Evet bende şuan itibari ile net servise geçmiş bulunuyorum oyun oynamıyorum fiyatlardan dolayı netspeedten geçtim netspeed ve netservices pinglerini atayım verdikleri hız aynı ping ve tracer dan anlamıyorum yorum yapabilirseniz sevinirim.. bu netspeed bu yeni geçtiğim iss netservices |
NetServices 100 MBPS 199.9TL (2. sayfa)
-
-
merhaba arkadaşlar bende netservise geçmeyi düşünüyorum memnunmusunuz geçiş süreci süreci nasıl oluyor kısaca anlatırmısınız teşekkürler.
-
Arkadaşlar an itibariyle netservicese geçiş yaptım hız testi görseldeki hattımı 88 e sabitlettirdim gayet güzel herhangi bir hız dalgalanmasıda yok müşteri hizmetleri gayet bilgili ben İstanbuldayım pop noktaları İzmirde ping o yüzden öyle Ping çok önemli değil benim için şuanlık memnunum öneririm isteyene referans kodumu verebilirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hem up, hem hemde down kısmında latency sıkıntısı var. Qos ile download'ı 75mbit, up'u 7.5-8 mbite düşünürsen daha stabil bir bağlantın olur.
Modemde QOS ayarı yok başka bir modem daha var onda var ama 2.4 GHz olduğu için maksimum 54 Mbps veriyor oyun ile işim olmadığı için bir sorun olmuyor
Netservices site arayüz yenilenmiş; hayırlı olsun. Yalnız sözleşmeler kısmında iptal formu yok; ödeme yöntemide sadece online işlemlerden yapılabiliyor gözüküyor. Farklı ödeme yöntemleride eklense iyi olur gibi.
-
Online İşlemlerden iptal talebi oluşturunca iptal ediyorlar
-
Talep oluşturuncada zaten size formu gönderiyorlar; sizde doldurup tekrar sisteme yüklüyorsunuz. Siteye konsa iyi olur. Çoğu firmanın sitesinde iptal formu var.
-
Bu şekilde yanıtladılar
-
İmzalı iptal formu ve kimlik fotokopisi olmadan nasıl iptal edeceğiz? Süreci biraz uzatma. Sitesine koyanlar neden koyuyor?
-
Sitedeki canlı desteğe sorabilirsin
-
Teşekkür ederim; ihtiyaçım olursa sorarım.
-
Onun bir zorunluluğu yok sanırım koyanlar sırf süreci zorlaştırmak için yapıyor bilemeyeceğim artık
-
Bence tam tersi; daha kolaylaştırmak için.
Hizmet numarası online işlem veya faturada yazıyor mu?
Fatura ödemesini Tıklanet olarak yapabiliyor muyuz?
Var mı aktif kullanıcı referans atabilecek bu firmayı deneyecegim sanırım
Evet yazıyor online işlemlerde xdsl numaram fatura ödemesini tıklanet olarak yapabiliyormuyuz derken?
-
NETDKJJBTNH6 yukarıdaki referans kodlarından birisini attım benim referansa ihtiyacım yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inzaghi01 -- 28 Mayıs 2024; 14:4:3 > -
Netservices; Tıklanet markası yanlış bilmiyorsam.
Banka, Faturamatik ve Hadi'den ödeme yapabiliyor muyuz? Yoksa sadece online işlemlerden mi?
Hadi'de Tıklanet var mesela.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X