Şimdi Ara

Netmaster CBW-383Z4 Hız Düşme, Kopma Sorunlarına ÇÖZÜM BURDA! (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
785
Cevap
67
Favori
87.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sowyet

quote:

Orijinalden alıntı: KacaKTV

quote:

quote:

quote:

quote:

Artık dayanamadım bunu aldım. Sonuçları yazarım haftaya. Takipte kalın
    http://www.n11.com/netmaster-wds-300-P13319925

Hocam bu ayarlardan sonra herhangi bağlantıda herhangi bir kopma yavaşlama vs. yaşamadım demiştiniz tekrar mı olmaya başladı?

Edit: Bir de yanlış hatırlamıyorsam daha önce bu ayarları yapmıştım bu ayarlardan sonra benim dışımda evdeki diğer laptoplar ağa bağlanamıyor, sadece ben girebiliyorum bunun nedenini anlayamadım tekrar reset atmak zorunda kalmıştım. Diğer laptoplarda ağ görünüyor ama bağlantı sağlanmıyor.

Konuda yazan sürümde geçerli bu olay. Yinede düzeltiyor az ama 3mbps'e düşüyor hız yine.

3 mbps derken kalıcı olarak mı düşüyor yoksa ara sıra bağlantı yavaşlamalarından mı bahsediyorsunuz?

Bende 20 mbit internet var AKK dolunca yine 3 mbite düşüyor şuanda 3 mbit mesela. Bu arada netmaster sürümü 022 olduğu için de yapamıyorum ayarları malesef diğer bilgisayarlar bağlanamıyor. Denemek amaçlı yapmak istedim her gün kopma vs. yaşıyorum. Anlamış değilim sürekli problem yok diyorlar aradığımda ve geldiklerinde modemi de değiştirdiler.

Ne yazıkki aynı modemden verdiler başka modem yokmuş!

Kalıcı olarak 3mbps oluyor modem resetleyince düzeliyor. Modem kendi kendini kitliyor hızı düşürüyor.

Acaba sürümü 020 yapma şansımız var mı? Arayıp mı yaptırmamız gerekiyor? 020'de hız düşmüyor değil mi?

Geriye atlamıyolar sürümde.

• Netmaster WDS-300 Aldım rezalet. İade talebi açtım direkt. Bune böyle ya. Modemi kapatıp açıyosun IP alamıyor alet. Böyle birşey olamaz resmen soğudum artık netmasterdan.
    Ayrıca WDS-300ü meth eden arkadaşlar??

Yaptığım işlemide söylüyeyim. Modemi Bridge moduna aldım. WDS-300 ile modemi ethernet kablosuyla bağladım. 2 Saat uğraştım IP aldırmak için telefon ettim ip aldırdık zar zor. Modemi ve ap yi kapatıp açtım ip almadı gene. Sonra gene aldı. Hız testi yaptım 25 felan çıktı dibinden.. Rezalet resmen
  • KacaKTV kullanıcısına yanıt
    nasıl ya sana bozuk ürün rast gelmiş bence
    ben 2 aydır sorunsuz kullanıyorum
    bağlantısıda üzerinde yazıyor çok kolay 10 dakkada halletmiştim inanki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Troçki

nasıl ya sana bozuk ürün rast gelmiş bence
    ben 2 aydır sorunsuz kullanıyorum
    bağlantısıda üzerinde yazıyor çok kolay 10 dakkada halletmiştim inanki

Tatmin etmedi beni açıkçası bozuk olduğunu düşünmüyorum
    bozuk değilse ip alamama olayını anlayamadım dostum
    içinde yazıldığı şekilde bağlamadınmı
    neyse sen memnun kalmamışsın zaten olabilir sağlık olsun
  • quote:

bozuk değilse ip alamama olayını anlayamadım dostum
    içinde yazıldığı şekilde bağlamadınmı
    neyse sen memnun kalmamışsın zaten olabilir sağlık olsun

Ben modemin wirelessini iptal edip direk AP nin wirelessini kullanacaktım. Bağlantıları yapıp Köprü moduna aldım modemi. Sonra kapatıp açtım modemi felan olmadı telefon ettim biri ip alıyormuş sürekli. Herneyse wireless aletlerimi kapatıp bidaha denedik bu sefer oldu. Daha sonra ben elektrik giderse felan ne olacak diye kapatıp açtım modemleri ama gene ip alamadı sadece pc aldı wireless bağlanamadı. Hız testi yaptığımda ise sonuç iyi değildi 50Mbps için
    tamam şimdi oldu o zaman tp link AP türü bir ürün alıcaksın
  • quote:

Valla 70 Lira verdim alete. Engin hocam birşeyler diyordu bu 3mbps düşme olayı için tp linkin önerisini yapıyordu fakat benim yaşadığım sorun için geçerlimi acaba? Wirelessi kapatıp yeni alacağım aletin wireless'ini kullanıcam.
  • quote:

Netmaster WDS-300 Aldım rezalet. İade talebi açtım direkt. Bune böyle ya. Modemi kapatıp açıyosun IP alamıyor alet. Böyle birşey olamaz resmen soğudum artık netmasterdan.
    Ayrıca WDS-300ü meth eden arkadaşlar??

Yaptığım işlemide söylüyeyim. Modemi Bridge moduna aldım. WDS-300 ile modemi ethernet kablosuyla bağladım. 2 Saat uğraştım IP aldırmak için telefon ettim ip aldırdık zar zor. Modemi ve ap yi kapatıp açtım ip almadı gene. Sonra gene aldı. Hız testi yaptım 25 felan çıktı dibinden.. Rezalet resmen

biz boşuna demedik TPlink diye, bakın başka bir arkadaşa daha aldırdım ve telefonla da yardım edip kurulumunu yaptık.
    aslında açtığım konuyu iyi okursanız kurmak çok basit. zaten netmaster modemin wirelesi dandik daha ne diye gider aynı markayı eve sokarsınız anlamadım.

• engin_er_26 kullanıcısına yanıt
    dandik mandik router olarak vallahi ben verim aldım üstad
    almasam zaten burdan yazardım biliyorsun
  • quote:

quote:

Valla 70 Lira verdim alete. Engin hocam birşeyler diyordu bu 3mbps düşme olayı için tp linkin önerisini yapıyordu fakat benim yaşadığım sorun için geçerlimi acaba? Wirelessi kapatıp yeni alacağım aletin wireless'ini kullanıcam.

bak bende tp linkin şu alttaki ürünü var yeğen almıştı geri getirdi 2 ay sonra
    istersen sen öğrencisin sana bedava gönderirim sadece kargo parasını sen ödersin
    tabi işine yararsa bana pm le adresini telefonunu yolla yolluyum sana
    resimdeki ürün router sadece
    sana uymassa başka bir öğrenciye vericem
     Netmaster CBW-383Z4 Hız Düşme, Kopma Sorunlarına ÇÖZÜM BURDA!
     Netmaster CBW-383Z4 Hız Düşme, Kopma Sorunlarına ÇÖZÜM BURDA!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kafkaslı57 -- 15 Aralık 2014; 20:29:44 >

• Ben de bilgilendirme yapayım, belki bazı arkadaşların faydasına olur. Bende netmaster cbw 700 uydunet modem var, bildiğiniz üzere Wi-Fi kopmalari var. Benim eski TTNET döneminden kalma airties rt205 tek port Wi-Fi modemi access point olarak bizim netmaster a bagladim, Wi-Fi yi airties dan alıyorum, taş gibi maşallah kopma filan yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GulfStream -- 17 Aralık 2014; 0:33:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Sayın Kullanıcımız,

Modemi bridge mod olarak ayarladığınızdan hattan gelen IP adresi 1 tanedir ve 1 cihaz bağlanabilir (PC modemden internet erişimi alırsa, WDS-300 IP alamaz).

Modemin kablosuz özelliğini devre dışı bırakırsanız WDS-300 WAN IP adresini alacaktır ve diğer cihazlar da WDS-300 üzerinden erişim sağlayacaklardır.

Arzu ederseniz, gerek bahsettiğiniz hız sorunu, gerekse de IP alma konusuyla ilgili 0216 366 66 96 numaralı destek hattımız kurulum desteği sağlayabilir.

Saygılarımızla,
    NetMASTER
  • Hocam kablo çekme şansınız yok mu veya daha önce denediniz mi?

Bu şekilde o ürünü al bunu al derken paranıza da yazık olacak umarım geri iade edebilirsiniz.
  • quote:

Hocam kablo çekme şansınız yok mu veya daha önce denediniz mi?

Bu şekilde o ürünü al bunu al derken paranıza da yazık olacak umarım geri iade edebilirsiniz.

Yolladim bile. Geri iade olmaz iade olur veya Geri vermek olur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Hocam bu saatte nasıl yakaladın onu gerçekten tebrikler

• quote:

quote:

quote:

Hocam bu saatte nasıl yakaladın onu gerçekten tebrikler

Karnım aç hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KacaKTV -- 17 Aralık 2014; 0:49:09 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba arkadaşlar!

Forumdan Ali abimin hediye ettiği "TP-Link TL-WR841N" router'ı bir deniyeyim dedim. Router'ın kurulumu gerçekten çok basit ve sorunsuz. 4 Dakika sürmedi kurulumu yapmak. Ana modemin arayüzüne grip kablosuz ağı kapatıp, modemi bridge moda alıyoruz ve bu router'ı mavi porttan modemle bağlıyoruz. Browser'a grip quick setup a basıp kuruyoruz bu kadar.

Gelelim sonuçlara.
    İçeri odadan aldığım sonuçlar mükemmel. 3Mbps aldığım yerden 40Mbps hız alıyorum. Kablolu bağlantım bile hızlandı diyebilirim. Wireless çekim gücü bu fiyata göre kesinlikle çok iyi. Fiyatı gerçekten ürünün iyi, kopmaların önüne geçeceğini düşünüyorum. Hız konusunda sorun yaşıyorsanız kesinlikle alınız. Bir kaç saat sonra gene sonuçları paylaşırım. Şimdi 1 saat kadar geçti hız süper şuan.
    @Troçki

ilerleyen saatlerdeki sonuclarida bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.