Şimdi Ara

Netmaster CBW-700V Wireless Kapatma (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
1
Favori
20.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • işlemleri uyguladım ancak kablosuz ağ listede gözüküyor sadece kablosuz üzerinden interneti kesiyor. tamamen kapatabillmeyi başarabilen var mı acaba?
  • +1 Arayüzü disable yapınca modem görünmeye devam ediyor arayüzü değil komple wriless i iptal etmeyi çözen varsa yazssın. Bu kadar detaylı menüsü olan bir cihazda bunun olmadığını düşünmüyorum.
    Gerçi modemin üreticisi bile verdiği klavuzda bunu yazmayı akıl edemediğine göre sattıkları modemden onlarında anlamadıkları aşikar.
    Birde modemin adsl modemdeki gibi bağlantıyı disconnect-connect olayını nerden yapıyoruz. (Rapidshare için) Bu modem üzerinde yüksek lisans yapmış arkadaşlar mutlaka vardır yardımlarını bekliyoruz.
  • Konu birkaç aydır sessiz ama varsa wirelessı tamamen kapatmanın yolunu bulan el kaldırsın :)
  • Arkadaşlar;
    wireless basic altında
    network type CLOSED
    interface DISABLED
    yapılınca modemin wirelessi kapanıyor, bu şekilde yapınca modem görünmüyorda

Netmaster CBW-700V Wireless Kapatma
  • Sağolasın awertr en kısa zamanda deneyeceğim
  • yukardaki işlemi yapmama rağmen wifi ışığı yanıyor modem üzerinde. bunu kapatmanın bi yolu yok mu?
  • işlemleri yaptıktan sonra uygula düğmesine tıklaman gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fkkyr

işlemleri yaptıktan sonra uygula düğmesine tıklaman gerekiyor.

Kardeş gerçekten Allah senden razı olsun. Günlerdir bu bilgiyi arıyordum. İş yerinde modemle aramda 1 metre var wirelessini nasıl keserim diye uğraşıyordum. iYİ GÜNLER DİLERİM
  • çok ilginç bir durum yaşıyorum geçenlerde aynı modemde wifi özelliği lazım olmadığı için wiriless sekmesinden özelliği kapattım şimdi medemi yönetim sayfasına girebiliyorum ama Wiriless bölümüne geçemiyorum (sunucu bulunamadı diyor) tüm sayfalar çalışıyor ama wiriless sekmesi çalışmıyor

Defalarca resetlemeyi denedim ama olmadı ne önerirsiniz
  • Değerli arkadaşlarım
    bazen burda tecrübeli ve deneyimli arkadaşlarımız hayat kurtarıcı kahramanlar olabiliyor doğrusu benımde evde malesef bu modemden var genelde kalıtesınden memnunum ama bildiğiniz gibi wireles için kanser tehlikesine değmez doğrusu ben evde o daracık alanda o kadar çok sinyalin bizimle gece gündüz birlikte olmasını hiç doğru buulmuyorum Evde zaten en azından 10 tane sürekli açık cep telefonu var bunların yaydığı sinyallere birde wireles in ki eklenince kendimi salak gibi hissediyorum evde modemle aramda sadece 1-2 metre var hem bilgisayara hemde yatağıma doğrusu
    ben wirelezs özelliğinin tamamen kesın olarak kapatılıp tehlikesizce kablodan kullanılmasın nasıl sağlarız bunun derdindeyim yukarıdaki tarfinizi uygulayınca wireles ın sinyali gerçekten de kesilebiliyormu??
    üreticiye de yuh artık diyorumadam bunun için modemin üstüne pratik bir wireles açma kapama düğmesi koyar be kardeşim üstelikte ben bu aletinn antenini sökmeye kalktım sırf sinyali engellemek için ama sökülüp takılabilecek gibi de değil doğrusu
    siz uyguladığınızda acaba sinyal için emin oldunuz mu?
    bu konunun üzerine düşüp yuksek lisans dan sonra master da yapanınız vardır mutlaka
    hem cep hemde wireles sinyali ve kanser için korksanız çok iyi olur ailemde bütn erkekler nerde ise sadece kanserden oldü korkunç bir şey kendinize acıyın sadece 3 sene önce benden 6 yas büyük amcam vefat etti kanserden korunsanız akıllıca olur sonra pişman olmayın
    Saygılar

• bu modemin antenini ben de sökemedim nasıl yapılcak acaba :S
  • şimdi bende bu modem var. wireless'ı çok kötü kabloludan bağlanıyorum o fena değil.. boşuna yayın yapmasın diye wireless'ı ara yüzden devre dışı bıraktım modem üzerinde wireless ışığı da söndü..
    lakin pc wireless görmeye devam ediyor.. bağlanmaya çalıştığımda ise bağlanmıyor tabiki.. ismi değiştirdim mesala kapalı olmasına rağmen pcde bu sefer yeni ismi ile gözüktü.. nedir bunun sebebi? bu nasıl iş anlamadım. sizde de böyle mi oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geth -- 23 Aralık 2011; 13:49:44 >
  • Modemin anteni ile uğraşana kadar ekrandan gelen EMF ile ilgili bişeyler yapın bence. O daha tehlikeli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: geth

şimdi bende bu modem var. wireless'ı çok kötü kabloludan bağlanıyorum o fena değil.. boşuna yayın yapmasın diye wireless'ı ara yüzden devre dışı bıraktım modem üzerinde wireless ışığı da söndü..
    lakin pc wireless görmeye devam ediyor.. bağlanmaya çalıştığımda ise bağlanmıyor tabiki.. ismi değiştirdim mesala kapalı olmasına rağmen pcde bu sefer yeni ismi ile gözüktü.. nedir bunun sebebi? bu nasıl iş anlamadım. sizde de böyle mi oluyor

Ben de ayni sorunu yasiyorum. Bir cozum bilen var midir lutfen?
  • konuyu teknotel'e sordum, alttaki cevabı gönderdiler.

Sayın Mustafa KÖSEOĞLU,
    Kablosuz seçeneğini devre dışı bıraktıktan sonra Güvenlik menüsünden Güvenlik seçeneğini devre dışı bırakırsanız modem kablosuz yayın yapmayı kesecektir.
    Saygılarımızla….

Mesut KAYA
    Teknik Servis Sorumlusu
    Teknotel Bilişim Ürünleri

Tel: 0216 366 66 96
    Fax: 0216 489 67 89
    www.netmaster.com.tr
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkoseo

konuyu teknotel'e sordum, alttaki cevabı gönderdiler.

Sayın Mustafa KÖSEOĞLU,
    Kablosuz seçeneğini devre dışı bıraktıktan sonra Güvenlik menüsünden Güvenlik seçeneğini devre dışı bırakırsanız modem kablosuz yayın yapmayı kesecektir.
    Saygılarımızla….

Mesut KAYA
    Teknik Servis Sorumlusu
    Teknotel Bilişim Ürünleri

Tel: 0216 366 66 96
    Fax: 0216 489 67 89
    www.netmaster.com.tr

Mustafa Bey saolunuz. Dediginiz sekilde yapinca kablosuz tamamen kayboldu. Cok tesekkurler bilgilendirme icin.

• bu modemde kablosuz ağ ismi nasıl görünmez hale getiriliyor bilen varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nouma45

bu modemde kablosuz ağ ismi nasıl görünmez hale getiriliyor bilen varmı?

CD'den çıkan Yardım dosyasına baktın mı?

Hem ağın adını görünmez yapıp ne yapacaksın?
  • Arkadaşlar bende buna karşılık bişi sorucam benim modemde bütün ışıklar yanmasına rağmen ev içindeyken wifi kopma yapıyor (laptop, telefon tv), sorun nedir anlamadım modemin wifi kapsama alanımı düşük?? modem standart Netmaster CBW-700V. sıkıntı ne anlamadım anten seviyesi önceki ttnet modemimden daha düşük geldi bana..yardımcı olabilirmisini??
  • quote:

Orijinalden alıntı: muticoo

Arkadaşlar bende buna karşılık bişi sorucam benim modemde bütün ışıklar yanmasına rağmen ev içindeyken wifi kopma yapıyor (laptop, telefon tv), sorun nedir anlamadım modemin wifi kapsama alanımı düşük?? modem standart Netmaster CBW-700V. sıkıntı ne anlamadım anten seviyesi önceki ttnet modemimden daha düşük geldi bana..yardımcı olabilirmisini??

modemin wireless çıkış gücü %100'de mi? bu şekilde bir ayar var. bir bak istersen. cd'sindeki pdf dosyasında standart ayarları incele. o şekilde kalmasına dikkat et. yine olmazsa teknotel'i ara, yardımcı oluyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.