Şimdi Ara

Netmaster cbw-383z4 ile 100 mbps hız alma (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
5
Favori
23.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Wi-fi ile mümkün değil dostum. İşin ilginç yanı teknik servislerin dahi bu konu ile ilgili bir şey bilmemeleri. Gelen '-sinyal kaybı var' deyip kurcalayıp gidiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eneskaanb

Şu ayarları bi dende ben bu ayarlarla wifi dan 80-90 arası alıyorum
    Merhaba, band genişliğini nasıl değiştirdi iz bende sadece otomatik olarak görünüyor, yanında da geçerli 20 MHz yazıyor. Başlıktaki modem benim de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• murat2371 M kullanıcısına yanıt
    Değerli, Kullanıcımız,

Modem kablosuz ayarlarınız ile ilgili modemin yanındayken Destek Hattımız ile görüşürseniz arkadaşlarımız konu ile ilgili yardımcı olacaklardır.
    Netmaster Destek Hattı (216 - 366 66 96 / destek@netmaster.com.tr) hergün 08:00-22:00 saatleri arasında hizmet vermektedir.

Saygılarımızla.
  • eneskaanb E kullanıcısına yanıt
    Allah senden razı olsun kardeş.. düzeldi valla.
  • shascan S kullanıcısına yanıt
    mi router aldım 95 mbit alıyorum 😁👍🏻😎

• murat2371 M kullanıcısına yanıt
    Selamlar. Sorunu düzelttiniz mi? Bende de 40mhz yok. Sanırım onu devre dışı bırakmışlar.

İnternet tarifesi 100 hız. Telefonla aradığımda modeminizde 95 hız görünüyor bir sorun yok dediler.

Bende de kanal 1 iken hız çok yavaş. 6 ile 10 arası idi. Kanalı 1 den farklı bir şey yapınca 50 hız'a kadar geliyor.

Kanalı otomatiğe alırsam kendi 1'i seçiyor ve hız düşüyor. O nedenle 1 den farklı birşey seçmek gerekiyor, bütün mahalle kanal 1'i kullanıyor heralde.
  • Bu modemle sakın uğraşmayın!!!
    Uğraştığınıza değmez.
    Ben 5 yıl boyunca kullandım ve ömrümden ömür gitti.Tamamıyla sorunlu bir cihaz.
  • arkadaşlar aylar yıllar geçmiş hala biz düzeltmeye çalışıyoruz modemi. neyse. bende de aynı modem var. bu modemle uygun çalışan router nedir? ne tavsiye edersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anexi -- 3 Haziran 2020; 11:34:47 >
  • kablosuz bağlatıdan 100 mbp yakın hız almanız için ağ bağlantı kartının kaliteli olması gerekiyor,başka türlü 100 mbp yaklaşamaz

• hakki.sert H kullanıcısına yanıt
    OBSS Varlığını, 0 (Devre Dışı) olarak ayarlarsanız eğer band genişliğini de 40 Mhz yapabiliyorsunuz. Gerçi ne ayar yaparsak yapalım ben 50 Mbps'den fazla hız göremiyorum kablosuz olarak resmen %50'lik bir hız kaybı oluyor.
  • Varmı bunun bir yolu arkadaşlar 50 60 en yüksek aldığım bir sürü ayar denedim burdakilerde dahil, pc de tplik in alıcısı var 300 mps extanderda var evde ama aynı ondanda durum

Eternetle deneyip sorun wifidemi bakmak lazım, bide benim evde kablo tv, uydu ve internet aynı kablo üstünden gelip dağılıyor ev içinde buda sorun olurmuki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 4 Aralık 2020; 15:37:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: evohan

Varmı bunun bir yolu arkadaşlar 50 60 en yüksek aldığım bir sürü ayar denedim burdakilerde dahil, pc de tplik in alıcısı var 300 mps extanderda var evde ama aynı ondanda durum

Eternetle deneyip sorun wifidemi bakmak lazım, bide benim evde kablo tv, uydu ve internet aynı kablo üstünden gelip dağılıyor ev içinde buda sorun olurmuki

2.4 ghz de Wifi zaten en fazla göreceğin 50 ile 70 arasıdır 5 ghz destekli bir modem de 100 ve üzerini görebilirsiniz bu modemi bridge mode alıp yanına Xiaomi Mi WiFi AC1200 Router 4A Giga alıp keyfinize bakmanız dır.

• anexi A kullanıcısına yanıt

ben tenda ac5v3 aldım gayet başarılı.modemi bridge ve kablosuzu kapalı kullanıyorum 97 gördüm speedtestte geçen gece.

• Biz de 383z4 modem kullanıyoruz.Kablo bağlantıda genelde 92-97 arası alıyoruz. Oğlum telefonu ile bazen hız testi yapardı ve genelde 90 üzeri alırdı.

Hızla ilgili bu yazıyı görünce benim de ilgimi çekti.Telefonuma hız uygulamasını yükledim ve test yaptım.

Ölçümü her iki telefonla da modeme 2 metre mesafeden yaptık. ölçümü 3 kez tekrarladık. Sonuçlar benzer.

Benim telefon (stock rom) redmi4a---test sonucu 49,4 mpbs

Oğlumun telefonu (custom rom) redmi note6 pro---test sonucu 90,9 mpbs

Burdan çıkan sonuca göre muhtemelen telefonların da wifi özelliklerine göre de bağlantı hızı değişebiliyor.

Netmaster CBW-383Z4 modem wifi bağlantı hız testi

Redmi 4A

Netmaster cbw-383z4 ile 100 mbps hız alma

Redmi Note 6 Pro

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadobay -- 26 Mart 2022; 15:40:53 >

• rehber_ R kullanıcısına yanıt

383Z4 kablosuz ayarlarımızda 802.11 bandı 2,4 ghz

İki farklı telefon modelinde wifi bağlantı hızları farklı

Redmi 4a ile 49,4 mbps bağlantı

Note 6 Pro ile 90,9 mbps bağlantı

• eneskaanb E kullanıcısına yanıt

Allah razı olsun, hala dua almaya devam ediyorsunuz :)

• Arkadaşlar docsis 3.0 modemde ethernet kablosu ile max ne hız alabiliyoruz? Bilgisi olan var mı? 100mbit kullanıyorum taahhüt bitiyor 200 veya 300 mbite geçeyim diyorum modemden yana sorun yaşar mıyım sizce? Wi-Fi için Router kullanıyorum hali hazırda. Teşekkürler.

• kadobay kullanıcısına yanıt

yeni kampanyalarda bu modem ile 75 -100 mbit kullanabiliyor muyuz ? zannedersem 8 kanal destekli olmasini istiyor mus artik turksat

2022 Tarife yenileyenlerden z4 ile kullanmaya devam eden yada guncel 100 mbit tarifelere gecen oldu mu ?

• streamin S kullanıcısına yanıt

benim kablonet tarifem 100 mbps ve cbw383z4 modem ile an itibarıyla hızım...

ekleme:

383z4 arayüzünde docsis 3.0 le uyumlu yazıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadobay -- 24 Kasım 2022; 23:13:44 >

• kadobay kullanıcısına yanıt

tarifeniz neydi geciste bu modemle sorun cikarmazlar degil mi ? bir de gun icinde bazen net kopuyor yada dusuk hızlar alabiliyorum ki benim adaptor de sıkıntı var siz de durum nasil ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 27 Kasım 2022; 17:3:0 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.