Şimdi Ara

Netmaster Infinity 401 yeni modem (91. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.808
Cevap
47
Favori
298.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Farklı bir iss deyim az önce sms ile fiber modem kira ücreti 20 tl den 50 tl ye arttı diye zam bilgisi ayrıca vdsl modem bedeli kirasıda 35 tl oldu diye mesaj geldi,sizlerede benzer sms ler geldimi acaba,tam soyguna döndü bu iş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar modemden speed test yaparken coil wine tarzı bir ses çıkıyor normal mi bu ses?

• merhabalar, wi-fi menzil genişletebilmek için bu modeme uygun bir rooter-access point tavsiyesi alabilir miyim? tp-link c86 aldım uyumlu değilmiş sanırım, iade edeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xgitarx -- 27 Mart 2024; 15:13:19 >
  • kablonet netmaster 401 satan varsa pm lütfen.

• Bir kaç gündür ethernet bağlantısıyla bağlı olduğum internette gariplikler söz konusuydu.

Bir anda internet kopuyor, bir süre sonra tekrar bağlanıyordu. Ancak modemde her zaman internet ışığı yanıyordu.

Evdeki SOL aboneliğimde ise bu sorun yaşanmıyordu.

Detaylı incelemelerim neticesinde oldukça komik ve acınası bir durumu tespit ettim.

Infinity 401 modemi Kablonetten kiralamıştım. Getirdikleri modemin adaptörünün 12v 2a olduğunu gördüm. İnternette araştırdığımda, Netmasterın kendi sitesinde dahi 12v 3a adaptörün kutudan çıktığı yazılı.

Özetle, bana verdikleri modemin adaptörü orjinal adaptör değil. Düşük akım nedeniyle de bu sorun yaşanıyor.

Ne denir bilemiyorum açıkçası. Arasam, böyle bir durum tespit ettim desem, ihaleyi bana yıkarlar muhtemelen.

Hiç de muhatap olmayayım diye gittim kendim 12v 3a adaptör aldım 200-TL'ye.

Ya önceki abone tarafından farklı adaptörle iade yapıldı ya da kendileri böyle bir hataya düştüler bilemiyorum.

Bu konularda bilgisi olmayan, araştırmayan bir abone olsam, haftalarca kablonette arıza var diye uğraşacağım. Dil dökmeye, çözüm aramaya çalışacağım.

Neyse kulakları çınlamıştır en azından.

• NetMASTER_ N kullanıcısına yanıt

Aynı sorunu ben de yaşıyorum, modemin CM MAC adresini versem yardımcı olabilir misiniz?

• Bu kadar kotu bir internet olamaz. Kanali sabitlememe ragmen ilk baslarda bi sure hersey hizli yukleniyor youtube, instagram vs. Sonra agirlasmaya basliyor bugune kadar ne yaptiysam cozemedim sanirim telefonumla ilgili bir sorun yasiyorum yada bu modem ayarlarini ben beceremedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar battle net oyunlarında ping yüksek çıkıyor. Bunun için bir ayar var mı acaba? Modeme dns ve dmz girdiğim halde de discord a bağlanamıyorum. Discorda giren var mı bu modemle sorunsuz?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.