Ben önermiyorum, IPTV kullanıyorsanız hiç bulaşmayın. Bazen çok iyi ama bazen de sürünüyor internet hızı. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Netgsm, şimdi de Ev İnterneti ile yanınızda. (106. sayfa)

-
-
Hocam normal. POP noktası NetGSM için 2 bölge de bulunuyor. Ankara ve İstanbul. POP noktasına uzaksanız. Bununla birlikte ping artışı bu değerler için normal. POP noktası Denizli de olan bir firmaya geçmelisiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mattg -- 24 Şubat 2025; 2:56:41 > -
-
Muhtemelen kampanya vs vardı. Geçecektim vazgeçtim.
-
Yılbaşı öncesinde fiyatı 299'du. Çoğu kişi geçti de ben türknete geçmiştim 2 ay bedava diye. Hazirana kadar fiyat garantisi yazıyordu daha 2 gün önce baktığımda. Dün gece zam gelmiş işte attığım resimde yazıyor. Eski kullanıcılar 299 diye. Böyle sabit fiyat olmaz ki. Siz hangi firmayı düşünüyorsunuz?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Düşük fiyat + Haziran'a kadar sabit fiyat + Referans = Zarar
Belki harf hatası olmuştur; sabit fiyat derken, zam yapmaya karar verdiğimiz hazır-an'a kadar denmiş olabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
En ucuzu hangiyse o. Bende Comnet mağduruyum. Türknet'teyim. Bize 90 gün bekleme süresi yokmuş faturaya girdim. Evimde Türk Telekom altyapısı var. Bu sebeple olabildiğince ucuz iss benim işimi görür. Netspeed'i gözüme kestirdim incelemek lazım veya gıbırnet.
Türknet'te 1000 mbps'e adam 500 verirken benim 80 mbps'e 500 vermem saçmalık.
Genelde uzaktan çalışıp RDP yapıyorum zaten. oyun vs indirdiiğimde çok oluyor. Bu zamana kadar superonline, gıbırnet, comnet ve türknet kullandım. Fiber altyapı olmadığı için hepsi aynı. Comnet sadece bir iki ay sadece rdp yaptığımda sorun çıkarmıştı. türknet birkaç gündür yavaşlıyor. Hat hız gelmeler gitmeler aynı sadece ödediğim tutar değişiyor.
-
Hattınız fiber mi ? Ben IPTV kullanmıyorum ama kullanan arkadaşım geçiş yapacaktı. Sıkıntı olacaksa söyleyeyim geçmesin. Alyapısı fiber.
-
Fiber sorunsuz, sıkıntı yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi medcezir55 -- 24 Şubat 2025; 10:50:53 >
Ana firmaların dışında TurkNet harici bir alternatif yok maalesef. Ben bir hata yaptım geçtim Netgsm'e ve 3 ay bitsin de TurkNet'e geçeyim diye bekliyorum. İş sadece kabloyu bağlayıp interneti vermekle bitmiyor. Esnek dondurma imkanı yok, verdiğin paradan almadığın hizmeti geri ödeme yok, fatura göndermeleri sorun, fatura adresini değiştiremiyorsun vs. İş gerçek hizmet almaya gelince patlıyorlar maalesef. TurkNet ile bunların hepsini yapabilirsiniz.
-
Galiba ben de 12+2 uzatma yapacağım turknette. 469tl 12 aylık ödeme yapınca 14 ay kullanıyorsun. 402 tl aylık geliyor. Maximum karta da 6 taksit varmış. Fiber modem ücreti de dahil olunca 350 tlye gibi gelmiş oluyor. Comnet öncesi zaten 4-5 sene kullanmıştım malum fiyatlar artınca 2 senedir comnetteydim olanlar oldu sonunda.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Comnet de değişik bir firmaydı. Fo1rumlardan takip edebildiğim kadarıyla kullanıcılarını döve döve hizmet veriyordu :)))). Müşteri hizmetlerinden fırça yemeyen kullanıcı neredeyse yoktu.
-
Fiber kullanıyorum. İPTV sıkıntısız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mattg -- 24 Şubat 2025; 13:51:0 >
Gigaspeed daha ekonomik kaldı sanki
ip tv sorunsuz gigaspeed e geçilebilir
-
Kayıt yaptırdık cuma günü mü ne hala araya soran yok. Ararlarsa iptal ettireceğim.
Cumartesi internet ten kayit yaptım sonrada birsey soracaktim o sira telefondan kayidi tamamladik pazartesi yani dün gecis saglandi. 2. Aboneligi de 1. Yaptigim olsun kenfi ref. kodumla 2. Yeri yaparim dedim. Dun basvurdum dün zam gelmis. O kadar zamanda sacmaliga bak 1 gunle kacirmak ama daha kotusu hazirana kadar deyip aninda.zam yapmak. Eee simdi haziranda da zam yaparsa o zaman gorsen senligi
Ankara da dünden beri hız rezalet şimdi de 30-40 dk dir hiç internet yok ip almıyor modem. Geçtiğime pişman oldum çok hızlı şekilde.
Ne kadar para, o kadar köfte arkadaşlar. Maalesef biz köy kurnazlığı yaptıkça daha da kötü hizmete doğru gidiyoruz... Ana firmalar ve özellikle bulunduğunuz yerde kendi altyapısı olan ISS'lerden seçim yapmak çok önemli.
-
Evden çalışıyorum dünde bugünde bir sorun olmadı. Kablosuz bağlantı ile test ettim şimdi.
Müşteri hizmetlerini arayın belki sizin bölgede bir sorun vardır.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X