Dün itibarı ile uydunete geçtim.Elimde netmaster cxc-150 vardı,nete bağlanıyor.Ancak daha önce kullandığım wireless özellikli Lynksis E3000 router'a eternetten bağlarsam router aracılığı ile wirelesstan internet açmıkyor.Önceki sistemde wireless zyxel F1Z modem vardı,nete bu bağlıydı ve bunun eternet çıkışından kabloyu Lynksis E3000'nün "internet" girişine bağlayıp router'a wirelesstna bailanarak internete giriyordum.O sistemde zyxel'in ip'si 192.168.1.1 idi,E3000'ün ip'sini 192.168.0.1 olarak değiştirmiştim ve nete giriyordu.Bi yerde bi çakışma var galiba,heralde cxc'nin ip'si ile mi çakışıyor?, Fikirlerinizi bekliyorum. Teşekkür ederim.
arkadaşlar aynı sorun bendede var.
adsl modem olarak kullandıgım linksys wag354g router'lı modemimden bugunden itibaren abone oldugum kablonet netmaster cxc150 moden ile kablosuz bağlanmak istiyorum fakat bir turlu nete bağlanılmııyor.
biliyorum çok konu var bununla ilgili ama bir konu nasıl bu kadar karısık anlatılır anlamadım.
yardımlarınızı beklıyorum..
6 seneyi gecmistir belki cxc-150 kablolu modem sahibiyim.teknoloji gelisipte imkanlar cogalinca herseyi kablosuz baglanti ortamina tasimak istedim.suanda mevcutta bulunan ps3,apple iPhone 4,diz ustu bilgisayarimi combine edip kablosuz olarak kullanmaktayim,cozum olaraktan ise yine netmaster marka wd-840 router midem ile sorunu cozdum.4 sene once yazicioglundan 80 tl ye almistim,gayet memnunum.***turksat wd-840 modemi satmiyor haricen temin edilir***
Not:ilgilenen arkadaslar var ise haricen temin edilen baska bir urun ise connax modul,karakoyde yuksek kaldimdan galataya cikarken" Dreambox "turkiye distribitorlugunu yapan guvenilir bi firma,kendi gorusumdur satin alip kullandigim cihazlar goz onunde bulundurulur!