arkaşlar elimde bir tane netmastır madem var 700 medilinden. fakat sistemde başkası üzerine kayıtlı adam sistemde akif kullanıcı olarak görüyor modemi bundan dolayı kullanamıyor modemin mac aderisini nasıl değiştiririm ya da mademin üzerindeki diğer mac aderini mi tel... bildirsem ne yapmam gererk
Taahhütü bitmemiş modem almışsanız yapacak birşey yok... Eski abonenin taahhütü bitene kadar sistemden düşmüyorlar... Mac adresi değiştirmek ise imkansız...
evet haklısın tahattüdü bitmemiş internetten firekansından modemin bağlı olup olmadığını bile görüyorum, kullanıcı niye tahattünü bitirmiyor bunu anlamadım gitti. haybeye para ödüyor. modemin üzerinde 3 tane mac adresi var biri sisteme kayıtlı ben diğer 2 sini denemek için kaydını yaptırayım mı nedersin
Taahhütü bitirirse modemin parasını veya indirim tutarını peşin alıyorlar da o yüzden ... Abone olan şahıs zarar etmemek için taahhütü bitirmiyor nasılsa modemi de satmış parasını almış... Yani biraz kötü niyetli bir yaklaşım ; modemi satarken arkadaş ben bu modemi satıyorum ama şu kadar ay kullanamıycaksın demiyorlar... Mac adresine gelince sadece 1 mac adresini kabul ediyor uydunet diğer adresleri kabul etmiyor... Bence modem sahibiyle temas kur mağdur durumdayım de gerekeni yapsın...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme