Şimdi Ara

Netlerim Düşüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 hafta önce 135 dakikada 95-100 arasında dolanıyordum evvelki gün 87 yaptım bugün 82 yaptım, Matematik branş denemesi çözerken bile zorlanmaya başladım 25 civarındayım önceden 32-35 civarındaydım, saçma sapan işlem hataları yapıyorum ve boştan ziyade çok çok fazla yanlış geliyor. Motivasyon olarak bir sıkıntım yok ama bunları da görünce insan üzülüyor böyle gider mi acaba diye düşünüp. Acaba tempo yüzünden devreleri mi yaktım yoksa başka bir sebebi mi var??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hangi yayinlarin denemelerinde dusuk?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Benim de son zamanlarda yanlışlarım arttı matematikte, ayt fenden işaretlediklerimin çoğu doğru çıkıyor ama ayt matematikte bile çok işlem hatası yapıyorum, bol bol deneme ile hallederiz sıkıntı yok hocam

• Matematikte aynısını yaşamaya başladım hocam sene başı daha yüksek yapıyordum son zamanlarda düşüş var sınava da az kaldı acayip stres oluyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam 2 hafta önceki bahsettiğim denemeler Palme'nin online denemeleriydi hepsinden aşağı yukarı 95-100 arasında gidip geliyordun bundan önce de o banttaydım. Delta kültür yayınlarında 90-95 arası geliyordu ama bu 1 hafta ciddi bir şekilde düştü netlerim, Apotemi ve Endemik matematikten 25 civarı yapıyorum ama 1 hafta önce verseydiniz emin olun 30,32+ yapardım, fen netlerim değişmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi makinistfanlari -- 6 Haziran 2020; 17:49:34 >
  • Matematik konusunda bir sey diyemicem ama turkcede dil anlatim cok onemli. Benim turkce dil anlatimdan dolayi 33 34 e dustugu oluyor. Paragrafta yanlis yapmam kolay kolay. Ben de dil anlatima basliyacam ve sosyale yuklenicem tytde. Dil anlatimdan soru kacirmasak aslinda 100un altina kolay kolay dusmeyiz. 2 3 gun baya calisicam o yuzden dile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-33247115E -- 6 Haziran 2020; 17:53:36 >
  • Netlerin düşmeye başladıysa mutlu olmanı öneririm çünkü 2 hafta sonra yaptığın en zirve netlerden +10 fazla net yapacaksın :) bu benim bir teorim... Ne zaman netim düşse 2 hafta sonra fırladı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Netlerim nihayet artıyor
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • moralini bozma reyiz sınavda daha yüksek yaparsın ben bile +10 fazla yapmıştım amk
  • Ben deneme çözmüyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.