Merhaba, referans kodumu kullanarak abone olursanız hem siz hem ben indirimden faydalanacağız. Faturayı gününde ödüyorum. 6 ay boyunca her faturadan 40 TL indirim olacak. Referans Kodum: NTGR033QHO Abone Adım: NUH İMİR sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGNUZ1JE2 Tavsiye: Telefonla arayarak aboneliğinizi daha hızlı başlatabilirsiniz. Form doldurunca pek dönüş olmuyur! Başvuru Tel: 0850 309 03 09 Yukarıdaki numarayı arayıp 2'yi tuşlayın. |
[ANA KONU] NETGSM ARKADAŞINI GETİR REFERANS KAMPANYASI (18. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Netgsm referansım ile kesintisiz bir hizmet için şimdi Abone ol.
Referans Kodu : NTG8FDEMOI
Başvuru için tıklayınız sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTG8FDEMOI
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Referans kodumu kullanarak abone olursanız hem siz hem ben
indirimden faydalanırız.
Faturayı gününde ödüyorum.
6 ay boyunca her faturadan 40 TL indirim olacak.
Abone Adı: Erkan Süzen
Referans Kodu : NTGAZWD1Z5
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erkan07 -- 8 Şubat 2025; 12:22:51 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Referans Kodu : NTGFJCQLDY
Bu kodu abone olurlen müşteri temsilcisi ile paylaşırsanız, 6 ay boyunca hem siz hem ben fatura tutarından 40 TL indirim alırız.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
6 ay 40TL İndirim, Haziran 2025e kadar sabit fiyat garantisi.
Referans Kodu
NTG4V9I1LM
Başvuru için tıklayınız
sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTG4V9I1LM
Not: Faturaları ilk günden ödüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahindev -- 7 Aralık 2024; 19:47:44 >
Burdan tanımadığım bir üyenin referansıyla TT den geçtim ve yarı fiyatına daha hızlı kullanıyorum.
Müşteri temsilcisi ile geçiş daha kolay ve hızlı oluyor. İndirim için Referans kodunu müşteri temsilcisine vermek yeterli.Geçiş süreci 2 gün sürdü.
Referans Kodu : NTGE6FC780
Başvuru için tıklayınız
sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGE6FC780
Bu kodu kullanarak abone olursanız hem siz hem ben 6 ay boyunca 40TL indirim kazanıyoruz.N.Murat
Merhaba, 40 TL karşılıklı indirim için kulanırsanız sevinirim.
Referans kodum: NTGQ7PPJY
Ramazan Bağcıgil
-
Arkadaşlar internetten memnunum, işimi görüyor. Çağrı merkezindeki arkadaşlar da ilgililer sağolsunlar.
Referans Kodu: NTG6GKG5F9
Abone Adım: SERKAN CANLI
Faturalarımı düzenli olarak ödüyorum.
(Ve uzun yıllar da kullanmayı düşünüyorum.)
Çağrı merkezini aradığınızda kodu iletmeniz yeterli. Karşılıklı olarak, 6 ay boyunca her faturadan 40'ar ₺ toplamda 240₺ indirim kazanın. (Hem siz, hemde ben) (Bende buradaki bir üyenin referans kodu ile abone olmuştum.)
Not: Ben telefonla arayarak aboneliğimi başlatmıştım . Referans kodunu temsilciye iletmeyi unutmayın..!
Başvuru Tel: 0850 309 03 09
(Numarayı arayıp 2'yi tuşlayın.)
Hatırlatma: İndirimin aktif olması için, sizinde faturayı gününde ödemeniz gerekir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dutincirzeytin123. -- 19 Kasım 2024; 19:18:23 >
Yeni ve Geçiş Yapan Abonelere, refrenans kodu ile ilk 6 ay boyunca aylık 40 TL indirim.
Bu kodu kullanarak Netgsm abonesi olduğunda, her iki taraf da 6 ay boyunca indirim hakkı kazanır.
Referans Kodu: NTGQA5AQ20
Link:
sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGQA5AQ20
Not: Telefon ile arayıp başvursanız işlemler daha hızlı ilerliyor. Başvuru sırasında yukarıdaki kodu müşteri temsilcisine verdiğinizde kampanya ya dahil edileceksiniz.
Referans Kodu : NTGFJCQLDY
Bu kodu abone olurken müşteri temsilcisi ile paylaşırsanız, 6 ay boyunca hem siz hem ben fatura tutarından 40 TL indirim alırız.
-
Güncel AKTİF
Referans Kodu : NTGNCZQVGK
Fatih Emin Naşit Demir
Merhaba, Fatura kesildiği anda ödüyorum. Abonelikten çıkmaya niyetim yoktur.
Referans Kodum: NTGNUZ1JE2
Abone Adım: Pelin Denizhan
Tavsiye: Telefonla arayarak aboneliğinizi daha hızlı başlatabilirsiniz. Form doldurunca pek dönüş olmuyur!
Başvuru Tel: 0850 309 03 09
Yukarıdaki numarayı arayıp 2'yi tuşlayın.
-
Dört aydır NetGSM kullanıyorum. Hattım fiber olduğu için değerler oldukça iyi. Hiçbir problem yaşamadım. Geçmeyi düşünenlere şahsen tavsiye ederim. Referans kodu ile karşılıklı olarak ilk faturanızı ödedikten sonra 6 ay boyunca 40 lira indirim yapıyorlar. Ayrıca, Haziran 2025'e kadar sabit fiyat garantisi var.
Benim referans kodum: NTGIXI28D1
Telefon ile arayarak abonelik başlatabilirsiniz süreç daha hızlı ilerler yine referans kodunu temsilciye iletebilirsiniz.
08503090309
-
Burdan tanımadığım bir üyenin referansıyla TT den geçtim ve yarı fiyatına daha hızlı kullanıyorum.
Müşteri temsilcisi ile geçiş daha kolay ve hızlı oluyor. İndirim için Referans kodunu müşteri temsilcisine vermek yeterli.Geçiş süreci 2 gün sürdü.
Referans Kodu : NTGE6FC780
Başvuru için tıklayınız
sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGE6FC780
Bu kodu kullanarak abone olursanız hem siz hem ben 6 ay boyunca 40TL indirim kazanıyoruz.N.Murat
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X