Şimdi Ara

Netmaster Infinity 401 yeni modem (89. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.808
Cevap
47
Favori
298.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bana da bu Allah'ın cezası modemden verdiler. İnternet sürekli kopuyor yan odada. Yanına gidince sorun yok ama neye yarar. Başka bir modem isteyemez miyim? 100 mbps kullanıyorum.
  • guitarman kullanıcısına yanıt

Değerli Kullanıcımız,

Yaşadığınız sorunla ilgili olarak Destek Hattımız ile irtibata geçerseniz ayarlarınızın kontrolu yapılarak size yardımcı olunabilir.

Netmaster Destek Hattı (216 - 366 66 96 / destek@netmaster.com.tr) hergün 08:00-22:00 saatleri arasında hizmet vermektedir. 

Saygılarımızla.

• sinanx kullanıcısına yanıt

Değerli Kullanıcımız,

Bahsettiğiniz konu ile ilgili olarak ayrıntılı bilgi ve destek için , Destek Hattımız ile irtibata geçmenizi rica ederiz.

Netmaster Destek Hattı (216 - 366 66 96 / destek@netmaster.com.tr) hergün 08:00-22:00 saatleri arasında hizmet vermektedir. 

Saygılarımızla.

• Infinity 401'in arayüzüne ulaşmak > Madonna'ya ulaşmak.

• NetMASTER_ N kullanıcısına yanıt

Netmaster modem alacagim birinden vodafone arayuzu varmis modem de turksstkablo da kullanabilirmiyim bu modemi yada arayuz degisikligimi yapmam lazim

Bilen arkadaslarda yardimci olursa sevinirim anladigim konular degil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GESTAPO51 -- 26 Mart 2023; 1:41:34 >
  • GESTAPO51 G kullanıcısına yanıt
    Vodafone modemi Türksat da kullanamazsınız.
    Bir ara çok araştırdım. Olmuyormuş.
    Netmaster ile de görüşmüştüm. Olmaz dediler.
  • Merhaba

iPad ve iPhone cihazlarım ekran kilitliyken wifi dan kopuyor. Ekran açıldıktan sonra tekrar bağlanıyor. Bu kopma hemen olmuyor, cihazları 5—10 dakika kullanmadıktan sonra oluyor.

Her cihazında ağ ayarlarını sıfırladım işe yaramadı. Kablonetin netmaster infinity 401 modemini kullanıyorum. Kısa bir süre önce Xiaomi 4A router ile beraber kullanmaya başladım sonuç yine aynı (tek modemle de routerla da)

iPad ve iPhoneların yazılımları da güncel. Yabancı forumlara da baktım ağ ayarlarını sıfırlayın deniliyor, o da ben de işe yaramıyor.

• tgezer kullanıcısına yanıt

Tamam tesekkur ederim

• guitarman kullanıcısına yanıt
    hiç iphoneum olmadı ama yıllar önce ipod touchım vardı 10 yıldan fazla süre olmuştur. aynen dediğiniz gibi ekran kapalıyken bi süre sonra wifiden kopuyordu ve ekran açılınca bağlanmaya çalışıyordu
  • Selam bende de infinity 401 var, hiç memnun değilim, haftada en az 1 kere resetlemem gerekiyor, ona rağmen yine anlık olarak 5g wifi kopuyor, sinyal seviyesi düşüyor resetlemek bazen çare olmuyor, pingler fırlıyor vs. Değiştirebiliyor muyuz bunu?

• Merhaba 401 modem ın wifisini kapatarak ,router modem başlayarak bu isi cözebilirsin. 2secenek wifi ayarlara girip ,internet kopması ile ilgili videolar ızleyerek cözebilirsin.Aynı model videolar ızleyin.Ben 6 sene kullandım 401 modemi kolay gelsin

• Bu Allah’ın belası modemi kullandığımdan beri 1995 e döndüm resmen. Modemin içine girmeden Wi-Fi çekmiyor arkadaş komedi gibi
  • Bu dandik modem ile sinirlernizi bozmamak için router alacaksınız arkadaşlar. Nette araştırın ve gidin bir router alın. Evinizdeki cihazlar son modelse 6ghz yeni nesil alın 5ghz destekliyorsa AC destekli alın kısacası kaliteli/orta kalite bir router alıp. Modemi de bridge moda alarak kablo ile router'a bağlayın ve kafanız rahat etsin.

Yoksa burada modemi düzeltmek için anlatılan hiç bir şeyin faydası yok. Bende de bir alt modeli vardı bunun. O kötü diye infinity çıktı ooo çok güzel dediler 2 3 sene sonra bu da patladı. bunların kaderi böyle. Sürekli kullanınca bir süre sonra wifi ağı cortluyor. evde 3 4 cihaz bağlanıyorsa sürekli kopmalar oluyor. Ya da bütün cihazlar bağlı oluyor ama internet gitmiş oluyor dağıtmıyor kitleniyor. Arayüze falan giremiyorsun. Bridge modda kullandığım halde ayda bir kapatıp açmam gerekiyor modemi. Ama xiaomi router 'ın bin üstüne vur kırbacı deliler gibi çalışıyor.

Bridge modu araştırsın bilmeyenler ve dediğim sistemi uygulasın. Yoksa çekilecek çile değil. Yani access point ya ada mesh alayım interneti dağıtayım da demeyin. Kablosuz interneti yine modemden alacağınız için modemin router'ı patlıyor zaten. Ha kablolu alıp tağıtan access point olabilir belki ama en temizi bridge mod + router. Uzun süredir bakmıyorum modellere bilgim yok link ekleyemiyorum. Araştırıp bakın, en az 5ghz ya da AC destekli olsun. paraya kıyarsanız wifi 6e falan alın :)

• Modem gece durup dururken kablosuz ağları devre dışı yapmış. Tekrar arayüze girip açmak durumunda kaldım.

Aynı sorunu yaşayan olursa diye yazıyorum.

• Yillardir fanatik gibi sevdigim kablonetten beni sogutan sey bu rezil modem oldu. Taahhutum bitince birakacagim hem daha cok odeyip hem rezil oluyorum resmen.

Router aldim ama almak zorunda kalmamaliydim.

• Bana bu modemi 2 bucuk yil once sifir vermislerdi ancak son bi seneye yakindir yada fazla tam hatirlamiyorum, net isiklari acik olmasina ragmen kendine kendine internet gidiyor ama 5 dak. 10 dak. sonra falan geri geliyor. Bide 100 mb kullanirken hiz testinde max 60 mb cikiyordu sonuclar upload sorunsuzdu sanirim o telefonumla ilgili bir sorundan kaynaklaniyor olsa gerek diye dusunuyorum cunku baska netlerde de hiz yari yariya dusuk cikiyor
  • churchil C kullanıcısına yanıt
    Ara ara netten düşme bende de var. Benimki 401'den önceki model. Genelde de karşılaştığım şey, bir müddet internet kullanmayınca misal 10 dk, 1 saat gibi tekrar kullanmaya başladığımda takılıp bekletip sonra veri akışını başlatması. Bir router aldım ama henüz kuramadım.
  • Merhaba arkadaslar. Kontrol kanalinin otomatiktemi durmasi daha saglikli yoksa sabit bir kanal da olmasi mi daha saglikli ? Sizler nasil kullaniyorsunuz onerileriniz varmi ?

Birde kanal tarama yapmadan once sinyal durumu kabul edilebilirsi kanal tarama yaptiktan sonra sinyal durumu ciddiye dondu bi anlami varmi ?

Netmaster Infinity 401 yeni modemm
    Netmaster Infinity 401 yeni modem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi churchil -- 23 Haziran 2023; 13:53:39 >

• Merhaba arkadaşlar bu değerler nasıl acaba? 50 Mbps'lik tarifi de hız testi 5'i geçmiyor.

Netmaster Infinity 401 yeni modem
  • espial kullanıcısına yanıt

SNR değerleri normal gibi görünüyor, geçen ben de paylaşmıştım orada bir arkadaşımız 40 a yakın değerler iyi üstü sıkıntı gibi demişti.

Kablosuz mu 5mbit alıyorsunuz? Bu modemin kablosuz özelliğini direkt kapattım daha önce kablonetin modelerini çok kullandığım için nasıl rezil olduklarını biliyorum.

Ethernet kablosuyla test yapıp 5mbit alıyorsanız ciddi bir sorun var.

• 
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.