Şimdi Ara

Netmaster CBW-383Z4 Hız Düşme, Kopma Sorunlarına ÇÖZÜM BURDA! (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
785
Cevap
67
Favori
87.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: NAZGUZ

iki gün önce kablonet bağlattım modemi salon'a koydurmuştum arka odalarda çekim problemi yaşıyordum 7 gün içersinde aboneliği iptal şansım vardı bu sayfalarda netmaster wireless ap router'u derinlemesine inceledim gold 'dan aldım netmaster müşteri hizmetleri kurulumunu tel ile sağladı arka odaya hiçbir kablo ile bağlamadan sadece prize taktım inanılmaz çekim gücü sağladı ayni anda iki farklı isimle farkı odalardan en iyi çekim gücü hangisi ise ona bağlanıyorum problem yaşayanlara çözüm olması açısından yazıyorum.İyi akşamlar

Yanlış anlamayın ama sorun yaşadığınız üreticiden tekrar bir ürün almak pek inandırıcı gelmedi.
    Netmaster kullanıyorum ama sırf param olmadığı için. Hatta bana da teklif ettiler bu modemi ve muhtemele alacağım ancak yine para yüzünden..

Daha bu modemi gelip kurmadılar ama bozuk olacağına veya bozuk olmasa bile çekim gücünün yetersiz olacağına şimdiden kendimi alıştırıyorum.

"Burası Türkiye" lafı işte tam bu durum için...

• eyvallah pcden düzeldi de bu sefer de tabletten telefondan başladı kopmalar
  • deeplord kullanıcısına yanıt
    sorun farklı üründe dostum sadece modemlerinde aslında oda sorunlu değil
    sar değerlerine göre çok düşük üretiliyor ondan kaynaklanıyor

mesela routerini 3 aydır kullanıyorum netmasterin canavar gibi
    üst kattan bile 2 diş alıyorum wifi olarak artı ara yüzüde Türkçe kurulumuda
    çok basit
  • bu iki gündür kar yağdı diye midir bilmiyorum dakkada bir kopuyor bağlantı. Sebebi nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mto.akin

arkadaşlar ps4 te 16mgbit internet alabiliyorum ama oyunlarda çok lag oluyor. önceden(eski modemle) 5mgbit bile sıkıntı çıkarmıyordu ne yapmalıyım yardımlarınızı bekliyorum.

Sayın Kullanıcımız,

Modem ayarlarınızın kontrolü için 0216 366 66 96 numaralı destek hattımızı aramanızı rica ederiz.

Saygılarımızla,
    NetMASTER
  • Daha dün aldık modemi 2. Günü kopma vs görmedim şu ana kadar.Kopmalar Wi-fi'de mi gerçekleşiyor yoksa Kablo'lu da mı?Yoksa her ikisinde de mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SkyTech74

Daha dün aldık modemi 2. Günü kopma vs görmedim şu ana kadar.Kopmalar Wi-fi'de mi gerçekleşiyor yoksa Kablo'lu da mı?Yoksa her ikisinde de mi?

benim wifi da , hiç kablolu kullanmadım.

ama diğer başlıkta da yazdığım gibi Kablosuz -- temel -- Kontrol Kanalı seçeneğini değiştirince kopma sorunu geçti fakat bu seferde hız çok düşük 1 mbps mi ne gösteriyor hız normalde 15-16 olması lazım bu uzaklıktan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sherlock Domates

quote:

Orijinalden alıntı: SkyTech74

Daha dün aldık modemi 2. Günü kopma vs görmedim şu ana kadar.Kopmalar Wi-fi'de mi gerçekleşiyor yoksa Kablo'lu da mı?Yoksa her ikisinde de mi?

benim wifi da , hiç kablolu kullanmadım.

ama diğer başlıkta da yazdığım gibi Kablosuz -- temel -- Kontrol Kanalı seçeneğini değiştirince kopma sorunu geçti fakat bu seferde hız çok düşük 1 mbps mi ne gösteriyor hız normalde 15-16 olması lazım bu uzaklıktan.

Kablolu düşmesin aman yoksa ,Cisco router yanda hazır bekliyor

• Tamam hocam hız sorunu da çözüldü , yine aynı yerden bu sefer 2 yaptım , hızıda arttı. Kopma ve hız sorunu yaşayanlar için:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sherlock Domates -- 9 Ocak 2015; 17:22:56 >
  • quote:

Tamam hocam hız sorunu da çözüldü , yine aynı yerden bu sefer 2 yaptım , hızıda arttı. Kopma ve hız sorunu yaşayanlar için:

24 saat sonra bozulur merak etmeyin.
  • çözüm ne peki ? Her 24 saatte bunu mu değiştireceğim ben.
  • quote:

çözüm ne peki ? Her 24 saatte bunu mu değiştireceğim ben.

Router ile sorun çözülüyor fakat o da bir masraf.
  • bunların kablolusu da kablosuzu da batsın ttnet daha iyiydi diyeceğim ama ucuzluğundan geçtim buna şimdi de
    kablosuz bağlanıyorum kablolu bağlanmıyor nasıl bu iş anlamadım. kablo takılı modem çalışıyor.
    kablosuz bağlantı var kablolu bağlantı mevcut değil.ha internet kablosunu pc den çıkarıyorum tekrar pc ye takıyorum
    pc yi restart ediyorum kablolu bağlantı tekrar geliyor ama her defasında bunumu yapacağım değişik bir kabloyla da bağlantıyı denedim yine aynı sorun
  • Arkadaşlar bu modemde Dns değiştirme olayı yok değil mi?

• aklıma pc nin driverlarını güncellemek geldi öyle de yaptım
    şu anda kablolu ve kablosuz bağlantı da iyi bakalım takip edeceğim.
  • beyler direk bu modem alır almaz kablosuzu kapatip router'A baglayip kullanicam simdi ekrandan direk bana aktarabilir misiniz çok resim ve goruntu var kusuruma bakmayin lütfen

wrt 54gc ile kullicam aletin wireless özelligini direk kapatip kullanicam ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: NetMASTER_

quote:

Orijinalden alıntı: mto.akin

arkadaşlar ps4 te 16mgbit internet alabiliyorum ama oyunlarda çok lag oluyor. önceden(eski modemle) 5mgbit bile sıkıntı çıkarmıyordu ne yapmalıyım yardımlarınızı bekliyorum.

Sayın Kullanıcımız,

Modem ayarlarınızın kontrolü için 0216 366 66 96 numaralı destek hattımızı aramanızı rica ederiz.

Saygılarımızla,
    NetMASTER

Modemdeki ayarları konudaki gibi yaptım bilgisayardaki kopmalar kesildi fakat telefonlardan kopmaya başladı ayarları nasıl değiştirmeliyim

• quote:

Orijinalden alıntı: KacaKTV

quote:

sizin aldığınız tp link wr841n router çekim mesefesi nasıl ?

Router almaya karar verdim , 20 mbps internet var bizde , modem salonda , bilgisayar ile arasında 3 duvar var. Yani heral de 10-20 metre vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sherlock Domates -- 10 Ocak 2015; 23:05:24 >
  • quote:

quote:

quote:

Router almaya karar verdim , 20 mbps internet var bizde , modem salonda , bilgisayar ile arasında 3 duvar var. Yani heral de 10-20 metre vardır.

Cekim kalitesi gayet iyi 50tl lik bir ürün için. Valla 20 metreyi bilemem ama 10 metre sıkıntı olmaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Cekim kalitesi gayet iyi 50tl lik bir ürün için. Valla 20 metreyi bilemem ama 10 metre sıkıntı olmaz

teşekkürler , gerçi benim sorduğum soru saçma olmuş biraz

şöyle sorsam daha sağlam bir soru olur ; cbw-383Z4 modemin çekmemeye başladığı yerer de bu cihazın çekim gücü nasıl?

netmaster modem ile bunun kapsadığı alan aşağı yukarı aynı mıdır?yoksa wr841n daha mı fazla alan kapsar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sherlock Domates -- 11 Ocak 2015; 23:37:54 >

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.