Şimdi Ara

NetServices 100 MBPS 199.9TL (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
6
Favori
7.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

netservices çıkış hangi ilden

• erdenx E kullanıcısına yanıt

İzmir

• 1 aya yakındır hizmet alıyorum. Bana göre avantajların sıralayım.

-Uygun fiyatlı olması

-Müşteri hizmetlerinin ilgili ve çözüm odaklı yardımcı olmaları

-Pinglerinin ülke için düşük ms bağlanması

-İnternetim sorunsuz olması

Geçmeyi düşünen olursa referans kodum: NETSP5 

Ping ve Tracert testlerim

NetServices 100 MBPS 199.9TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi intel7mix -- 6 Ağustos 2024; 16:14:58 >

• Bugün abonelik iptalimi gerçekleştirdim. Evet en ilgili İSS kendileri. Kullanamadan çıkış yaptım. 104 TL fatura kestiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cracker1718 -- 9 Ağustos 2024; 23:28:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cracker1718 kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Aboneliğinizi iptal ettiğiniz için üzgünüz. Faturanızla ilgili bilgi almak için destek kaydınızı kontrol edeceğiz ve size en kısa sürede dönüş yapacağız. 😇

• Komşumun aldığı internet hızı:

Benim aldığım hız:

Bu firmadan uzak durun kasıtlı olarak hız düşürüyor. Hat değerlerini bahane ederek.

Aynen firmanın iși gücü yok hiç bir aboneye hız limiti uygulamıyor. Bir tek size uyguluyor. Bölgendeki altyapın desteklemiyorsa firma ne yapsın. Git karalamanı başka yerde yap.

NetServices 100 MBPS 199.9TLspeedtest.net
    Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test
    https://www.speedtest.net/result/16608090642

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi intel7mix -- 10 Ağustos 2024; 21:43:26 >
  • intel7mix kullanıcısına yanıt

Ne demek desteklemiyor kardeşim? Attığım görsele bakmadın mı. Alt komşum Türk Telekom kullanıyor. 12 Mbps alıyor. Benim aldığım hıza bak. Sana iyi hizmet veriliyor diye diğerlerinde de öyle oluyor diye bir şey yok. Boş yapma! Fonlanmışsın git başka yerde övgü yağdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cracker1718 -- 10 Ağustos 2024; 22:9:18 >

İç tesisatınız da veya modemden olabilir. Modemden ise Kanal değişikliği yapmanız da yarar var. Bunla ilgili destek kaydı oluşturdunuz mu? Ayrıca Buradan da Hat değerlerinizi gönderebilirseniz Yorumlayabilirim

• ibrahim4741 İ kullanıcısına yanıt

Aboneliğimi iptal ettirdim. Hat değerlerim bu firmaya geçmeden önce böyleydi:

Sıkıntısız şekilde 1.5 yıl hizmet aldım. Türk Telekom'dan.

Bu konuyla ilgili kontrollerk sağlayacağız dendi bağlantı sağlandıktan sonra. Destek kaydı direkt kapatıldı. Türk Telekom tarafından sabitlendi denilerek. Zaten 20 gün sürdü geçiş yapmam. DSL bağlantısı koptu. Rezalet bir firma. Sürekli bizle alakalı değil TT ile alakalı diyor bir sorun durumunda. 2 defa ekipler geldi hiçbir sorun bulunamadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cracker1718 -- 10 Ağustos 2024; 22:14:14 >

Aynen kendi faturasını ödediğim internetten fonlanıyorum. Resmen komik cevaplar.

Görseller NetServices ait değil bari yalan ss atmasaydın.

Problemsiz kullanıyorum.
    Hat değerleri firmayla bağlantılı bir şey değil sizin hattınızda problem varsa firmanın buna yapabileceği bir şey yok.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Tiklanet yazıyor görmüyor musun? Evet işim gücüm yok ben de karalamaya uğraşıyorum. Başta her şeye yardımcı oluruz dediler bağlantı sağlanınca destek kesildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cracker1718 -- 10 Ağustos 2024; 22:27:53 >
  • Alp-1905 A kullanıcısına yanıt

Üç farklı elektrikçi kontrol etti tesisatımı. Hiçbir sıkıntı yok.

Anladığım kadarıyla ADSL kullanıyorsunuz ADSL zaten düzgün bir teknoloji değil bu tarz sorunları yaşamanız normal suçu firmada aramanızın bir mantığı yok

• inzaghi01 İ kullanıcısına yanıt

Normal falan değil. Türk Telekom sorunsuz hizmet verdi 2 yıl boyunca. Bir kere arıza kaydı bile açmadım hız düşmesinden dolayı. Neden boşa parmaklarımı yoruyorum ki? Tok, açın halinden anlamaz sonuçta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cracker1718 -- 10 Ağustos 2024; 22:30:31 >

Attığın hat değerleri NetService ait değil.

Speedtest ait değil diyen yok zaten.

Kardeşim gözlerin görüyor değil mi? Bir sorun yok zihin sağlığında ve göz sağlığında inşaallah? Geçmeden önce yazmışım bak yukarı. Türk Telekom abonesiyken ki hat değerlerim o. Anladın mı?

Net Services'e geçiş yapmadan 1 gün önce aldığım ekran görüntüsü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cracker1718 -- 10 Ağustos 2024; 22:38:50 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.