Şimdi Ara

NetMASTER Uydunet CBW-383ZN (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
208
Cevap
21
Favori
53.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Merhaba,

Bu işlem için modem tarafında yapılabilecek bir ayar olmadığından sizin veya bizim tarafımızdan değil, ancak Türksat sistem yöneticileri tarafından yapılabilmektedir.

Saygılarımızla.

• NetMASTER_ N kullanıcısına yanıt

bana bilgi verilecek mi kapanınca

• Aykodent A kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Modem MAC adresiniz Türksat internet direktörlüğüne aktarılmış olup, konu hakkında işlem yapılarak modem kanal tarama özelliği bugün kapatılacaktır.

Saygılarımızla. 

FC4AE938670C CM MAC benim sorunum hala devam ediyor

NetMASTER Uydunet CBW-383ZN

Değerli Kullanıcımız,

Türksat'a tekrar bilgilendirme sağlanmıştır.

Saygılarımızla.

• Merhabalar benim şöyle bir sorunum var. Netmaster 383zn model modemim 3 5 gündür sürekli kopmalar yaşıyorum modem ışıklarında her hangi bir sorun gözükmüyor ama wifi işaretinin yanında ünlem işareti çıkıyor ve internet olmadan bağlı diyor. Telefondan Wifi yi kapatıp açtığım zamanda bu seferde soru işareti çıkıyor ve bağlantı doğrulanamadı diyor. Misafir ağ kurdum tv ler vs onları ordan bağladım ama aynı sorun devam ediyor. Hatta bazen telefonda sorun varken ve pc de tv çalışıyor pc de yada telefonda misafir ağa bağlanıp hız testi yaptığımda 75 falan gösterip donup kalıyor ve aynı hata misafir ağda devam ediyor. Modemi kapat aç yapınca bazen düzeliyor bazende 10 20 defada kapa aç yapsak tık yok son zamanlarda hız testi yaparken 70 75 seviyesine çıkar çıkmaz donduğu için acaba aşırı yük vs modem kendinimi kitliyor kaldıramıyormu vs bilemedim sonra tp link bir cihazla acces point olarak bağlantı yaptım kendi modemime wifi den bağlanamazken ondan bağlanıyordum daha sonraları oda bağlanmaz oldu servisdeki teknik servis arkadaş modem değişmeli yoğunluktan dolayı kaldırmıyor cihaz dedi 2.4 ve 5 destekli yeni bir modem alınca çözülür diyor ama hiç mantıklı gelmiyor. Yoğunluktan bağlantı yavaşlığını anlarım hız düşmesini anlarım ama modemin herhangi bir arıza ışık vs göstermeden internet olmamasını anlamıyorum çözüm bilgi vs yardım edecek dostlara ihtiyacım var şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serboyser -- 15 Mayıs 2021; 14:56:42 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Ne zaman hız testi yapsam bağlantı gidiyor ama misafir hesapta sorun gözükmüyor oraya bağlanıp hız testi yaptığımda oda gidiyor ve tekrar bağlanamıyorum

Merhabalar benim sorunumda bumu acaba Netmaster 383zn model modemim 3 5 gündür sürekli kopmalar yaşıyorum modem ışıklarında her hangi bir sorun gözükmüyor ama wifi işaretinin yanında ünlem işareti çıkıyor ve internet olmadan bağlı diyor. Telefondan Wifi yi kapatıp açtığım zamanda bu seferde soru işareti çıkıyor ve bağlantı doğrulanamadı diyor. Misafir ağ kurdum tv ler vs onları ordan bağladım ama aynı sorun devam ediyor. Hatta bazen telefonda sorun varken ve pc de tv çalışıyor pc de yada telefonda misafir ağa bağlanıp hız testi yaptığımda 75 falan gösterip donup kalıyor ve aynı hata misafir ağda devam ediyor. Modemi kapat aç yapınca bazen düzeliyor bazende 10 20 defada kapa aç yapsak tık yok son zamanlarda hız testi yaparken 70 75 seviyesine çıkar çıkmaz donduğu için acaba aşırı yük vs modem kendinimi kitliyor kaldıramıyormu vs bilemedim sonra tp link bir cihazla acces point olarak bağlantı yaptım kendi modemime wifi den bağlanamazken ondan bağlanıyordum daha sonraları oda bağlanmaz oldu servisdeki teknik servis arkadaş modem değişmeli yoğunluktan dolayı kaldırmıyor cihaz dedi 2.4 ve 5 destekli yeni bir modem alınca çözülür diyor ama hiç mantıklı gelmiyor. Yoğunluktan bağlantı yavaşlığını anlarım hız düşmesini anlarım ama modemin herhangi bir arıza ışık vs göstermeden internet olmamasını anlamıyorum çözüm bilgi vs yardım edecek dostlara ihtiyacım var şimdiden teşekkürler ne zaman hız testi yapsam bağlantı gidiyor ama misafir hesapta sorun gözükmüyor oraya bağlanıp hız testi yaptığımda oda gidiyor ve tekrar bağlanamıyorum

Merhabalar sanırım benzer sorunlar yaşıyoruz bir gelişme düzelme vs varmı yada çözüm öneriniz

• yok aynı gibi mesela demin telefondaki dosyayı wifi üzerinden çekerken tak diye bağlantıyı kesti NetMASTER_ kanal kapatacaktı 13 kanalı ama o hala açık

Değerli Kullanıcımız,

Kanal tarama Türksat tarafından kapatıldığı zaman, bahsettiğiniz gibi 13. kanal yine de görünür fakat otomatik olarak modem o kanalı seçmez. Dilerseniz mac numaranızı tekrar gönderirseniz Türksat'tan yine kontrol ettirebiliriz.

Saygılarımızla.

• serboyser S kullanıcısına yanıt

Değerli Kullanıcımız,

Yaşadığınız sorun ile ilgili modeminizin yanında iken Destek Hattımızı arayabilirseniz, sorunun nedenini daha iyi anlayabilir ve gerekli kontrolleri yapabiliriz.

Saygılarımızla.

Türkiyede malesef birtakım sitelere erişim yasağı getirildiği için vpn kullanmak zorunda kalıyoruz ve yine malesef ki kullandığımız vpn'ler wifi üzerinden modeme bağlandığımızda çalışmıyor, sadece bilgisayarda etkili oluyorlar. Sorum şu: Aşağıdaki siteden herhangi bir pptp vpn'yi modeme nasıl kaydederim?

NetMASTER Uydunet CBW-383ZNwww.vpnbook.com
    Free VPN Accounts • 100% Free PPTP and OpenVPN Service
    https://www.vpnbook.com/freevpn
  • RoaringLion kullanıcısına yanıt

Değerli Kullanıcımız,

Konu ile ilgili size yardımcı olabilmemiz için Destek Hattımız ile irtibata geçmenizi rica ederiz.

Saygılarımızla.

• Bu modem ile kablonet 100 MB olan tarifeyi alabilir miyiz şuan 100 mbit akıllı tarife aldım ama 100 görmüyorum. Kablonet bana madem desteklemiyor dedi. İlginç olan eskiden nitro paket mı ne vardi onu alınca 100 görüyorduk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dessa D kullanıcısına yanıt

Değerli Kullanıcımız,

CBW-383ZN model modem 100 MB interneti desteklemektedir. Hız sorunu yaşıyorsanız, modeminizin yanında iken Destek Hattımız ile irtibata geçmenizi rica ederiz.

Saygılarımızla.

Merhaba,

Netmaster Destek Hattı ile (0 (216) 366 66 96) iletişime geçtim ve bana infinity 401 modemlerde pptp vpn desteğinin olmadığını sadece ipsec vpn desteğinin olduğunu söylediler. Pptp kullanmak istiyorsanız ya pptp vpn destekli bir modem kullanacaksınız ya da aynı modemi kullanmaya devam ederken aynı zamanda bir pptp destekli access point kullanacaksınız dediler. Bende zaten pptp vpn destekleyen modem (ASUS DSL-AC51) var ama kablonet'in internet girişi adsl değil de koaksiyel olduğu için kendi modemimi kullanamıyorum. Bununla ilgili Türksat Kablo Hizmetleri'ni (0 (850) 804 44 44) aradım. Pptp destekli access point veriyor musunuz dedim hayır vermiyoruz dediler. Pptp vpn özelliği olan modemimiz de yok, yalnızca infinity 401 marka model modem sunuyoruz dediler. Ya mecburen 5 Aralığa kadar 190 liraya şimdi ise 230 liraya satılan access point alıp kablonetin modemine bağlayıp vpn'yi öyle ayarlayacağım ya da taahhütümün bitmesini bekleyip başka internet servis sağlayıcısına geçiş yapacağım ve kendi modemimi kullanacağım.

Tenda AP4 300 Mbps 2.4 Ghz Poe Destekli Access Point: https://www.n11.com/urun/tenda-ap4-300-mbps-24-ghz-poe-destekli-access-point-1055632

• Merhaba,

Infinity 401 model modemde Kablosuz>WMM>Güç Tasarrufu Desteği açık mı kapalı mı kalması gerekiyor? Açık olduğunda, kullanılmadığında wi-fi kısmını beklemeye mi alıyor acaba?

Turksat'a geçtiğimden beri uzun süre kullanmadığımda telefonuma bildirimler(özellikle whatsapp) gelmemeye başladı. Ne zamanki telefon ya da bir cihaz uyandırılıyor, o zaman her şey eski haline geliyor.

Bilgi verebilirseniz sevinirim.

@NetMASTER_

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nau -- 18 Aralık 2021; 19:20:0 >
  • Nau kullanıcısına yanıt

Değerli Kullanıcımız,

Konu ile ilgili sorunu anlayabilmemiz ve yardımcı olabilmemiz içi Destek Hattımız ile irtibata geçmenizi rica ederiz.

Netmaster Destek Hattı (216 - 366 66 96 / destek@netmaster.com.tr) hergün 08:00-22:00 saatleri arasında hizmet vermektedir.

Saygılarımızla, 

• Merhaba.

Bu modeme kablosuz router (huawei wifi ax3) bağlamak istedim.

Bağladım da. İnternet sinyalini kablosuz olarak başka bir odadaki NAS cihazıma yollayabildim. NAS cihazım (synology) internete çıkabiliyor. Buraya kadar bir sorun yok.

Ancak sorun şu ki; ben bu NAS üzerindeki filmleri de 5GHz bandından TV'ye yollayamıyorum?

DHCP'yi KabloNet modem dağıtıyor. DHCP dağıtımını AX3 üzerinden de yaptıramıyorum.

Neden bunu yapıyorum?

çünkü TV'de bulunan android TV, NAS'daki filmleri takılmadan ancak bu yöntemle kesintisiz oynatabilmekte.

Bilgisi olan var mıdır acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bucoskun -- 11 Ocak 2022; 19:45:36 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.