Şimdi Ara

Netmaster Infinity 401 yeni modem (68. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.808
Cevap
45
Favori
299.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • türksat altyapısıyla vodafone'da bu modemi kullanıyorum. dns, vpn başta olmak üzere bir çok özellik kısıtlanmış. farklı bir modem önerisi olan olabilir mi acaba ?

• Silent@ssassin S kullanıcısına yanıt
    acaba çalışır mı nasıl öğreniriz ? çalışırsa hemen alırım ben de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oylmesn -- 29 Aralık 2019; 20:49:3 >
  • NetMASTER_ N kullanıcısına yanıt
    infinity net master modem neden vodafone'da kısıtlı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oylmesn

infinity net master modem neden vodafone'da kısıtlı ?
    Bunu Vodafone da bilmiyor.
  • getta kullanıcısına yanıt
    Değerli Kullanıcımız,

Modeminizin kablosuz ayarlarının yapılandırılması ve genel kontrolü için modeminizin yanında olduğunuzda Destek Hattımız ile irtibata geçmeniz gerekmektedir.
    Netmaster Destek Hattı (216 - 366 66 96 / destek@netmaster.com.tr) hergün 08:00-22:00 saatleri arasında hizmet vermektedir.

Saygılarımızla.
  • oylmesn O kullanıcısına yanıt
    Değerli Kullanıcımız,

Infinity 401 model modemler yazılımsal ve donanımsal olarak ilgili İnternet Servis Sağlayıcı firmanın talebi doğrultusunda ve istediği özelliklerde üretilmektedir.
    Netmaster Destek Hattı (216 - 366 66 96 / destek@netmaster.com.tr) hergün 08:00-22:00 saatleri arasında hizmet vermektedir.

Saygılarımızla.
  • Merhaba, iyi yıllar herkese.
    Uzun yıllar Süperonline kullandıktan sonra yaklaşık 1 ay önce fiyatların etkisiyle kablonete geçiş yaptım. Verilen modemin markasının bu olmasından dolayı öncelikle buraya mesaj olarak bir kaç soru sormak istiyorum. Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
    1. 2.4 e bağlanırken telefonu elime aldığımda wifi a bağlantı kopmuş oluyor ancak bu 5gh de yaşanmıyor. Bunun için bir ayar mevcut mu?
    2. Yine wifi 1. sorunla bağlantılı olarak xiaomi wifi pro ile diğer odalardaki bağlantımda bazen "internet bağlantısı yok" hatası alıyorum. Bunun için yapabileceğim bir şey var mı?
    3. Eğer wifi kronik sorunluysa talep edebileceğim başka modem var mı?
    4. Çözüm olarak wifi kapatıp kablolu olarak router bağlayıp ondan wifi dağıtımı bu sorunlara çözüm olur mu?
  • Keisaku kullanıcısına yanıt
    Değerli Kullanıcımız,

Modeminizin kablosuz ayarlarının kontrolü için Destek Hattımız ile irtibata geçerseniz size yardımcı olabiliriz.

Saygılarımızla.
  • gecmişte , kablonette tak kullan modemler kullandım , infinity modem nete geç baglaniyor.

bu modemde nete hizli baglanmak için bir ayar var mi ? tak kullan şekline getirebilirmiyiz. veya bridge mod işe yariyor mu , yariyorsa bridge mod ayarini nasil yapiyoruz.
  • Herkese merhaba,

bir hafta önce kablo net abonesi oldum. bu yeni modemlerden verdiler ve herşey gayet güzel giderken (4-5 mb/sn torrent hızı vs) bir anda torrent indirememye başladım...

netmaster den teknik destek almak istedim ancak torrent ile ilgili bir şey yapamayacaklarını bildirdiler.

kablo net ise torrent in yasal olmadığını o nedenle engellendiğini belirtiyor :)

bu konuda ne yapabilirim acaba önderisi olan varmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Dogandomurcuk

Herkese merhaba,

bir hafta önce kablo net abonesi oldum. bu yeni modemlerden verdiler ve herşey gayet güzel giderken (4-5 mb/sn torrent hızı vs) bir anda torrent indirememye başladım...

netmaster den teknik destek almak istedim ancak torrent ile ilgili bir şey yapamayacaklarını bildirdiler.

kablo net ise torrent in yasal olmadığını o nedenle engellendiğini belirtiyor :)

bu konuda ne yapabilirim acaba önderisi olan varmı?

al onlara bu siteyi at
    https://lubuntu.net/downloads/

lubuntu.net sitesindeki LTS ubuntu sürümünü torrent yolu ile paylaşmışlar. indiremiyorum de

torrent yasal değild diye bir şey yok indirdiğin şeyin yasal olmaması var. saçmalamışlar

• capsiz07 C kullanıcısına yanıt
    Değerli Kullanıcımız,

Modem ayarlarınız kontrolü için Destek Hattımız ile irtibata geçmenizi rica ederiz.

Saygılarımızla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NetMASTER_

Değerli Kullanıcımız,

Modem ayarlarınız kontrolü için Destek Hattımız ile irtibata geçmenizi rica ederiz.

Saygılarımızla.
    iyi günler,
    Netmaster infinity 401 modemin kendisini Router olarak kullanabilirmiyim, WiFi 5G ve Wifi 2.4G lerını kullanmak için... acil yardım
  • musakilic kullanıcısına yanıt
    Değerli Kullanıcımız,

Netmaster Infinity 401 kablo modeminizi sadece modem olarak kullanabilirsiniz, access point veya router olarak kullanamazsınız.

Saygılarımızla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NetMASTER_ -- 8 Ocak 2020; 17:57:33 >
  • Kablosus ağı devre dışı bırakmaya çalışıyorum modem arayüzünden devre dışını etkeineştirdim hala kablosuz ağdan bağlanılabiliyor tamamen nasıl kapatabilirim kablosuzu ?
  • Korgeneral1071 kullanıcısına yanıt
    Yanlış hatırlamıyorsam, devre dışı bıraktıktan sonra aşağı tarafta Kaydet veya Uygula gibi bir düğme olması gerekir. Ona basın, ayrıca modemi kapatıp açmanızın da faydası olacaktır.
  • JUNE8O kullanıcısına yanıt
    Kapatıp açınca düzeldi hocam. Arayüzüne girememdim reset attım modeme wifi kapanmadı kapatıp açtım modemi.
    Her işlemde kapatıp reset atacaksak işimiz var.
    Teşekkürler cevap için
  • Korgeneral1071 kullanıcısına yanıt
    Değerli Kullanıcımız,

Yaşadığınız sorunla ilgili modem ayarlarınızın kontrolü için Destek Hattımız ile irtibata geçerseniz yardımcı olabiliriz.

Saygılarımızla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: getta

Benim infinity 401 modemim var. Telefondam 5Ghz bağlandığımda kopmalar oluyor. Bazen hiç bağlanmıyor. 2.4 ghz kullanıyorum. Onun da hızı biraz düşük. Nasıl aşabilirim bu sorunu?
    Aynı sorun var ilk kurulduğunda iyidi ama şuan telefonu modemin yanına koyuyorum 5g ile bağlanıyorum 2mbps hız veriyor 2.4g ile 20 lerde falan iyi ama o da 3-4 metre sonra sinyal sorunu veriyor 2 dişlere falan iniyor arada.
  • 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.