< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahsin75 -- 20 Kasım 2024; 19:49:15 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
[ANA KONU] NETGSM ARKADAŞINI GETİR REFERANS KAMPANYASI (19. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Merhaba, Fatura kesildiği anda ödüyorum. Abonelikten çıkmaya niyetim yoktur.
Referans Kodum: NTGNUZ1JE2
Abone Adım: Pelin Denizhan
sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGNUZ1JE2
Tavsiye: Telefonla arayarak aboneliğinizi daha hızlı başlatabilirsiniz. Form doldurunca pek dönüş olmuyur!
Başvuru Tel: 0850 309 03 09
Yukarıdaki numarayı arayıp 2'yi tuşlayın.
-
Referans Kodu : NTGFJCQLDY
Bu kodu abone olurken müşteri temsilcisi ile paylaşırsanız, 6 ay boyunca hem siz hem ben fatura tutarından 40 TL indirim alırız.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar internetten memnunum, işimi görüyor. Çağrı merkezindeki arkadaşlar da ilgililer sağolsunlar.
Referans Kodu: NTG6GKG5F9
Abone Adım: SERKAN CANLI
Faturalarımı düzenli olarak ödüyorum.
(Ve uzun yıllar da kullanmayı düşünüyorum.)
Çağrı merkezini aradığınızda kodu iletmeniz yeterli. Karşılıklı olarak, 6 ay boyunca her faturadan 40'ar ₺ toplamda 240₺ indirim kazanın. (Hem siz, hemde ben) (Bende buradaki bir üyenin referans kodu ile abone olmuştum.)
Not: Ben telefonla arayarak aboneliğimi başlatmıştım . Referans kodunu temsilciye iletmeyi unutmayın..!
(Numarayı arayıp 2'yi tuşlayın.)
Hatırlatma: İndirimin aktif olması için, sizinde faturayı gününde ödemeniz gerekir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, burada bulunan tanımadığım bir üyenin referans kodu ile Netspeed fiberden Netgsm fibere geçiş yaptım. 1 aydır kullanıyorum ve memnunum. İptv yada herhangi bir siteye giriş konusunda hiçbir sıkıntı yaşamadım. Daha uyguna daha iyi hizmet alıyorum. Sizde benim referans kodumu kullanırsanız hem siz hem de ben 6 ay boyunca aylık 40 tl indirim kazanırız. Netgsm aboneliğimden memnunum ve çıkmayı düşünmüyorum. Faturamda otomatik ödemede. Bu konuda içiniz rahat olabilir.
Referans Kodu: NTG9O8DCA9
Abone Adım: Aykut Ünal
link üzerinden geçiş için: sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTG9O8DCA9
telefon ile geçiş için: 0850 309 03 09 numarayı arayıp 2'yi tuşlayın.
geçiş süreci: Link üzerinden başvuru yaptığınızda sizi arıyorlar ve konuşma sırasında sizi yönlendirerek abonelik sürecini tamamlıyorlar. Beni aynı gün aradılar ve ertesi gün geçiş tamamlandı. Beklemek istemiyorsanız telefonla 0850 309 03 09 arayıp 2'yi tuşlayarak aboneliğinizi daha hızlı başlatabilirsiniz. Müsteri temsilcisi ile görüşme esnasında size gönderilen şifre ile Netgsm online işlemler menüsüne giriyorsunuz. Buraya kimlik kartınızın ön ve arka fotoğrafını yüklüyorsunuz. Daha sonra e-devletinize girerek buradan aboneliğinizi onaylıyorsunuz. Tüm işlem bu kadar basit. Önceki internet sağlayıcınızda kullandığınız kiralık fiber modemi Netgsm kendi üzerine alıyor. Bu konuda sizin bir şey yapmanıza gerek kalmadan aynı modemi kullanmaya devam ediyorsunuz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fzt.aykut.unal -- 25 Kasım 2024; 14:32:8 >
-
Burdan tanımadığım bir üyenin referansıyla TT den geçtim ve yarı fiyatına daha hızlı kullanıyorum.
Müşteri temsilcisi ile geçiş daha kolay ve hızlı oluyor. İndirim için Referans kodunu müşteri temsilcisine vermek yeterli.Geçiş süreci 2 gün sürdü.
Netgsm referansım ile kesintisiz bir hizmet için şimdi Abone ol.
Referans Kodu : NTGE6FC780
Başvuru için tıklayınız
sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGE6FC780
Bu kodu kullanarak abone olursanız hem siz hem ben 6 ay boyunca 40TL indirim kazanıyoruz.N.Murat
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Referans Kodu : NTGH4UJ0XR
Başvuru için tıklayınız sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGH4UJ0XR
Gökhan ERDEM
Merhaba, 40 TL karşılıklı indirim için kulanırsanız sevinirim.
Referans kodum: NTGQ7PPJY
Ramazan Bağcıgil
-
Arkadaşlar ben de buradan bir üyenin referans kodunu kullandım. Aboneligim devam edecektir ve otomatik odeme talimatı verilmiştir. Internet hizmetine geçiş bir günde tamamlandı ve gayet memnunum. Referans kodumu kullanırsanız sevinirim.
Referans Kodu : NTG94DME3U
Başvuru için tıklayınız sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTG94DME3U
Referans Kodu : NTG6GDODYY
Başvuru için tıklayınız sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTG6GDODYY
Merhaba, Fatura kesildiği anda ödüyorum. Abonelikten çıkmaya niyetim yoktur.
Referans Kodum: NTGNUZ1JE2
Abone Adım: Pelin Denizhan
Tavsiye: Telefonla arayarak aboneliğinizi daha hızlı başlatabilirsiniz. Form doldurunca pek dönüş olmuyur!
-
Referans Kodu : NTGFJCQLDY
Bu kodu abone olurken müşteri temsilcisi ile paylaşırsanız, 6 ay boyunca hem siz hem ben fatura tutarından 40 TL indirim alırız.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba, referans kodumu kullanarak abone olursanız hem siz hem ben
indirimden faydalanacağız. Faturayı gününde ödüyorum.
6 ay boyunca her faturadan 40 TL indirim olacak.
Referans Kodum: NTGR033QHO
Abone Adım: NUH İMİR
-
Abone adı İlyas Dündar
Referans Kodu : NTGCX9YH0I
Başvuru için tıklayınız sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGCX9YH0I
Netgsm Çagri merkezi numaraları; GSM Hizmeti: 08503090000, Internet Hizmeti: 08503090309
Burdan tanımadığım bir üyenin referansıyla TT den geçtim ve yarı fiyatına daha hızlı kullanıyorum.
Müşteri temsilcisi ile geçiş daha kolay ve hızlı oluyor. İndirim için Referans kodunu müşteri temsilcisine vermek yeterli.Geçiş süreci 2 gün sürdü.
Referans Kodu : NTGE6FC780
Başvuru için tıklayınız
sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGE6FC780
Bu kodu kullanarak abone olursanız hem siz hem ben 6 ay boyunca 40TL indirim kazanıyoruz.N.Murat
Merhaba Arkadaşlar;
Ev- iş internetimi uygun fiyat için, TURKNET ten NETGSM ’geçiş yaptım. İkinci gün arandım. İki saat içinde "Kullanıcı adı ve şifre mesaj olarak geldi kesintisiz geçiş yaptım. Hız vs aynı. Tavsiye ederim. Tam bir aydan beri NETGSM ev internetini kullanmaktayım. Herşey önceki gibi memnunum zaten Türk Telekom altyapısını kullanıyor. Ama ucuz fiyattan.
GÖZÜNÜZ KORKMASIN, Üşenmeyin derim.
Burada gördüğüm bir referans koduyla üye oldum.
Siz de benim referans kodumla üye olursanız, hem siz hem ben
indirimden faydalanacağız.
6 ay boyunca 40TL toplam 240TL indirimden faydalanmak için Netgsm referansım ile Abone olabilirsiniz.
DEÇİŞ DETAYLARI VE XDSL MODEM e Kullanıcı adı ve Şifre girişine YARDIM İSTERSENİZ; Bu meajın sol üst köşesindeki EmekliHU yazısının üstünde imleci bekletirseniz "Özel Mesaj Gönder" yazısı çıkar oradan mesaj yazın veya Bu siteye üye girişi yaptıktan sonra Bu mesajın sağ üst kısmında “PM” linkinden özel mesaj yazın. Açıklamayı oradan göndereyim. Burada yazdım, uzun diye mesajım silindi.
Referans Kodu : NTGXB98UTC
Başvuru için aşağıdaki linki tıklayınız. Linkteki Ön kayıt formunu doldurun, en kısa sürede müşteri hizmetleri sizi arar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmekliHU -- 24 Kasım 2024; 15:10:49 >
-
Referans Kodu : NTGFJCQLDY (Güncel)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X