Başlıkta bahsettiğim 700v uydunet modemin wireless sinyali kuvvetli değil ve evin her tarafına kaliteli yayın alamıyorum. Elimde kullanmadığım bir TPLink 543G router var bu router arayüzünde AP Router ve AP Client Router modları var. Ben TP yi repeater olarak kullanabilmeyi umuyorum. Köprüleme ile yapılabildiği yazılmış çizilmiş ama açık açık ta yok. Uydunetin wifi sinyalini, sinyalin iyi olduğu bir noktaya tp yi yerleştirerek kablosuz olarak alıp kablosuz olarak dağıtabilirmiyim.
Uydunet masaüstüne bağlı ve wifi açık olacak tp link başka bir odada wifi ile uydunet sinyalini alıp wifi ile dağıtacak bu mümkün mü?
Sayın Kullanıcımız,
CBW 700V model modemde Client, Universal ve WDS modlarında kurulum gerçekleştirilebilir. Client mode ve Universal modda sadece Router ürün üzerinde kurulumu yapılmaktadır, modemde yapılması gereken herhangi bir işlem bulunmamaktadır.
Dikkat edilmesi gereken durum, modemin kablosuz kanalı, şifre ve şifre türü router ürünle aynı olmalıdır.
Tanımlanacak " mod " tipi ve Router üzerinde yapılacak işlemler için TP-Link servisi ile görüşmelisiniz.
Saygılarımızla,
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme