Dun itibariyle TTNET'ten, uydunete gectim, 20 Mbps. baglanti dun yapildi. Ancak modemi actiktan sonra 1-2 dakika internet var, sonra kesiliyor. Tekrar modemi kapatip aciyorum, yine ayni sekilde 1-2 dakika internet var, sonra kesiliyor. Hem kablolu, hem kablosuz baglantiyi denedim, her ikisinde de internet kesiliyor. Yapmam gereken, eksik kalmis bir ayar olabilir mi?
gkanmazG
kullanıcısına yanıt
uyduneti arayıp sinyal değerlerinizi kontrol ettirdiiniz mi?
gkanmazG
kullanıcısına yanıt
Sayın Kullanıcımız,
Hem kablolu, hem de kablosuz bağlantıda kesilme durumu söz konusu ise, bu hattın düştüğüne işaret eder. PC ile modem arasında bağlantı var olduğu halde modemin tepki vermediği durumlarda gözlemlenebiliyor. Sorunun çözümü için 0216 366 66 96 numaralı NetMASTER Destek Hattı'nı arayabilirsiniz.
Saygılarımızla, NetMASTER
Ilginiz icin tesekkur ederim, teknik ekip geldi bugun, modem arizaliymis, degistirecekler.
Modemi degistirdiler, internet gayet guzel calismaya basladi. Bu kadar hizli cozum urettikleri icin tesekkur ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: NetMASTER_
Sayın Kullanıcımız,
Hem kablolu, hem de kablosuz bağlantıda kesilme durumu söz konusu ise, bu hattın düştüğüne işaret eder. PC ile modem arasında bağlantı var olduğu halde modemin tepki vermediği durumlarda gözlemlenebiliyor. Sorunun çözümü için 0216 366 66 96 numaralı NetMASTER Destek Hattı'nı arayabilirsiniz.
Saygılarımızla, NetMASTER
bendede aynı modem var internet sürekli gidip geliyor .netmaster destek ekibi geldi modemi aldı başka modem verdi (şimdilik) ondada sorun devam ediyor. Eski modemimi takınca problem çıkmıyor . problem ne olabilir lütfen bilen yazsın