Şimdi Ara

[ANA KONU] NETGSM ARKADAŞINI GETİR REFERANS KAMPANYASI (109. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.173
Cevap
59
Favori
45.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Türknet'ten forumdaki birinin kodunu kullanarak geçiş yaptım.Hız ve performans olarak bir değişiklik yaşamadığım gibi daha uygun fiyata kullanıyorum bu sebeple sizlere de tavsiye edebilirim. (VDSL altyapıya sahibim)

Ön başvuruyu tamamladıktan sonra işlemlerin daha hızlı ilerlemesi için 08503090309'u arayabilirsiniz.

6 ay boyunca 40TL toplam 240 TL indirimden faydalanmak için Netgsm referans kodum ile abone olabilirsiniz.

Referans kodunu müşteri hizmetleriyle paylaşabilir veya aşağıdaki linke tıklayarak abonelik başlatabilirsiniz.

Referans Kodu : NTGWZGQ947

Başvuru Linki : sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGWZGQ947

NOT!!! : İndirimler karşılıklı faturalar ödendikçe her ay sırayla aktif oluyor. (Faturalarımı düzenli ödüyorum)

• • İkimize de altı ay boyunca 40 TL indirim sağlayacak kod: NTG06O9MBC

• Kod abone olurken kullanılmalı. Abone olduktan sonra kod kullanılamıyor.

• Turknet’ten geçiş yaptım. Tamamen aynı performans. Hatta upload ping’im yarıya düştü; oyunlardaki gecikme sürem belirgin biçimde azaldı.

• Geçiş işlemi 4 saatte tamamlandı. Hiçbir kesinti olmadı. 

• NetGSM’de DNS’i değiştirdiğinizde tüm yasaklı sitelere hiçbir yavaşlama olmadan girilebiliyor. VPN kullanmaya gerek kalmıyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 6 ay boyunca karşılıklı 40 tl. indirim için aşağıdaki kodu kullanabilirsiniz.

Kod: NTGGLG87F2

Başvuru: sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGGLG87F2

• Geçiş sürecim: 1 saat e-devlet onayımı bekledikleri halde 3 buçuk saat gibi kısa bir sürede geçiş yaptım. Başvuru formunu doldurduktan sonra online işlemlere girip kimliğinizin ön/arka görsellerini yükleyin. Daha sonra müşteri hizmetlerini arayarak işlemi hızlandırabilirsiniz. İnternet bankacılığı ile e-devlete girip geçiş için onay vermeniz gerekiyor. Biraz tereddütlüydüm ama geçtikten sonra eski firmadan hız/performans olarak bir fark olmadığını gördüm.

Aklınıza takılan bir konu olursa özelden sorabilirsiniz.

6 ay boyunca 40 TL indirim için;

Referans Kodum: NTGXY4RSDJ

Başvuru Linki: sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGXY4RSDJ

Başvuruda müşteri hizmetlerine kodum geçerli mi diye sorarsanız olası bir hatayı önlemiş olursunuz, hakkınız yanmaz.

[ANA KONU] NETGSM ARKADAŞINI GETİR REFERANS KAMPANYASI

• 1 yıldan fazladır kullanıyorum. Herhangi bir kesinti ve yavaşlık yaşamadım. Çok memnunum. Sizde 6 ay boyunca 40 TL indirim kazanmak istiyorsanız Referans kodum : NTGR9LIT4

Başvuru: sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGR9LIT4

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba

1 ay önce Turknetten geçtim. Aralarında hiç bir fark yok hatta CS2 oynuyorsanız ping değerlerinin daha düşük olduğunu farkedeceksiniz. Yarı yarıya düşük fatura ödeme avantajı da bunun cabası. Arkadaşını getir kampanyası ile bu tutar daha da düşecektir.

Referans kodunu kullan sende Netgsm avantajlarından faydalan.

Kod : NTGXUAD82J

Başvuru: sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGXUAD82J

• Referans kodumu kullanan olursa sevinirim, ödemelerimi zamanında yapıyorum. NTGDU7IF2K

Başvuru linki

sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGDU7IF2K

Sorularınız varsa Dm den yazabilirsiniz.

Forumdan bir arkadaşın referansıyla üye oldum.

Faturalarımı düzenli ödüyorum.

Referansımı kullanırsanız sevinirim.

• Bende bir arkadaşın referans koduyla kayıt yaptım. 6ay 40 tl indirim yapıyor.
    Kod :

NTGHYRB8ND

Başvuru:
    sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGHYRB8ND

• 6 ay boyunca karşılıklı 40 tl. indirim için aşağıdaki kodu kullanabilirsiniz.

Kod : NTGEXATMXH

Başvuru: sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGEXATMXH

Faturalarımı düzenli ödeyeceğime garanti veriyorum. Lütfen faturasını düzenli ödeyecek ve en az 6 ay NetGsm'de kalacak arkadaşlar kodu kullansın. Bende buradan rastgele bir kod kullanarak indirim sağladım.

Sakarya/Adapazarı/Korucuk bölgesinde Vdsl altyapısı ile kullanıyorum. Ping 12ms / Download 71 Mbps / Upload 13.8 Mbps

Daha önce Turknet kullanıyordum hız olarak bir farkı yok ping olarak daha iyi diyebilirim. Dahası Turknet'ten çok daha ucuz.

• geçiş yaptım fiber100 mb herkese hayırlı olsun.indirim için kullanabilirsiniz

Netgsm referansım ile kesintisiz bir hizmet için şimdi Abone ol.

Referans Kodu : NTG0A0Q61Q 

Başvuru için tıklayınız sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTG0A0Q61Q

abone: ilker doğanca

• *Faturalar düzenli otomatik ödeniyor. Haziran 2025 e kadar sabit fiyat 6 ay - 40 tl indirimden yararlanmak için referansımı kullanabilirsiniz.

*Referans kullanacak kişilerin de 40 tl indirimden yararlanması için faturasını düzenli ödemesi gerekir.

Başvuru linki: sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGHRN2VGP

NTGHRN2VGP

*Herhangi bir soru / sorunuzunu tarafıma özel mesaj yoluyla iletebilirsiniz. Referansımı kullanmanız halinde bilgilendirme yapmanızı rica ederim.

• Merhabalar,

NetGSM'i 3 aydır kullanıyorum. Ping sorunu yok denecek kadar düşük, internet hızı deneyimlerime göre oldukça iyi diyebilirim. Bende bir forumdaşın referansıyla kayıt olarak geçiş yapmıştım, bu yönüyle daha uygun ve kullanışlı oluyor.

Referansla geçişlerde 6 ay boyunca her faturada 40 ₺ indirim uygulanıyor. Aklınıza takılan konularda elimden geldiğince bilgilendirme yapabilirim. Haziran 2025'e kadar sabit fiyatla 100 Mbps ayda 299 ₺ için referans iletiyorum. Aşağıdaki linke tıklayarak başvurunuzu yapabilirsiniz.

Referans No: NTGLTH8ZI8

sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGLTH8ZI8

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• 
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.