Şimdi Ara

Superonline Modem Tavsiye ve Tv Plus

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba SOL kullanıcıları ben uzun yıllardır kablonet kullanıyorum.binamızda hatta dairemin 3 metre yanında daireye kadar SOL fiber kutusu var.Kısmetse bir iki ay içinde Turkcell'e geçmeyi düşünüyorum.Özel bir sebepten dolayı dairemde kablosuz bir bağlantı kullanmayacağım o yüzden sizlere kablolu bağlantıda hiç sıkıntı çıkarmayacak olan Turkcell modemi hangisi diye sormak istiyorum.Müracaat ettiğimde hangi modemi istemeliyim?

Benim için stabilite ve düşük ping önemli.İzmir-Karşıyaka'da ikamet ediyorum.Sizce pişman olurmuyum?Kullandığım kablolar ugreen marka slim cat6a.

Ayrıca Turkcell bu tv plus işini nasıl hallediyor kombo paketlerde?Televizyona nasıl bir cihaz takıyorlar?Modemin konuşlanacağı yerden televizyona kadar kablo olsun istemiyorum.Hali hazırda mi stick üzerinden TV plus aboneliğim var.Bu aboneliği iptal edip internetle beraber olan paketlerden alırsam mi stick üzerinden tv seyredebilirmiyim?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

• Biriniz ipleseydi çok makbule geçerdi benim için mühim bir konu.

• TV+ ile sabit internet aldığınızda, size bir kutu verirler. Bu kutunun HDMI ile TV2ye bağlanması gerekiyor. Ancak kablosuz özelliği olmadığı için ethernet bağlantısı şart. ben bu sorunu powerLine adaptör ile çözdüm. Modemden powerline'a giriş yaptım ve TV'ye en yakın prize de diğer powerline adaptörünü taktım. powerline için elektrik prizi girişli ve birden fazla ethernet çıkışı olan bir model seçtim. Bu sayede hem TV hem de TV+ cihazı ethernet ile bağlanmış oldu. Ayrıca ikinci adaptörde kablosuz da olduğundan kablosuz çalışan cihazlarımı da buna bağladım. Sorunsuz izliyorum. Ayrıca Tv+ uygulamasında aboenliğinizi ev aboneliğime geçir diyerek sadece uygulama üzerinden de izlemeye devam edebilirsiniz. Ancak kutu daha hızlı ve görüntü daha iyi. Sagem kutu (4K) talep etmeniz iyi olur tv+ için. PowerLine sistemini kurarsanız her odaya elektrik hattı üzerinden genişleterek tamamen kablosuz bir ortam oluşturabilirsiniz. Ekstra kablo döşeme ve ortalıkta kaloların dolaşması gibi bir sorun da olmaz.

• zulu123 Z kullanıcısına yanıt

hocam çok teşekkür ederim bu powerline teknolojisini bilmiyordum tekrar sağolun araştırayım bari.

• holden_ H kullanıcısına yanıt

PowerLine modellerinden en son model ve en yüksek kapsaiteye sahip olanı almaya çalışın. İnternetiniz yüksek tarife olursa düşük kapasiteli adaptör hızınızı düşürür. AV1200 ve üzeri özellikli olanlara bakın ve priz girişli olmalarına dikkat edin. Bu cihazların doğrudan prize takılması gerekiyor. Uzatmaya falan takınca performans ciddi düşüyor. Cihazı prize doğrudan takıp, üzerindeki prizden diğer cihazlar için elektrik almak en doğru yöntem.

https://www.amazon.com.tr/TL-WPA8631P-AV1300-Gigabit-Passthrough-Powerline/dp/B08FX98B59/ref=sr_1_40?__mk_tr_TR=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&dchild=1&keywords=powerline&qid=1612174559&sr=8-40

Bu adresteki model işinizi görür. Wi-Fi kapatır o şekilde kullanırsınız. hem modem yanındaki hem uzaktaki adaptör prizli ve uzak adaptörde 3 adet ethernet çıkışı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zulu123 -- 1 Şubat 2021; 13:20:2 >

hocam ürün süpermiş ama ben zaten 100 mbps kullancısıyım 200 bile almayacağım çünkü gerçekten ihtiyacım yok.cidden o rakamlara çıkmaya gerek yok diye düşünüyorum.benim asıl önceliğim hiç kablosuz teknoloji kullanmamak.bunun için bir modem yanına bir pc yanına bir de diğer odadaki tv için 3 tane gerekiyor.

O zaman kablosuz, prizli AV1300 ve üstü model arayın. 100mbps kayıpsız taşımak için bu gerekli. Ayrıca düşük versiyon alırsanız TV+ bant genişliği de düşeceğinden donma ve görüntü bozulması yaşarsınız.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

tamam hocam öyle yapmaya gayret ederim,tekrar teşekkür ederim.

• Tv plus cihazı turkcell tv+ aboneliği olmadan Mibox gibi kullanılabiliyor mu?
  • alibaba A kullanıcısına yanıt
    Evet hocam miboxa tv plus appsi yukleyip abone olursaniz izleyebilirsiniz.
    Tam tersini sormustum. Bu cihazda farklı uygulamalar yuklenip iptv olarak kullanılır mı?
  • alibaba A kullanıcısına yanıt
    Tabi hocam forumda mi stick in kendi konusu var ve oradaki arkadaşlar oldukça yardimci isterseniz bir oraya bakın.
    Teşekkürler bakayım biraz oralara
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.