Şimdi Ara

Netmaster CBW-383Z4 modem ile SoRuN mu Yaşıyorsunuz, Çözüm... (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
185
Cevap
17
Favori
22.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: serif_aydogar

Hafta sonu 2 gün evde bekledim gelmediler.
    Bugün gelmişler, telefonda görüştük, ben halledeceğim dedi. Frekens yüksek demişti.
    Geldiğimde dediğim gibi ilk bir hızlı idi, sonradan yavaşladı.
    Şimdi iyi ama.
    Gerçi Routerın yerini değiştirdim.
    Bakalım artık.
    Tekrardan çok teşekkürler.

Routerin yerini değiştirebilirsiniz arayüze girip ayarları bozmadığınız sürece sorun olmaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar modemdemi wifi kopma sorununu ben de yaşıyorum. asus rt-n14 router le bağlantı yapılabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rampy

arkadaşlar modemdemi wifi kopma sorununu ben de yaşıyorum. asus rt-n14 router le bağlantı yapılabilir mi?

O routeri bilmiyorum ancak yöntem aynı olacak denemelisiniz mutlaka olacaktır.

• serif_aydogar kullanıcısına yanıt
    son durum nasıl
  • quote:

Orijinalden alıntı: engin_er_26

son durum nasıl

Wifi güç seviyesi düşüyor pc den wifi yi kapatıp açıyorum düzeliyor.
    Yada kablolu kullanıyorum.
    Önerdiğiniz cihaz iyi iş görüyor ama.
    Galiba benim notebook ta wifi sıkıntısı var.
    Yoksa problem yok gibi..
    Tekrardan çok teşekkür ederim.
    Not: Galiba geçen hafta binanın girişine kadar fiber hat çektiler. Öyle bir yazı asmışlar binanın girişine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serif_aydogar -- 14 Aralık 2014; 20:23:19 >
  • Hocam merhaba.
    öncelikle ürün bumudur?http://www.teknosa.com/urunler/125430302/tp-link-tl-wr1043nd-1300mbps-kablosuz-n-gigabit-ro
    http://www.amazon.com/TP-LINK-TL-WR1043ND-Wireless-Detachable-Antennas/dp/B002YLAUU8

Bide bu var tipi farkli model ayni
    http://www.amazon.com/TP-LINK-TL-WR1043ND-Wireless-Detachable-Antennas/dp/B002YLAUU8

Benim yapmak istedigimde sizinkiyle ayni sadece ekstra olarak masaüstü bilgisayarima kablolu ile baglayacagim diger aletler laptop, tv, telefon, tablet vs wireless ile baglanacak. Yani modemin wirelessini iptal edip router uzerinden wireless ve kablolu baglanti olarak kullanmak istiyorum.

Yasadigim sorun kopma felan degildi. Sadece modem 5 6 saat acik kaldiktan sonra hiz diger odalarda 3mbps 2mbps felan oluyor.

Simdi routeri bagladik ayarlari felan yaptik diyelim. Elektrikler gitti ne olacak? Herseyi bastan yapmak gerekiyor mu yoksa otomatik ayarliyor mu?

EDIT. Routerin cekim kuvveti nasil diger odalarda hiz cok duser mi?
    internetim 50mbps bu hizi wireless verebilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KacaKTV -- 15 Aralık 2014; 20:25:32 >

• KacaKTV kullanıcısına yanıt
    Evet ürün o eğer bulamazsanız 941modelide olur,

Siz tüm ayarları yapın save kaydet deyip çıkın, sonra hepsinin fişini çekin bir kaç sn sonra takın göreceksiniz ki elektrik kesilsebile bir şey olmayacaktır, iki üç günde bir kapatıp açın her ikisinide daha iyi olur gerçi ben hiç kapatmıyorum sürekli açık sadece elektrik kesintilerinde kapanıyorlar,

• quote:

Orijinalden alıntı: engin_er_26

Evet ürün o eğer bulamazsanız 941modelide olur,

Siz tüm ayarları yapın save kaydet deyip çıkın, sonra hepsinin fişini çekin bir kaç sn sonra takın göreceksiniz ki elektrik kesilsebile bir şey olmayacaktır, iki üç günde bir kapatıp açın her ikisinide daha iyi olur gerçi ben hiç kapatmıyorum sürekli açık sadece elektrik kesintilerinde kapanıyorlar,

Teknosada 99tl fakat kalmamis galiba. Amazondan alsak mi acaba veya var mi teknosa ile ayni fiyata veren yer?

• Piyasada bir çok yerde var teknosada etiketin fotosunu çekin başka yere gidin gösterin aynı fiyata alırsınız ayrıca teknosa çakallık yapıyor elinde olmayan ürünün fiyatını düşük yazıyor eline ne geçecekse

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Engin Hocam resimler ve bilgiler için teşekkürler. Ben de TP-LINK Archer C2 aldım. Ayarlar açısından pek fark olmaz sanırım. Akşam kurup deneyeceğim.
  • merhaba ben wifi hızını sınırlamak istiyorum nasıl yapabilirim. aynı model
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sinerfru

Engin Hocam resimler ve bilgiler için teşekkürler. Ben de TP-LINK Archer C2 aldım. Ayarlar açısından pek fark olmaz sanırım. Akşam kurup deneyeceğim.

Tplink web sayfasında smilatör var oradan bakarak yaparsınız

• quote:

Orijinalden alıntı: Sinerfru

Engin Hocam resimler ve bilgiler için teşekkürler. Ben de TP-LINK Archer C2 aldım. Ayarlar açısından pek fark olmaz sanırım. Akşam kurup deneyeceğim.

Tplink web sayfasında smilatör var oradan bakarak yaparsınız

• Burada anlatılanlar yardımıyla, aldığım ASUS RT-N12 router ve CBW-383Z4 modem bağlantısını yaparak yaklaşık 6 aydır kullanıyorum.
    İlgilenen arkadaşlar için bilgi olsun. Çok da memnunum. yani kullanımı rahat , arayüz Türkçe. Kurulum ayarları çok çok basit.
  • önerdiğiniz bir router var mı?

cbw 383z4 modem kullanıyorum uydunet , 20mbps interner. modem ile bilgisayar arasında 3 duvar var , yaklaşık 10-20 m mesafe var heralde.
  • ikinci el bi cbw 383z4 aldım ve etherneti calısmıyor sanırım.sadece wi fi den arayuze girebiliyorum.Wi fi üstünden de wi fi yi kapatıp bridge moduna alamıyorum.Bunun başka bir yolu yok mu ?
  • airties 5650 ile netmasterı ethernet ile köprüledim.İkiside wi fi yayını veriyor.ikisinede bağlanılıyor.ancak netmaster speed test te daha iyi sonuç veriyor :) aynı nokta da bi airties e bir netmaster a baglanıyorum evin her yerinde netmaster iyi :) herhangi bir ince ayar mı var ya da neyi yanlış yaptım ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Netmaster CBW-383Z4 modemin wifi ayarlarından N modunu kapatırsanız wifi daha güçlü ve kesintisiz çeker. Sorun N modunda.
  • bende sorun n modunda değil n mdou otomatikte daha iyi çekiyor.Benim sıkıntım biz bu airties i evin her yerinden çok daha iyi çekecek diye köprülemiyormuyuz.Ben adsl kullanırken tt net modem sokağın köşesinden çekiyordu bende o hayalle gittim 5650 modeminden aldım ve netmaster a kablo ile köprüledim ki wi fi mesh ten kaynaklı hız kaybı olmasın ancak iki modem yan yana duruyor ikisine de wi fi üstünden bağlanabiliyorsun ama net master daha iyi çekiyor.

Acaba burda arkadaşların demek istediği modemleri kablosuz olarak birbirine bağlayıp birini bir odaya diğerini öteki odaya koyarak genel alan çekim gücünü arttırmak mı ? Ya da bir şeyleri yanlış yaptık
  • Merhabalar;

2 adet netmaster cbw-383z4 modemim var. bunları birbirine kablosuz olarak köprülemek istiyorum fakat beceremedim, bu konuda yardımcı olabilecek varmı?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.