Şimdi Ara

Netgsm, şimdi de Ev İnterneti ile yanınızda. (107. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.151
Cevap
60
Favori
80.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

vdsl

• Pazartesi günü (adapazarı) derbi saatlerinde internet bildiğin çevirmeli ağ devrine döndü. 3 ayım dolsun başka firmaya geçeceğim.

• artieksicarpi A kullanıcısına yanıt
    Bölgesel olarak çok sorunlu bir firma..

Maç saatinde bende hiç sorun olmadı.
    ( Tekirdağ Çerkezköy)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 25 Şubat 2025; 21:56:17 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DasheriM kullanıcısına yanıt

14 ay kullanıma 12 ay ücretlendirme nerede yazıyor hocam? VDSL için geçerli mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aksa_ A kullanıcısına yanıt
    Sms gelmesi gerekiyor. Comnetten geçenlere özel anladığım kadarıyla. Forumda ayrı başlığı da var. Bu şekilde ödeme ekranında yine 12 ay yazmasına rağmen 14 ay olacaktir diye dün telefonda teyit aldım. Hem fiber hem vdsl bağlantısını uzatacağım galiba.

Smsin ssini atacaktım ama site sunucu hatası veriyor.

Merhaba! 12 Ay Fiyatına 14 Aylık İnternet Hizmeti Sadece Sana Özel! Şimdi 12 Aylık Peşin Ödemede İndirimli Fiyat Fırsatı ile 469,90 TL üzerinden fiyatını sabitle hem indirimli fiyattan yararlan hem de fiyatını sabitlediğin için "2 Aylık ücretsiz internet hizmeti" kazan! Hayat, sen 12 aylık planlar yaparken 14 aylık sürprizlerle gelmesi değil midir zaten? Detaylar için tıkla: B001

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DasheriM -- 26 Şubat 2025; 0:7:7 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• DasheriM kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam.Yarin müşteri hizmetlerini arayıp şansımı deneyeceğim.Gibirnetteyim bakalım birşeyler çıkacak mı..

Şu an turknette olan comnet mağdurlarina özel diye biliyorum. Yine de bir sorun

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Comnete özel değil. Daha önce sitelerinde 12+2 diye yazıyordu. Siteden kaldırmışlar sanırım ama kampanyanın ay sonuna kadar devam ettiğini destekleri yazmış.

Netgsm, şimdi de Ev İnterneti ile yanınızda.
  • mergen516 kullanıcısına yanıt

Müşteri hizmetleri öyle bir kampanya yok dedi.Sayet sistemden mesaj olarak gönderilen indirim kuponunuz varsa uygulanırmis.

Yazık olmuş. Netgsm'e geçmeden önce iss araştırırken sitelerinde peşin ödeme kampanyasının altında okuduğumu hatırlıyorum. Şansınızı zorlamak isterseniz kendi forumlarındaki desteğe yazın.

• Fatura tamiden naysdan paycelden vs ödenmiyor galiba abone no ile hat no aynı degilmi benmi yapamıyorum

• kronikyorgun kullanıcısına yanıt

Mobile hat ile internet farklı olduğu için abone ile hat no farklı oluyor.

• kronikyorgun kullanıcısına yanıt

Hadi kullanıyorsanız; fatura öde, internet&tv kısmında Netgsm internet olarak var.

• HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt
    Hocam casch back alabilmek için oralardan ödemek istemistim netgsm yetkilisi varsa buralarda bu talebi degerlendirsinler

• Arkadaşlar Comnet mağduruyum.

12 aralıkta türknet e geçiş yaptım.

Türknetteki 3 aylık sürem 12 martta dolacak bu tarihten önce netgsm e geçiş yapabilir miyim ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Şansını dene. Comnet geçmişin olduğu için sistem izin verebiliyor. Burada birisi denemişti onaylandı.

• Kurabiyee Canavari kullanıcısına yanıt

Bir deneyin. YAptım oldu diyen de var geçiş kabul edilmedi diyende var.

• Arkadaşlar Turknetten Netgsm e gecısım bugun gerceklesti.

Bulundugum ilde ping sürem 14-15 ms lere düştü, interneti 35 mbit e sabitlemişler ancak su an oldukça akıcı bir durum var.

Oldukça memnunum.

• 
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.