Şimdi Ara

Netgsm tüm tarifelere ortalama yüzde 68 zam yaptı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
3
Favori
8.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Türk Telekom= AKP
    BTK = AKP

Kazıklanan her zamanki gibi vatandaş. Durmak yok yola devam.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şu soruyu sormuştum da cevap gelmedi. Fakat bu soygun gidişatına dur demek için kalan kalan iki netgsm sim kartını da devreye sokacağım zamanı gelince. Babamın hattını taşımıştım bir ay önce. Benim hattımın anlaşması da iki hafta içinde doluyor. Onu da taşıyacağım. Son kalan sim'i de, yine zamanı gelince taşırım.  

• Vay arkadaş bu ülkede rekabete hiç izin vermediler. Bari kazandıklarını hizmete yatırsalar ama tam tersi hem hizmet düştü hem fiyat arttı. Tamamen rant çarkına döndü olay.

• heavyrocker kullanıcısına yanıt

Hocam şuan 5 Kasım dan sonra geçenlerde servis yok. Ancak açılır açılmaz tasinin. Bence o esnada başka bir hatta taşıyın, ondan sonra netgsm e

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Online islemlerde guncel tarife normal gozukuyor?

• Beykoz Sekoyası kullanıcısına yanıt

Cevap için teşekkürler. Daha iki hafta civarı var. Sonuçlanmaz ise duruma göre bakayım madem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heavyrocker -- 11 Kasım 2024; 21:42:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • heavyrocker kullanıcısına yanıt

Hocam, olaydan haberim yokken geçiş sürecini başlatmıştım. Haberim olduğunda çoktan başvurumu tamamlamıştım. Şuan Turkcell'den çıktım ama NETGSM'e giremedim. Her iki hat da kapalı ve telefonda bir şebeke yok. Bilginiz olsun. iletişimim koptu yani.

• Beykoz Sekoyası kullanıcısına yanıt

Cevap için teşekkürler. Aynısını ben yapacaktım bu yaşananlar olmasa. Hatta geçen hafta başlatacaktım işlemleri, işler var diye bekleyeyim dedim. Son güne kadar takipteyim o zaman. Hatta verdikleri teklifi kabul edip, sonra cayma da yapabilirim anlaşma sağlandıktan sonra.

• Arkadaşar, NETGSM ile ilgili yaşadığınız Turkcell kaynaklı sorunları 2-3 dk içerisinde şu adresten BTK'ya iletebilirsiniz.

http://tuketicisikayet.btk.gov.tr/login

• Arkadaşlar bireysel tepki olarak tukcellden hattlarimi diğer operatörlere taşıyacağım.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.