Şimdi Ara

[ANA KONU] NETGSM ARKADAŞINI GETİR REFERANS KAMPANYASI (96. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.987
Cevap
55
Favori
42.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 6 ay boyunca Netgsm ev internetinde aylık 40 TL indirim.

Referans Kodu: NTG8B10W

Başvuru linki: sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTG8B10W

Yeni abone oldum ve faturamı çıkar çıkmaz ödüyorum.

Birkaç saat içinde aranmazsanız, çağrı merkezini +90 850 309 0 309 arayınız.

• Merhaba bu konu sayesinde NETGSM kullanmaya başladım. Sizler de aşağıdaki kodu kullanarak indirimli abonelikten yararlanabilirsiniz.

Referans kodunu kullan sen de Netgsm avantajlarından faydalan.

Kod : NTG75A898D

Başvuru: sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTG75A898D

• 6 ay boyunca karşılıklı 40 tl. indirim için aşağıdaki kodu kullanabilirsiniz.

Kod : NTGGLG87F2

Başvuru: sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGGLG87F2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi medcezir55 -- 26 Şubat 2025; 10:55:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, referans kodumu kullanarak abone olursanız hem siz hem ben

indirimden faydalanacağız. Faturam gününde otomatik ödeniyor.

6 ay boyunca her faturadan 40 TL indirim olacak.

Referans Kodum: NTGNUZ1JE2

Abone Adım: Pelin Denizhan

sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGNUZ1JE2

Tavsiye: Telefonla arayarak aboneliğinizi daha hızlı başlatabilirsiniz. Form doldurunca pek dönüş olmuyur!

Başvuru Tel: 0850 309 03 09 

Yukarıdaki numarayı arayıp 2'yi tuşlayın.

• ⁵Geçmek isteyenler için ref kodum 6 ay boyunca faturada aylık 40 TL indirim sağlar.
    Referans kodunu kullan sende NetGsm avantajlarından faydalan. Kod : NTG2TWQIQ5
    3 aydır faturalarımı düzenli ödüyorum

https://sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru

• Merhaba. NETGSM Referans kodumla üye olursanız sevinirim. Karşılıklı 6 ay boyunca 40 tl indirim kazanıyoruz.

Kod : NTGE5XBUUL

Başvuru: sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGE5XBUUL

• Tünaydın, hayırlı günler.
    Yeni aboneyim desteklerinizi bekliyorum 🙂

Referans kodunu kullan sende Netgsm avantajlarından faydalan.

Kod : NTGLYPQRP4

Başvuru: sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGLYPQRP4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnLyMoKoKo -- 26 Şubat 2025; 13:38:20 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba,

Buradan başka bir arkadaşın kodu ile netgsm ailesine katıldım. Fiyat Performans olarak en uygun bu görülüyor diye tercih ettim.

100Mbps hız 299 tl. Bu kodu abone olurken müşteri temsilcisi ile paylaşırsanız, 6 ay boyunca hem siz hem ben fatura tutarından 40 TL indirim alırız. Her arkadaşını sizde getirdiğinizde ayrıca 40tl faturanızdan düşülüyormuş. Geçiş yapanlar için aktivasyon vb. ekstra ücret alınmıyor.

Referans Kodum : NTGGGXQ309

link üzerinden Başvuru: sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGGGXQ309

Tavsiye olarak telefonla +908503090309 arayarak arayıp geçiş yapmanızı öneriyorum. Daha hızlı geçiş yapıyorsunuz. Telefonla başvururken kimlik seri numarasını istiyorlar ve netten uygulamaya girdirip oraya kimlik fotosunu çekip atmanızı istiyorlar. O yüzden kimlik elinizde olsun. Ayrıca edevletten onaylamanız için yönlendiriyorlar. Telefonda referans kodunu söylemeyi unutmayın, yoksa indirimden faydalanamazsınız.

Engelli %40 raporu olanlara ayrıca %25 indirim yapıyorlar.

Ref kodumu kullanan arkadaşlara şimdiden teşekkürler...

• Merhabalar,

NetGSM'i 2 aydır kullanıyorum. Ping sorunu yok denecek kadar düşük, internet hızı deneyimlerime göre oldukça iyi diyebilirim. Bende bir forumdaşın referansıyla kayıt olarak geçiş yapmıştım, bu yönüyle daha uygun ve kullanışlı oluyor. Referansla geçişlerde 6 ay boyunca her faturada 40 ₺ indirim uygulanıyor. Aklınıza takılan konularda elimden geldiğince bilgilendirme yapabilirim.

Haziran 2025'e kadar sabit fiyatla 100 Mbps ayda 259 ₺ için referans iletiyorum. Aşağıdaki linke tıklayarak başvurunuzu yapabilirsiniz.

Referans No: NTGLTH8ZI8
    sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGLTH8ZI8

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Geçiş sürecim: 1 saat edevlet onayımı bekledikleri halde 3 buçuk saat gibi kısa bir sürede geçiş yaptım. Müşteri hizmetlerini arayarak işlemi hızlandırabilirsiniz. Biraz tereddütlüydüm ama geçtikten sonra eski firmadan hız/performans olarak bir fark olmadığını gördüm.

Aklınıza takılan bir konu olursa özelden sorabilirsiniz.

6 ay boyunca 40 TL indirim için;

Referans Kodum: NTGXY4RSDJ

veya

Başvuru Linki: sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGXY4RSDJ

Başvuruda müşteri hizmetlerine kodum geçerli mi diye sorarsanız olası bir hatayı önlemiş olursunuz, hakkınız yanmaz.

[ANA KONU] NETGSM ARKADAŞINI GETİR REFERANS KAMPANYASI

• Merhaba, 40 TL karşılıklı indirim için kulanırsanız sevinirim.

Referans kodum: NTGQ7PPJY

Ramazan Bağcıgil

sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGQ7PPJY

• Türknet'ten forumdaki birinin kodunu kullanarak geçiş yaptım.Hız ve performans olarak bir değişiklik yaşamadığım gibi daha uygun fiyata kullanıyorum bu sebeple sizlere de tavsiye edebilirim. (VDSL altyapıya sahibim)

Ön başvuruyu tamamladıktan sonra işlemlerin daha hızlı ilerlemesi için 08503090309'u arayabilirsiniz.

6 ay boyunca 40TL toplam 240 TL indirimden faydalanmak için Netgsm referans kodum ile abone olabilirsiniz.

Referans kodunu müşteri hizmetleriyle paylaşabilir veya aşağıdaki linke tıklayarak abonelik başlatabilirsiniz.

Referans Kodu : NTGWZGQ947

Başvuru Linki : sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGWZGQ947

NOT!!! : İndirimler karşılıklı faturalar ödendikçe her ay sırayla aktif oluyor. (Faturalarımı düzenli ödüyorum)

• 6 ay boyunca karşılıklı 40 tl. indirim için aşağıdaki kodu kullanabilirsiniz.

Kod : NTGGLG87F2

Başvuru: sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGGLG87F2

• Altı aydır NetGSM kullanıyorum. Hattım fiber olduğu için değerler oldukça iyi. Hiçbir problem yaşamadım. Geçmeyi düşünenlere şahsen tavsiye ederim. Referans kodu ile karşılıklı olarak ilk faturanızı ödedikten sonra 6 ay boyunca 40 lira indirim yapıyorlar.

Benim referans kodum: NTGIXI28D1

Telefon ile 08503090309 numarasını arayarak abonelik başlatabilirsiniz süreç daha hızlı ilerler yine referans kodunu temsilciye iletebilirsiniz.

• Faturalarımı düzenli ödeyen bir aboneyim kodu kullanmanızı tavsiye ederim.

Başvuru: sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGI69P335

KOD: NTGI69P335

• Referans kodumu kullanan olursa sevinirim, ödemelerimi zamanında yapıyorum. NTGDU7IF2K

Başvuru linki

sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGDU7IF2K

Sorularınız varsa Dm den yazabilirsiniz.

Forumdan bir arkadaşın referansıyla üye oldum.

Faturalarımı düzenli ödüyorum.

Referansımı kullanırsanız sevinirim.

• Merhabalar,

Başlıktaki bir kişinin referansıyla 10 şubat tarihinde Türknetten netgsm internete geçtim memnunum şimdilik.

Referans kodum ile abone olmak isterseniz

Referans kodum

NTG4MW947X

Abone kullanıcı ad soyadı

Dozvan Nezan

Yeni başvuru linki

sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTG4MW947X

Referansımı 1 kişi kullandı bir comnet mağduru olarak desteklerinizi bekliyorum referans kodumu kullanacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler iyi forumlar hayırlı günler

Geçiş işlemleriniz için yanınızda mutlaka kimliğinizi hazır bulundurun, başvurunuzu yaptıktan sonra sizi aramazlarsa, siz 0850 309 0309 numaralı netgsm internet müşteri hizmetlerini arayıp başvurunuzu tamamlayabilirsiniz.
    Bu esnada referans verenin ad soyadını sizlerle paylaşıyorlar bilgiler doğru ise geçiş işlemlerinizi e devlete internet bankacılığı ile giriş yapmanızı sözleşmenizi onaylamanızı istiyorlar, yoğunluğa göre birkaç saat içinde geçişiniz tamamlanıyor.
    Modem kullanıcı adı ve şifrenizi yolluyorlar ve modem arayüzüne girip internet bağlantınızı ayarlıyorsunuz

Dikkat!!!

Geçiş işlemlerinizi Mart ayının başına denk gelecek şekilde yapınız 2 günlük kullanım için 1 ay ücreti ödemeyin

Şu anda güncel fiyat 100 mbps'ye kadar 339 TL'dır, isterseniz netgsmin internet sitesinden de bakabilirsiniz.

İlk faturanızı indirimsiz ödüyorsunuz takip eden aylarda indiriminiz aktif oluyor.

Sizler de her getirdiğiniz abone için 40 TL ek indirim kazanacaksınız bu biriken tutarlar aylık ödeyeceğiniz tutardan düşecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockerman21 -- 27 Şubat 2025; 15:43:1 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Merhaba. NETGSM Referans kodumla üye olursanız sevinirim. Karşılıklı 6 ay boyunca 40 tl indirim kazanıyoruz.

Kod : NTGE5XBUUL

Başvuru: sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGE5XBUUL

• 
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.