Farklı bir ISS firmasından mevcut zamlar nedeniyle geçiş yapmak istiyorum. Bazı şeyleri emin olmak için sormak istedim. BBK: 3270424181
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdem_61501 -- 12 Ocak 2024; 17:37:18 > |
Netman 100 Mbps 199,90 TL (19. sayfa)
-
-
Firmayı arayıp sorun ya da WhatsApp dan yazın burada firma yetkilisi yok.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
5-6 aydır kullanıyorum. Sorun olduğunda wassuptan yazıyorum. Cart diye cevap yazmıolar ama cevapsızda bırakmıyorlar. Az evvel bina fibere geçtiği için firmalara bir göz atıyım dedim.
Aylık 200 tlye 100 mbit ile en ucuz firma oldugunu gördüm. Geçmek isteyenlere öneririm. Telekom yapısını kullanıyor anladığım kadarıyla. Fiberle beraber gene bu firmayı kullanmaya devam edicem sanırım.
-
5-6 ayda ne kadar süre kesildi o önemli..ve ne kadar sorun çözebildiler..ben 10line.net kullanıyorum internet kesildi adamların kendinden haberi yok mesela
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ayda bir , dakikadan az sure kesiliyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Halihazırda netspeed kullanıyorum ancak geçiş yapacağım bağlantı duvar içinden gelmediği için bağlantı sorunu çok nadir oluyor, bu firmadan genel memnuniyet nedir önerir misiniz
hocam netspeed'deyim ben de ay sonu comnete geçmeye düşünüyordum. apartmanımda türktelekom 500mgbt fiber altyapı var. zaten tt altyapısı kullandıklarından comnet'te de netspeed performansını alırım diye düşünüyordum. siz ne tavsiye edersiniz, comnetten neden memnun kalmadınız?
-
Altyapı ftth fiber anladığım kadarıyla ve o altyapı 500 değil, 1000 mbps destekler. Hocam comnet konusunda şunu diyebilirim; müşteri memnuniyet karnesi pek iyi değil, bina-daire içinde sizden kaynaklı bir sorun olduğunda 350 TL ücret alıyor fakat fiber tarafında router,ont ve obk t.t'ye aittir ve sorumlusu onlardır. Yaptıkları yasal degil. Sadece sorun olmadığı halde, arıza kaydı açılırsa ve sorun olmadığı anlaşilirsa ücret çıkabilir, diğer durumlarda ortada bir arıza varsa kimse ücret talep edemez. Bence comnet degil de başka alternatif firmalara bakın.
100mgbt için hangi issleri önerirsiniz hocam, netman, gigaspeed ve poyrazneti de incelemiştim ama comnet daha düzgün gibi gelmişti. sizin öneriniz ne olur?
Hangi ilde yaşıyorsunuz?
Kaç gün sürer taşıma işlemi? Yer İzmir
Firmanız geçişe ne kadar hızlı onay verirse; o kadar çabuk gerçekleşir. Ortalama 2-3 gün gibi.
-
E-Devlet ile abonelik gelmiş.
NetmanyoutubeBu videomuzda sizlere Netman'e e-Devlet Kapısı Aracılığıyla nasıl abone olabileceğinizi göstereceğiz.https://www.youtube.com/watch?v=VuelJykOenINetmanyoutubeİnternet Aboneliği için e-Devlet Dijital Sözleşme Nasıl Yapılır?https://www.youtube.com/watch?v=2CU931XeCv4
-
Bu firma İzmir e özel mi yoksa İstanbul dan da başka firmadan geçiş yapılabilir mi ?
TT altyapısı tüm Türkiye'de.
Yani geçiş yapılabilir diye anlıyorum. İstanbul dan kullananlar yorum yapabilirse: hizmet kalitesi, arıza kesinti sıklığı, geçiş süreci vs. fikir vermiş olur.
Evet geçiş yapabilirsiniz. Kullanmadığım için o konularda bir şey diyemeyeceğim.
Bir iki saat önce falan buraya geçiş yaptım. Altyapım fiber. İlk izlenimlerim gayet iyi. DNS ile bütün siteler açık. Fiyat zaten uygun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi medcezir55 -- 23 Temmuz 2024; 13:57:11 >
Geçiş ne kadar sürdü
e devlet üzerinden başvurdum bakalım ne kadar sürecek acaba
Ben geçiş yaptığımda kargoyla göndermiştim; 2 veya 3 gün sürmüştü. 4 ay kullandım; vdsl kesinti filan yaşamadım.
Fatura mail adresine geliyor; Xdsl no faturada yazıyor. Fatura ödemeyi; İş Bankası Atm'den kartsız işlemlerden Sahilnet olarak da yapabilirsiniz. Yapı Kredi, Qnb, Aktifbank, N-kolay, Faturamatik, ŞOK, Hadi den Sahilnet olarakta yapabilirsiniz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X