişi tamamlanacak; pttcell bu indirimle beraber baya bir müşteri çekecek bana kalırsa...
-
👉 25 kasım'da şubeye gidip numara taşıma işlemi yapıcam🤦🏻♂️
-
Netgsm hat aldım aktif oldu ama sim kart çalışmıyor, başka operatöre geçiş yapabilir miyim ? Bu hat bu gidişle açılmaz belli oldu bilgi alabilecek bir yetkili bile yok.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X