Superonline Yeni Abonelik Damga Vergisi
Merhaba ben geçen ay SOL Fiber'e geçtim,az önce ilk ay faturam geldi ve detaylarda diğer hizmetler adı altında 40 liralık bir bedel var,konuyla ilgili müşteri temsilicisiyle görüştüm bunun damga vergisi olduğunu benden kurulum ücreti almadıklarını,bunun senede bir alındığını ve ilk faturada geldiğini söyledi.Ben daha önceki iss lerde böyle bir şey hatırlamıyorum.Aydınlatırsanız sevinirim.Konuyla ilgili tecrübesi olan var mı?
Superonline Modem Tavsiye ve Tv Plus
Merhaba SOL kullanıcıları ben uzun yıllardır kablonet kullanıyorum.binamızda hatta dairemin 3 metre yanında daireye kadar SOL fiber kutusu var.Kısmetse bir iki ay içinde Turkcell'e geçmeyi düşünüyorum.Özel bir sebepten dolayı dairemde kablosuz bir bağlantı kullanmayacağım o yüzden sizlere kablolu bağlantıda hiç sıkıntı çıkarmayacak olan Turkcell modemi hangisi diye sormak istiyorum.Müracaat ettiğimde hangi modemi istemeliyim?
Benim için stabilite ve düşük ping önemli.İzmir-Karşıyaka'da ikamet ediyorum.Sizce pişman olurmuyum?Kullandığım kablolar ugreen marka slim cat6a.
Ayrıca Turkcell bu tv plus işini nasıl hallediyor kombo paketlerde?Televizyona nasıl bir cihaz takıyorlar?Modemin konuşlanacağı yerden televizyona kadar kablo olsun istemiyorum.Hali hazırda mi stick üzerinden TV plus aboneliğim var.Bu aboneliği iptal edip internetle beraber olan paketlerden alırsam mi stick üzerinden tv seyredebilirmiyim?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Kablonet-İzmir/Karşıyaka (Ping Değerleri)
Merhaba forumdaşlar,İzmir Karşıyaka bölgesinde ikamet eden kablonet kullanıcısı arkadaşlar acaba ping değerlerini bu konu altında paylaşabilirler mi?Acaba bu bölgedeki diğer kullanıcılarda da sürekli değişen (saniyelik) ping artışları oluyor mu?Ben hızdan (akşam 1900 2400 arası hariç) oldukça memnunum 100 mb akıllı sınırsız tarife kullandığım için ancak ping konusu sıkıntılı kafadan bir 20 25 ms fazladan var gibi.Emin olmak için sizlerden bilgi rica ediyorum.şimdiden teşekkürler.
Mini Itx Sistem Yardım
|
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 381
İkinci El Bölümü Mesajları: 8
Konularının görüntülenme sayısı: 3.865 (Bu ay: 28)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 121 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun