Şimdi Ara

Netmaster WDS-300N Sorunu lütfen yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
2.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    5 katlı binada wirelles ağımın kapsama alanını genişletmek için 2 adet aldım ve 3 saat uğraşmama rağmen ayarlamayı beceremedim ne olursunuz yardım edin şimdiden hepinize teşekkür ederim
    saygılarımla

Modem: Airties-5450
    Ap+Router:Netmaster WDS-300N

Yapmaya çalışıpta beceremediğim konu ise: 1. kata ve 5. kata birer tane wds-300n koyup kablosuz ağımın kapsama alanını kablosuz olarak genişletmek

Not:kutudan çıkan cd kurulum cd'si değil kurulum anlatımı ingilizce olarak .PDF şeklinde var

• WDS standart 802.11 protokolleri temeline dayanır. Ancak değişik erişim noktaları ve router kanalları ile çalışacak bir sistem uygulamasının standart bir yöntemi yoktur. Eğer bir yerde Wireless Gateway cihazınız varsa ve diğer bir yerdeki başka bir marka router için WDS linki yaratmak istiyorsanız (herhangi 2 farklı marka için geçerlidir) sistemi çalıştırmanız mümkün olmayacaktır. Aynı üreticiye ait araçları kullanırsanız sistemi çalıştırma "şansınız" olacaktır. kullanım kılavuzundan alıntıdır.

biraz geç cevap oldu gibi. yalnız bir durum daha var 300n destekli netmaster modem ben göremedim var da ben mi göremiyorum acaba?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.