Şimdi Ara

NetMeter: ADSL Kota Takip Programı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

www.netmeter.net

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 7 Aralık 2019; 11:21:15 >

• tesekkurler.tam da bunu ariyordum...
  • dumeter da iyidir
  • Programın adı NetMeter yalnız bu tür programlar nette iken surekli çalışan programlar dolayısıyla çok guvenilir olmaları gerekiyor casus bir yazılım olmadıgını nereden bileceksiniz üstelik programı yazan bir şahıs, firma bile değil.
  • tavsiyeniz uzere netmeter kullaniyorum....memnunum....
    ancak projected diye ifade edilen sayaclari anlayamadim...yardimci olur musunuz.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Arkadas

dumeter da iyidir

du meter 30günlük trial. Ben de bir şekilde kullanıyroum ama muadili freeware varsa onu tercih etmek daha mantıklı.
  • arkadaslar yok mu programi kullanan..yardimci olcak......
    projected???????????????
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • net meter daha iyi sistemimi yormuyo
  • Du meter'de tek problemim, bilgisayarı açtığımda sağ altta çıkan küçük pencere. O pencereyi her defasında kapatmak zorunda kalmasam çok memnun olucam.
  • SEVGILI ARKADASLAR,

souza1907>

projected fonksiyonu, senin ne kadar veri gönderip aldığını(hafta içinde yada ay içinde) şu andaki rakamlara göre tahmin etmek için konulmuş ama pek de başarılı olamayan bir özellik...

.> dumeter açıldığında çıkan pencereyi kapatmak için options dan start minimized i seçmek yeterli ( eğer kastettiğiniz veri ve grafik sayacı penceresi ise)

SAYGILAR...
  • quote:

Orjinalden alıntı: PROTOCHIP

.> dumeter açıldığında çıkan pencereyi kapatmak için options dan start minimized i seçmek yeterli ( eğer kastettiğiniz veri ve grafik sayacı penceresi ise)

SAYGILAR...

Teşekkür ederim, çok kolay yerdeymiş ve dediğin gibi, işaretleyince oldu.
  • hocam benden de tesekkur....
    dedigin bi duzgun ongoru yapamiyo ondan cozememisim....
    mesela benim gunluk averaj 90mb iken aylik projected e 3.8GB veriyor.....
  • slm arkadaslar, ben bugun adslye gectim. dediginiz bu programı kurduktan sonra bilgisayar acayip yavasladı. bu mantıklımı yoksa baska bi sebebimi var.
    sabah da elimde antivirüs yazlımı olarak sadece pc cillin vardı onu kurdum o da inanılmaz yavaslatmıstı onu uninstall ettim. suan korumasızım. netmeteri da kaldırdım. gene noral hızıma dondüm. napıcam benim daha en az bikac tane daha program kurmam gerekiyo ad aware ve norton falan filan dimi. yani pc cillin kurdugumda blg yahoomaile bile girmiyodu. e antivirüs programsızda adsl kullanılmaz. gecici bi durummudur. hangi yazlımları kurmamı önerirsiniz. tesekkurler...
  • yavaslamanın sebebi bilgisayarına giren bissürü spy trojan virus zart zurt ....

bendede aynısı oldu hemen ad aware yukle bide zone alarm kur firewall olarak duzelir

• Net Limiter de iyi aslında...
  • cw shredder da spy lar için birebir...
  • quote:

yavaslamanın sebebi bilgisayarına giren bissürü spy trojan virus zart zurt ....

bendede aynısı oldu hemen ad aware yukle bide zone alarm kur firewall olarak duzelir

heralde sebep dedigin gibi. sadece yarım saat sürebildim adsl keyfini ondan sonra ne kurduysam ne kaldırdıysam kar etmedi.
    hatta buraya yazı yazmak için bile giremedim. okuldan yazabiliyom simdi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.