Şimdi Ara

netmaster cbw-383z4 ve Xiaomi Mi Wifi Repeater Pro

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Xiaomi Mi Wifi Repeater Pro kullanıyorum modemin yanında fakat bağlantı da sürekli kopma oluyor ! işareti çıkıyor wifi simgesinin yanında. Repeateri fişten çıkarıp tekrar takınca düzeliyorr fakat sonradan tekrar aynı problem çıkarıyor. Modem üzerinden yapmam gereken bir ayar var mı bağlantının kopmaması için ?

• Sorun repeater tarafında gibi görünüyor.
  • JUNE8O kullanıcısına yanıt
    Baskalari boyle bir problemden bahsetmemis ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • double or nothing kullanıcısına yanıt
    Aralarındaki mesafe ne kadar, yakınlaştırmayı denediniz mi?
  • Aynı problemi yaşıyorum. Kopma yaşanıyor sonra telefondan tekrar bağlantı sağlıyorum. Çözüm bulan varmı acaba.

• mturgaye kullanıcısına yanıt
    Modemde wifi kopma oluyor, onda olunca repeaterda da oluyor o yuzden ya modem degismeli ya da modemden kablo cekip router kurmak gerekiyor. Ben xiaomiyi kaldirdim yerine router aldim problem çözüldu.

• double or nothing kullanıcısına yanıt
    Hocam ben daha yeni başvuru yapıcam modeme para vermek istemiyorum eski netmaster 383z4 modem var bende de asus dsl ac51 router modem var bunu kullanıp o modeme router yapmayı düşünüyorum sıkıntı çıkarır mı kopmalar yaşarmıyım

• mustafa187 M kullanıcısına yanıt
    Kabloyla router a baglayip routerdan wifi a bağlanınca hicbir problem olmuyor, sadece ben de wifi uzerinden online oyunlarda lag problemi oluyor fakat normal kullanım sıkıntısız.

• Netmaster modemi kabloyla asus dsl ac51 modeme bağlayıp kablosuz olarak Asus tan bağlanmayı düşünüyorum lag gibi problemler yaşar mıyım ki hızda düşme ping gibi olaylar olur mu pc yok telefondan giriyorum hep wifi yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa187 -- 30 Aralık 2019; 18:51:12 >
  • bende de aynı problem var. modemden ayar yapılıyormus sanırım köprüleme gıbı bırsey.bır uye yazmıs yaptım sorun yok dıye okudum fakat nerde okudugumu bulamıyorum. halledebıldınız mı siz ?
  • ADIOWINGS kullanıcısına yanıt
    hayır başka bir router alıp kablo ile bağladım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.