Şimdi Ara

Netgsm, şimdi de Ev İnterneti ile yanınızda. (113. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.368
Cevap
67
Favori
88.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
59. Sırada  bugün en iyi #59
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 defa yazdım ikisinde de klasik cevaplar. Yok bölgesel, yok bulunduğunuz santralde yoğunluk, müdahale ettik düzeldi cart curt. Kendileri de farkında tabii ama ne varsa geçiştiriyorlar.

• ıp tv için 1.1.1.1 dns girin demişsiniz de benimkini çözmedi başka alternatifi olan var mı bu ip tv problemi için? iss değiştir şakaları dışında

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • caraxesss C kullanıcısına yanıt

Test amaçlı statik ip alıp deneyin; garantisi yok.

• Son günlerde netgsmde sık sık kopmalar yaşamaya başlaıdm.Şu anda fiyat performans olarak en iyisi hangisi?Daha önce netspeed kullanmıştım.Netspeed diye düşünüyorum.Görüşü olan var mı?

• Çankiri şabanözü sorun başladı donanım habere dahi zor giriyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine başladı sorun her akşam aynı allahım sabır ver açtığımız kayıtlarla da dalga geçiyorlar. Burayı okuyan varsa bu sorunları göz önünde bulundurun. Her akşam rezillik. twitter da 240p görseller bile yüklenmiyor

• İnternet hattımı superonlinedan Netgsm ye taşımayı düşünüyordum ama son 3-4 sayfayı okuyunca kararsız kaldım

• deatless22 kullanıcısına yanıt

Son 1 haftaya kadar gayet memnundum hocam. 1 Haftadır saat 6-7 yı geçince hız 1mbit ile 100 arasında dalgalanıyor bazen 100 de yazsa hiç bir sayfa açılmıyor vb. Asla stabil değil.

• Netgsm, şimdi de Ev İnterneti ile yanınızda.
    Netgsm, şimdi de Ev İnterneti ile yanınızda.

• WmGMD W kullanıcısına yanıt

O zaman 3-4 gün daha bekleyeyim sizin durumlarınıza göre geçiş yapmayı düşüneceğim. Mevcut taahhütümün bitişine 29 gün var.

Bir sorun olduğunu kabul etseler belki çözerler ama sorun olduğunu kabul etmiyorlar

Şirkete zarar vermek için de bir oyun olabilir aslında GSM de yaptıkları gibi

• Netgsm, şimdi de Ev İnterneti ile yanınızda.

arada bir gün yazıyor arada 2 saat yaklaşık 1 saatte 2 gb indirebildim şükür

• Yav öyle komik ki sayfa açmaya çalışırken internet resmen geberiyor ama maçı sorunsuz izledim :))

• Geçtiğimiz servis sağlayıcı bir süre sonra sarpa sarıyor.. Gidip telekoma o kadar para bayılmaktan başka çare yok mu? Ulaşabilsem turknete geçmeyi düşünüyorum ama geçen geçişimde asla ulaşamadım, hiçbir kanaldan cevap vermediler. Eski sevgilim gibi her yerden engellemişler sanki, whatsapptan bile cevap yazmadılar..

• iyi dediğimiz 3 ay yaşıyor gibi... 3 gündür her aksam bi kısıtlamayla karşı karşıya kalmak çok rahatsız edici. başka operatore taşınmak için evraklarımı onayladım. parasını ödediğim hizmeti alamayacaksam daha fazla para ödemeye gerek yok.

• 27 Martta netgsm vdsl geçiş yaptım. İnternet çok yavaştı. İnternet bankacılığı bile takılıyordu. Kontrol ettiğimde aboneliğim olan 100mbps yerine 35 tanımladıklarını gördüm. Netgsm'e güvenim yerlere indi. Destek talebinde bulundum. Ne açıklama yapacaklar merak ediyorum.

• Netgsm ön ödemeli hizmet veriyor.Fatura çıktıktan 1 gün sonra başka issye geçsek faturayı ödediğimizle mi kalıyoruz yoksa kullanmadığımız günlerin tutarını geri alabiliyor muyuz?

• longboy75 L kullanıcısına yanıt

19 Mart sonrası kafayı yedi bunlar. O tarihte ki yazılara bakmanı öneririm çoğu kişiye yapıyorlar bunu.

Gigaspeed i inceleyebilirsin hocam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.