< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Netgsm tüm tarifelere ortalama yüzde 68 zam yaptı (3. sayfa)
-
-
Fırsatçı namussuzlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Buraya kadarmış
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Turkcellin yönetim kurulu hangi malüm parti elemanlarıyla dolu araştırınca sebebi ortaya çıkıyor. Yüzsüzler bir de kendilerine milletvekili pakedi çıkarttırdılar, çok gariban ve geçim derdinde oldukları için.
Yine iyi fyatlari 10 gb 5 dolar.Uzgunum ama artik 180 TL nin para olmadigini bilmeniz lazim keske hersey hayalinizdeki pembe tablo gibi olsa.Bu sirketler hayir kurumu degil satislari %50 enflasyon olan bir ulkede 2023 ile ayni neredeyse yani teknik olarak zarar ediyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 9 Kasım 2024; 8:2:43 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bu kadar sorunluyken sırf fiyat için duruyorduk. Fiyat avantajı da kalmadıktan sonra kim, niye dursun ki? Çok geçmez batarlar.
İşte olay orada. Sözleşmeleri bitmeden Turkcell mahkemeye veriyor çok ucuz fiyatları var diye.
Mahkeme sürerken sözleşme yenileme sürecinde Turkcell çakıyor zammi toplu satışa firmayi çaresiz bırakıyor.
Telekom da internete böyle yapıyor çakıyor zammı toplu alım yapan iss Lerde zor durumda kalıyor zam yapmadan işi idare edemiyorlar
Fırsatçı firma
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ben bu devlete bu millete hakkımı helal etmiyorum yazıklar olsun memleketten soğuduk
Diğerlerinden bir farkı kalmadı. İnsanlar sizi ucuz olduğunuz için tercih ediyorlardı. Şimdi neredeyse diğer operatörler ile aynı fiyatları söylüyorlar. İnsanlar sizi neden tercih etsin ki ?
-
NetGSM Turkcell'in değil onu biliyorum, ama diğer ihtimaller hususunda bir şey diyemeyeceğim.
Bu sebeple adam gibi sözleşme yapmaları lazım. Öyle sözleşmelere imza atıyorlar ki sonra o sözleşmeler ellerini kollarını bağlıyor. Olan biz son kullanıcıya oluyor.
-
Uygun fiyatlı yüksek gb’lı tarife kullanmayalım diye tüm tuşlara basıyorlar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Millet olarak bir patlama noktasına gidiyoruz. Bakalım kıvılcım nereden çıkacak?
Arkadaşlar iyi niyetli değiller kesinlikle geçmeyin, geçen hafta başvuru yapmıştım 2.hattimi taşımak için, baz sorunu olmasına rağmen bu gün taşımışlar ancak hat yok ve bu şekilde çözüm süresi de yok hat kapalı bekliyor, madem sorun var taşıma işlemini bekletme hakları olmasına rağmen taşımışlar. Mağdur rolü oynanıyor.
20gb 1000dk 179₺ dan 340₺ çıkmış bu ne olm ya, zaten herşeyin sıkıntılı, geçeni pişman ettin
Tek çare yabancı esim hat kullanmak gibi görünüyor.
-
Kur falan zıplama dan önce imzalanmış.
Kur patlayinca Turkcell dava açıp sözleşmede yenileme istiyor benden daha ucuza satamaz müşterim gidiyor diye.
Sonra aradan zaman geçiyor yeni sözleşme zamanı gelince de çakmış.
Turkcell zaten sanal operatör işini ezelden benimsemedi.
Telekom bu konuda başı çekiyor da oda kendi tarifeleri ile arasında ufak pay bıraktiriyor ve baz istasyon önceliği hep telekomun kendi abonelerine veriyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ben de mağdurum bi açıklama bile yapılmıyor hat kapalı pazartesiye kadar inşallah hallederler yoksa başka bir operatöre geçicem
-
Abi yeni geçenlere türkcell baz istasyonları erişimi durdurmuş ya böyle saçmalık olamaz hat kapalı duruyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X