netservices çıkış hangi ilden |
NetServices 100 MBPS 199.9TL (5. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
İzmir
-
1 aya yakındır hizmet alıyorum. Bana göre avantajların sıralayım.
-Uygun fiyatlı olması
-Müşteri hizmetlerinin ilgili ve çözüm odaklı yardımcı olmaları
-Pinglerinin ülke için düşük ms bağlanması
-İnternetim sorunsuz olması
Geçmeyi düşünen olursa referans kodum: NETSP5
Ping ve Tracert testlerim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi intel7mix -- 6 Ağustos 2024; 16:14:58 >
-
Bugün abonelik iptalimi gerçekleştirdim. Evet en ilgili İSS kendileri. Kullanamadan çıkış yaptım. 104 TL fatura kestiler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cracker1718 -- 9 Ağustos 2024; 23:28:55 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba,
Aboneliğinizi iptal ettiğiniz için üzgünüz. Faturanızla ilgili bilgi almak için destek kaydınızı kontrol edeceğiz ve size en kısa sürede dönüş yapacağız. 😇
-
-
Aynen firmanın iși gücü yok hiç bir aboneye hız limiti uygulamıyor. Bir tek size uyguluyor. Bölgendeki altyapın desteklemiyorsa firma ne yapsın. Git karalamanı başka yerde yap.
speedtest.net
Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Testhttps://www.speedtest.net/result/16608090642
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi intel7mix -- 10 Ağustos 2024; 21:43:26 > -
Ne demek desteklemiyor kardeşim? Attığım görsele bakmadın mı. Alt komşum Türk Telekom kullanıyor. 12 Mbps alıyor. Benim aldığım hıza bak. Sana iyi hizmet veriliyor diye diğerlerinde de öyle oluyor diye bir şey yok. Boş yapma! Fonlanmışsın git başka yerde övgü yağdır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cracker1718 -- 10 Ağustos 2024; 22:9:18 >
İç tesisatınız da veya modemden olabilir. Modemden ise Kanal değişikliği yapmanız da yarar var. Bunla ilgili destek kaydı oluşturdunuz mu? Ayrıca Buradan da Hat değerlerinizi gönderebilirseniz Yorumlayabilirim
Aboneliğimi iptal ettirdim. Hat değerlerim bu firmaya geçmeden önce böyleydi:
Sıkıntısız şekilde 1.5 yıl hizmet aldım. Türk Telekom'dan.
Bu konuyla ilgili kontrollerk sağlayacağız dendi bağlantı sağlandıktan sonra. Destek kaydı direkt kapatıldı. Türk Telekom tarafından sabitlendi denilerek. Zaten 20 gün sürdü geçiş yapmam. DSL bağlantısı koptu. Rezalet bir firma. Sürekli bizle alakalı değil TT ile alakalı diyor bir sorun durumunda. 2 defa ekipler geldi hiçbir sorun bulunamadı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cracker1718 -- 10 Ağustos 2024; 22:14:14 >
Aynen kendi faturasını ödediğim internetten fonlanıyorum. Resmen komik cevaplar.
-
Görseller NetServices ait değil bari yalan ss atmasaydın.
-
-
Tiklanet yazıyor görmüyor musun? Evet işim gücüm yok ben de karalamaya uğraşıyorum. Başta her şeye yardımcı oluruz dediler bağlantı sağlanınca destek kesildi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cracker1718 -- 10 Ağustos 2024; 22:27:53 > -
Üç farklı elektrikçi kontrol etti tesisatımı. Hiçbir sıkıntı yok.
-
Anladığım kadarıyla ADSL kullanıyorsunuz ADSL zaten düzgün bir teknoloji değil bu tarz sorunları yaşamanız normal suçu firmada aramanızın bir mantığı yok
-
Normal falan değil. Türk Telekom sorunsuz hizmet verdi 2 yıl boyunca. Bir kere arıza kaydı bile açmadım hız düşmesinden dolayı. Neden boşa parmaklarımı yoruyorum ki? Tok, açın halinden anlamaz sonuçta.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cracker1718 -- 10 Ağustos 2024; 22:30:31 > -
Attığın hat değerleri NetService ait değil.
Speedtest ait değil diyen yok zaten.
-
Kardeşim gözlerin görüyor değil mi? Bir sorun yok zihin sağlığında ve göz sağlığında inşaallah? Geçmeden önce yazmışım bak yukarı. Türk Telekom abonesiyken ki hat değerlerim o. Anladın mı?
Net Services'e geçiş yapmadan 1 gün önce aldığım ekran görüntüsü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cracker1718 -- 10 Ağustos 2024; 22:38:50 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X