Websitesinden LSxSRoIo6i.CBW-383Z481.524.392112MP1.799.020DLOAD isimli dosyayı indiriyorum gözattan seçiyorum güncelleye tıklıyorum http://192.168.0.1/goform/RgUpgrade adresine gönlendiriyor Bağlantı sıfırlandı Sayfa yüklenirken sunucuyla bağlantı kesildi. hatası veriyor bu sorunla karşılaşan oldumu nasıl çözebiliriz. Birde wireless ağım çok yetersiz eski modemimle rahatça intenete girebildiğim yerlerde şimdi giremiyorum. Bunu çözmek için 2w lık 2.4gbooster aldım ama antenler çıkmıyor illa içini açmam gerekecek sanırım
Vaio
kullanıcısına yanıt
Sayın Kullanıcımız,
Modemde mevcut olan yazılım tekrar yüklendiğinden hata vermektedir. Diğer taraftan, modem anteni sabit olduğundan anten değişimi yapılmamaktadır, servis dışı müdahale edilirse modem garanti kapsamı dışına bırakılır. Kablosuz performansınızı artırmak ve ağınızı genişletmek için 0216 366 66 96 numaralı NetMASTER Destek Hattı'ndan yardım alabilirsiniz.
Saygılarımızla, NetMASTER
quote:
Orijinalden alıntı: NetMASTER_
Sayın Kullanıcımız,
Modemde mevcut olan yazılım tekrar yüklendiğinden hata vermektedir. Diğer taraftan, modem anteni sabit olduğundan anten değişimi yapılmamaktadır, servis dışı müdahale edilirse modem garanti kapsamı dışına bırakılır. Kablosuz performansınızı artırmak ve ağınızı genişletmek için 0216 366 66 96 numaralı NetMASTER Destek Hattı'ndan yardım alabilirsiniz.
Saygılarımızla, NetMASTER
kablosuz performansını telefondan nasıl yükseltecekler merak ettim akşam arayacağım.
Modemi açtığımızda garantisi bitecek, maalesef.Ama sizin yöntem router takılmadan,performans alınabilecek eniyi yöntem diyebilirim.
quote:
Orijinalden alıntı: apocaliypse Modemi açtığımızda garantisi bitecek, maalesef.Ama sizin yöntem router takılmadan,performans alınabilecek eniyi yöntem diyebilirim.
garantisi benim için çokta önemli değil modemlerin ömrü genelde 2-3 sene civarında oluyor ve sorun çıkarmaya başlıyor esasında çok saçma garanti den çıkması devreye müdahale yok tamirat yok özel yazılım yükelem yok kapağı açıp bi sokete kablo takınca garantiden çıkması resmen saçmalık antenleri değişen modemlerde içini açmadan sadece anteni sökerek takılabiliyor booster uygulanan işlem aynı
Orijinalden alıntı: apocaliypse Modemi açtığımızda garantisi bitecek, maalesef.Ama sizin yöntem router takılmadan,performans alınabilecek eniyi yöntem diyebilirim.
garantisi benim için çokta önemli değil modemlerin ömrü genelde 2-3 sene civarında oluyor ve sorun çıkarmaya başlıyor esasında çok saçma garanti den çıkması devreye müdahale yok tamirat yok özel yazılım yükelem yok kapağı açıp bi sokete kablo takınca garantiden çıkması resmen saçmalık antenleri değişen modemlerde içini açmadan sadece anteni sökerek takılabiliyor booster uygulanan işlem aynı
Sana katılıyorum.Güzel çözüm güle güle kullan :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme