Şimdi Ara

Netmaster CBW-383Z4 Hız Düşme, Kopma Sorunlarına ÇÖZÜM BURDA! (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
785
Cevap
67
Favori
87.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hayırlı olsun güle güle keyifle kullan uğur kardeşim
    sana kısmetmiş seninde memnun kalmana çok sevindim
    bende boş boş kutuda duruyordu yeğen geri getirince
    hiç olmassa şimdi işe yaradı
  • Helal olsun abi. Bu devirde zor bulunur sizingibi insanlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abimizin kıymetini bilin, foruma bir daha gelmez böyle değerli bir insan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam teşekkür ederim. 1 aydır araştırıyordum. Sizin söylediklerinizi uyguladığımda direk sonuç aldım. Ne kadar teşekkür etsem az. Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beostar

Hocam teşekkür ederim. 1 aydır araştırıyordum. Sizin söylediklerinizi uyguladığımda direk sonuç aldım. Ne kadar teşekkür etsem az. Saygılar.

12 saat sonra bozulur hocam :D
  • teşekkürler arkadaşlar gönül herkese destek olmak istiyor ya
    heleki öğrenci olan kardeşlerimize daha çok destek olmak gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: KacaKTV

quote:

Hocam teşekkür ederim. 1 aydır araştırıyordum. Sizin söylediklerinizi uyguladığımda direk sonuç aldım. Ne kadar teşekkür etsem az. Saygılar.

Heves kursakta kaldı. Ne yapacağız peki? Hep aynı ayarları yapıp duramayız :(
  • quote:

quote:

quote:

Hızınız düşerse modemi açıp kapamak yeterli. Ayarları bidaha yapmaya gerek yok ama bu ayarlar kopmaya vs. iyi geliyor, hız sorunu devam ediyor. Onun içinde router almak gerekiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: CEHENNEMTR1

ilerleyen saatlerdeki sonuclarida bekliyorum.

Hız sabit. Ne kopma ne yavaşlama var. 40Mbps civarı almaya devam
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Hızınız düşerse modemi açıp kapamak yeterli. Ayarları bidaha yapmaya gerek yok ama bu ayarlar kopmaya vs. iyi geliyor, hız sorunu devam ediyor. Onun içinde router almak gerekiyor

Elimde atıl duran Asus n55u var. İkisini birbirine bağlayıp Asustan interneti kullanmayı planlıyorum. Sorunumun çözümü olabilir mi bu?

Tabi birbirine bağlama işini mevcut teknik kapasitemle yapacağımı düşünmüyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Elimde atıl duran Asus n55u var. İkisini birbirine bağlayıp Asustan interneti kullanmayı planlıyorum. Sorunumun çözümü olabilir mi bu?

Tabi birbirine bağlama işini mevcut teknik kapasitemle yapacağımı düşünmüyorum.

Fikrim yok hocam

• 180 ping var yahu bunu düşürmenin bir yolu yokmudur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: groll

180 ping var yahu bunu düşürmenin bir yolu yokmudur?

Dün cikislarda bir sorun vardi ve pingler yüksekti

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

Babamların evinde de CBW-383Z4 modem var ve 1 oda ilersinde dahi wifi çekmiyor.

Elimde boşta duran bir tane Tp-Link TL-WR740N router var. Şunu access point olarak CMW ya bağlayıp kablousuzu ordan vereyim diyorum.

Ethernet le de bağlayabilirim, kablosuz da, çok farketmez. Hangisi sağlıklı olur?

Bir de kablolu veya kablosuz bağlamak için her 2 modemde hangi ayarları yapmam gerekir acaba? Bu konuda bir açıklama var mıdır? Konuda yapanlar var gördüğüm kadarıyla. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: charnel

Merhaba,

Babamların evinde de CBW-383Z4 modem var ve 1 oda ilersinde dahi wifi çekmiyor.

Elimde boşta duran bir tane Tp-Link TL-WR740N router var. Şunu access point olarak CMW ya bağlayıp kablousuzu ordan vereyim diyorum.

Ethernet le de bağlayabilirim, kablosuz da, çok farketmez. Hangisi sağlıklı olur?

Bir de kablolu veya kablosuz bağlamak için her 2 modemde hangi ayarları yapmam gerekir acaba? Bu konuda bir açıklama var mıdır? Konuda yapanlar var gördüğüm kadarıyla. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Teşekkürler.

Modemin arayuzune gir kablosuz u kapat. Daha sonra bridge moduna al. Mavi porttan bagla router a. Modemde hicbir kablo olmasin sadece router baglantisi olsun. Daha sonra kablolu baglan routere tak onuda pc ye. Arayuzune gir tp nin 192.168.1.1 olmasi lazim admin admin diye ordan ayarlari yap wifiyi felan ayarla daha sonra lablosuz da baglanabilirsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba,
    Bu konuyu burada gördüğüm zaman uyduneti aradım kapatacaktım.
    Bir hafta yarın doluyor aslında fiyatı için aldım 29 tl aylık 25 gb akn olanını.
    Netmaster CBW-383Z4 modemin kronik wifi problemi var zannettim bu yazıyı görünce
    bağlantım 1 mb lere kadar düşüyordu tuhaf bir şekilde ve normal şu anda yazımı yazdığım
    masaüstü bilgisayarımda da wifi kulanmaktaydım. Bu da aynı şekilde beni sinir etmişti sınırlı bağlantı ve sürekli wifi kopuyordu..Fakat modemim telsiz ev telefonunun yanındaydı aklımdan o da geçmedi değil.Dün uyduneti aradım bir hafta geçmeden vazgeçebilirsiniz dediler.
    Uyduneti arıza için aradım pek anlamıdılar servis geldi o da bağlantılar normal dedi.Sorunu kendim şöyle hallettim.Wifi bağlandığım bilgisayarıma kablouyu şu anda yazdığım bilgisayara taktım kablolu bağlantı yaptım ve telsiz telefondan modemi en az 4 metre uzak bir yere koydum.fakat o ne bağlantı kablolu şu anda 1 gb/sn bağplantı var ve wifi olarak en az 150 mb/sn bağlantı geliyor.Evim dubleks her tarafta wifi çok iyi çekiyor şu anda modemin de arızalı olmadığına sevindim. Uydunetle devam edeceğim herhalde ttnet ikide bir iş işten geçtikten sonra mesaj atıp ve arayıp duruyor size cazip bir teklifimiz var diye .
    Şunu demek istiyorum eğer telsiz telefon uydu alıcı veya herhangi bir bağlantı var ise bu modem zayıf kalıyor oradan uzaklaştırın kablolu bağlantı yapıp diğer cihazlara wifi den böylece bağlanın.

• arkadaşlar ps4 te 16mgbit internet alabiliyorum ama oyunlarda çok lag oluyor. önceden(eski modemle) 5mgbit bile sıkıntı çıkarmıyordu ne yapmalıyım yardımlarınızı bekliyorum.
  • herkese mutlu yıllar arkadaşlar.

bende bu modemi kullanıyorum. burada yazılanları yapmadan siteden güncelleme yaptım hız düzeldi. 25 gb hız wifi testinde 23.88 ping 14 ms çıkıyor. müteakip kereler farklı cihazlarla evde denedim sonuçlar hemen hemen aynı. sanırım yazılım güncelleme ile sorun giderilmiş.
  • iki gün önce kablonet bağlattım modemi salon'a koydurmuştum arka odalarda çekim problemi yaşıyordum 7 gün içersinde aboneliği iptal şansım vardı bu sayfalarda netmaster wireless ap router'u derinlemesine inceledim gold 'dan aldım netmaster müşteri hizmetleri kurulumunu tel ile sağladı arka odaya hiçbir kablo ile bağlamadan sadece prize taktım inanılmaz çekim gücü sağladı ayni anda iki farklı isimle farkı odalardan en iyi çekim gücü hangisi ise ona bağlanıyorum problem yaşayanlara çözüm olması açısından yazıyorum.İyi akşamlar
  • Ben anlayamadim simdi, bunlari yaptim bi' degisme olmadi, aksine bazen kopmalar yasamaya basladim. Bu modemlerin anteni degisebiliyor mu?
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.