Yaklaşık 2 aydır aynı netleri yapıyorum, hiç bir gelişme yok diyeceğim ama o kadar fen çalıştım hâlâ 20netin üstüne çıkamadım insan gibi. Önerileriniz neler bir eşit ağırlık öğrencisi 25 üstüne nasıl çıkar ?
Bildiğin Konular Hakkında 1 Tane Bile Soru Çözme Bilmediğin Konular Üzerine Yogunlaş ve Yavaş Yavaş Onları Hallet Netlerin Artar Bende TM Öğrencisiyim
quote:
Orijinalden alıntı: umitadana
Bildiğin Konular Hakkında 1 Tane Bile Soru Çözme Bilmediğin Konular Üzerine Yogunlaş ve Yavaş Yavaş Onları Hallet Netlerin Artar Bende TM Öğrencisiyim
aslında dediğim gibi 30 soru yapıyorum ama çok yanlısım geliyor biyoloji çalışıyorum, kimya ve fiziği de bildiğim kadar yapıyorum ama ışte çok yanlısım çıkıyor onu kurtaramıyorum ya
quote:
Orijinalden alıntı: CamdanBardak
quote:
Orijinalden alıntı: umitadana
aslında dediğim gibi 30 soru yapıyorum ama çok yanlısım geliyor biyoloji çalışıyorum, kimya ve fiziği de bildiğim kadar yapıyorum ama ışte çok yanlısım çıkıyor onu kurtaramıyorum ya
İşte Kardeş Bilmediğin Yerlerin Konu Anlatımlarından Bitir Sonra İyice Anladıkdan Sonra Konuyu Tüm Test Kitaplarından Bitir O Konuyla İlgili Soruları Yapamadıgın Soruları Not Al Hocana Sor Netinin Hızlı Bir Şekilde ARttıgını Göreceksin