Şimdi Ara

NetMTU - MTU ile Web Sitelerine Erişim (1.1) (88. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.068
Cevap
88
Favori
144.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 gün mtu ile sömürüdm ancak şuan bi zorrentimde 400 kbyi göremedim bile.sanırm zorrentlarda seedbox kullanalara denk gelince couşuyor.du bakalım bu bitsin noluyo görecez
  • Valla faydalandığım oldu da bir kaç gündür deneyip bozuyorlardı falan sanki. Şimdi MTU değiştirmek hiç çalışmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: melmur

TTnete gelecek zamlardan sonra artık Superonline'a geçmeyi düşünüyorum. Bu program superonline'da etki ediyormu?

bu program dsl için geçerli.süperde akk sonrası fiziksel hat 3 mbite düşerse etkilemez.ttnette hızı düşürmek için yaılım kullanılıyor.zaman zaman da aşılıyor yazılım
  • kullanıcıların deneyip onayladığı mtu değerleri bir veri tabanına atılıp programa entegre edilirse kullanışlı olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: omaTR

kullanıcıların deneyip onayladığı mtu değerleri bir veri tabanına atılıp programa entegre edilirse kullanışlı olur

mtu oalyı sürekliliğini kaybetti.ve yeni bişey artık hız tst siteleir tamamen yalan oldu.resme bakın.kanak sayısı yüksek oplmasına rağmen 300 kbyi göremiyorum ama aynı anda hız test 11 mbit felan geliyor

NetMTU - MTU ile Web Sitelerine Erişim (1.1)

• mtu hala işe yarıyor yeterki modeminize uygun değeri bulun.Tplink modem kullanıyorum akk hız düşümü sonunda mtu ayarlarını değiştiriyorum son hızda download yapmaya devam.
  •  NetMTU - MTU ile Web Sitelerine Erişim (1.1)

Yanlış yaptığım bir yermi var yoksa artık çalışmıyormu program ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi to1ga -- 12 Kasım 2012; 22:00:20 >
  • Beyler idm için mtu ayarını nasıl yapıyorsunuz, torrent'i yapıyorum da idm'de değişmiyor hız.
  • tp link için mtu değeriniz nedir acaba?
  • arklar 5650 için mtu değeri bilen var mı?
  • Arkadaşlar ben doping adsl kullanıyorum ancak şu anda elimde pikatel combomax modem var ttnet vermiş olduğu bu modemden internete giriyorum yani ttnetin vermiş olduğu modem ile mtu ayarı yapsam hızım artarmı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lifeefes22

Arkadaşlar ben doping adsl kullanıyorum ancak şu anda elimde pikatel combomax modem var ttnet vermiş olduğu bu modemden internete giriyorum yani ttnetin vermiş olduğu modem ile mtu ayarı yapsam hızım artarmı acaba ?

ttnetteki hız artışı sismtein yazılımsal olup aslında siizn bağlantınızı düşürmemsidir.modeme gelen bağlantı yine 8-16-20 artık endedilerse o olduğu için.modmeden kontrole din.eğer böyle ise oalcaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: montevo

quote:

Arkadaşlar ben doping adsl kullanıyorum ancak şu anda elimde pikatel combomax modem var ttnet vermiş olduğu bu modemden internete giriyorum yani ttnetin vermiş olduğu modem ile mtu ayarı yapsam hızım artarmı acaba ?

ttnetteki hız artışı sismtein yazılımsal olup aslında siizn bağlantınızı düşürmemsidir.modeme gelen bağlantı yine 8-16-20 artık endedilerse o olduğu için.modmeden kontrole din.eğer böyle ise oalcaktır.

Tamam hocam ben şu anda 8 mbs kullanıyorum ama Hat Hızı - Gönderilen (Kbps): 797 Hat Hızı - Alınan (Kbps): 2999 bu durumda ben bi değişiklik yapsamda bi fark etmeyicek doğrumu anlamışım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LifeefeS -- 19 Kasım 2012; 15:49:06 >

• quote:

quote:

quote:

Tamam hocam ben şu anda 8 mbs kullanıyorum ama Hat Hızı - Gönderilen (Kbps): 797 Hat Hızı - Alınan (Kbps): 2999 bu durumda ben bi değişiklik yapsamda bi fark etmeyicek doğrumu anlamışım ?

evet.bi değişiklik olmayacak

• quote:

quote:

quote:

quote:

evet.bi değişiklik olmayacak

Peki hocam saolun biz akk ile devam edicez anlaşılan

• Arkadaşlar programdaki mtu kısmına modemin orjinal rakamını 1492 mi giricez yoksa kendimiz değiştirdiğimiz yeni MTU değerini mi giricez orayı tam olarak anlamadım.
  • TPLİNK 8901g modem var. Çok uğraştım. Birçok MTU değeri denedim. Program çalışıyor. Gezinti modunda internette gezebiliyorum ama indirme 320 kbps geçmiyor. İndirme modunda ise zorrent 100 kbps civarına düşüyor ve yükselmiyor. İnternette gezinti yapılmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: S0NADAM

TPLİNK 8901g modem var. Çok uğraştım. Birçok MTU değeri denedim. Program çalışıyor. Gezinti modunda internette gezebiliyorum ama indirme 320 kbps geçmiyor. İndirme modunda ise zorrent 100 kbps civarına düşüyor ve yükselmiyor. İnternette gezinti yapılmıyor.

telekom bağlantıların iyice suyunu çıakrdı.microsoftdan dosya çekreken akk yok başka her sitede var.bu nasıl bi iştir
  • quote:

Orijinalden alıntı: to1ga

NetMTU - MTU ile Web Sitelerine Erişim (1.1)

Yanlış yaptığım bir yermi var yoksa artık çalışmıyormu program ?

yanlış yapıyorsun tabiyki. modemden mtuyu 300 e ayarlayacaksın. sonra netmtu ya girip ordaki mtuyuda 300 yapacaksın.
  • Merhaba biz ttnet 50gb kotalıyı ortak olarak kullanıyoruz fakat modem bizde değil. Bu programı modem olmadan kullanabiliyormuyuz ? birde ben indirme modundayken diğer pclerde indirme modundamı oluyor yoksa onlarda sorunsuz internete girilebiliyormu ?
  • 
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.