Şimdi Ara

Netspeed aboneliğim 18 saat içinde aktif oldu. bu bir rekor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Netspeed e evraklarım dün saat 14.00 da ulaştı. 15:20 de netspeed müşteri hizmetlleri aradı tarife fiyatlarını hız bilgilerini açıkldı üyelik formunda işaretlediğim hız paketini onaylayıp onaylamadığımı sordu. onaylıyorum dedim sonra bir kaç bi şey daha sordu. üyelik işlemlerinizi başlatıyoruz dedi kapadı.
    bu saat saat 9:30 yine müşteri hizmetleri aradı üyelik işlemlerinin tamamlandığını söyledi kullanıcı adı ve şifreyi gönderdi. kullanıcı adı ve şifreyi modeme girince şak siye çalıştı hiç bir sıkıntı çıkmadı.
    Türknet'ten de mesaj geldi aboneliğiniz sonlandırıldı diye. kısaca geçiş sürecim hiç beklemediğim kadar hızlı ve sorunsuz gerçekleşti.
    Teşekkürler netspeed.

netspeed hız değerlerimi gösteren video da çektim. buyrun öteki ayrıntılar video da

• Bu kadar çabuk sürede geçiş işlemlerinizin olması gerçekten büyük başarı;

Bende TurkNet denilen illetten değişken hız sorunlarından dolayı kurtulmak istiyorum ama yeni geçiş yapmak istediğim Speednet'tede aynı sorunu yaşarmıyım diye çok düşünüyorum;

Bulunduğunuz il,ilçe nersei hızınızda herhangi bir dalgalanma azalma, kopma vs. oluyormu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legend_84

Bu kadar çabuk sürede geçiş işlemlerinizin olması gerçekten büyük başarı;

Bende TurkNet denilen illetten değişken hız sorunlarından dolayı kurtulmak istiyorum ama yeni geçiş yapmak istediğim Speednet'tede aynı sorunu yaşarmıyım diye çok düşünüyorum;

Bulunduğunuz il,ilçe nersei hızınızda herhangi bir dalgalanma azalma, kopma vs. oluyormu ?

Abone sayıları artmaya başladıkça bence netspeed de hız dalgalanmaları başlayacak ilk başlar turknette çok iyidi sonra bozdu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

bulunduğum ilçe aslında ilçe bile denmeyecek kadar küçük bir yer. 6400 nufusu var. Artvin Şavşat ilçesi.
    burada Türktelekomdan başka altyapısı olan şirket yok.

netspeed hızında dalgalanma, kopma falan yok. 70mbpsnin altına hiç düşmedi. üstelik bu testleri yaparken benim bilgisayar haricinde 3 tane mobil cihaz da modeme bağlı internetimi kullanıyor.
    kablosuzsu kapatıp test yapsam belki de daha yüksek sonuçlar bile alırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: HakanG22

quote:

Abone sayıları artmaya başladıkça bence netspeed de hız dalgalanmaları başlayacak ilk başlar turknette çok iyidi sonra bozdu

netspeed babamızın şirketi değil. netspeed de bozulunca gider başka İSS ye taşınırız.
    Elon Musk abi uzaydan üksek hızlı internet verene kadar netpeed kullanırız.

• Bende dun 3 gibi kargoya verdim bugun 3 gibo arayip onay aldilar benimki geçiş değil ama bakalim ne olacak hayirli olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: ParTaa

Bende dun 3 gibi kargoya verdim bugun 3 gibo arayip onay aldilar benimki geçiş değil ama bakalim ne olacak hayirli olsun

Yarın sabah 9-10 arası ararlar veya mesaj gönderiller. kullanıcı adın ve şifreni mesaj atarlar. o kullanıcı adını ve şifreyi modem ayarlarından ilgili yere yaz anında speednet kullanmaya başlardın.
    senin hat sıfırdan kurulum mu yoksa türknet veya türktelekom internet abonesiydin de mi geçiş yaptın.
    geçiş yapıyorsan dediğim gibi yarın sabah sen de bir speednetli olacaksın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozbey08

quote:

Bende dun 3 gibi kargoya verdim bugun 3 gibo arayip onay aldilar benimki geçiş değil ama bakalim ne olacak hayirli olsun

Yarın sabah 9-10 arası ararlar veya mesaj gönderiller. kullanıcı adın ve şifreni mesaj atarlar. o kullanıcı adını ve şifreyi modem ayarlarından ilgili yere yaz anında speednet kullanmaya başlardın.
    senin hat sıfırdan kurulum mu yoksa türknet veya türktelekom internet abonesiydin de mi geçiş yaptın.

Geçiş değil benimki vodafone net vardi 50 mbit devrettim ama hala int var hiz 3 5 mbit arasi ping göklerde geziyor aradim biz kapattik aktif olmasi imkansız diyorlar anlamadim bu isi simdi yine netspeed aradi teyit aldi ilginc

• quote:

quote:

hocam benim ttnet 10 martta bitiyor ama ben kampanya bitmeden başvurayım dedim şimdi siteden başvurdum umarım 3 marta kadar hallolur fakat geçiş nasıl olacak 10 martta ttneti kapattırınca mı kullanırım ben speedneti yoksa nasıl yapmalıyım hiç bilmiyorum ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Donanım

quote:

quote:

hocam benim ttnet 10 martta bitiyor ama ben kampanya bitmeden başvurayım dedim şimdi siteden başvurdum umarım 3 marta kadar hallolur fakat geçiş nasıl olacak 10 martta ttneti kapattırınca mı kullanırım ben speedneti yoksa nasıl yapmalıyım hiç bilmiyorum ?

ttnet i kapatma, ttnet hizmet numarasıyla interneti speednete taşısınlar. sen şimdi hizmet taşıma ve üyelik evraklarını doldurup netspeed adresine postalayacaksın.

• Bende dün sabah 10.30 gibi evrakları kargoya verdim bugün 3 gibi arayıp kargonun ulaştığını onay almak için aradıklarını söylediler yalnız 3 kere aradılar birbirlerinden haberleri yok galiba tt ekibinin gelmesini bekliyorum yarın gelirler diye düşünüyorum oturduğum yerde fiber altyapı olmadığı için vdsl 32 mbit 150gb akn li paketini tercih ettim...

• Şimdide 0850 532 8784 bu numaradan aradilar onaylandi ekipler ankastre kurulumu yapinca k.adi şifre sms olarak gelicek dediler bu 3 arayislari ya birbirlerinden haberleri yok yada cok ilgililer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ParTaa -- 28 Şubat 2018; 19:13:58 >
  • quote:

quote:

quote:

Geçiş değil benimki vodafone net vardi 50 mbit devrettim ama hala int var hiz 3 5 mbit arasi ping göklerde geziyor aradim biz kapattik aktif olmasi imkansız diyorlar anlamadim bu isi simdi yine netspeed aradi teyit aldi ilginc

e devletten bak hangisi açık hangisi pasifmiş diye
    https://www.turkiye.gov.tr/btk-mobil-sabit-internet-kablo-tv-uydu-isletmecilerinden-borc-ve-alacak-sorgulama

• ozbey08 kullanıcısına yanıt
    ttnet tahaütü 10 un da bitiyor ben speednete şimdi başvurdum bir sıkıntı olmaz değil mi ? onlar 10 un da geçiş yaparlar heralde ? bu arada siteden başvurdum ama ne zaman geri dönerler ben şimdi arıyım mı yoksa hocam ?

fiyatlara zam gelmeden şu 46 liralık pakete geçiş yapmalıyım
  • quote:

quote:

quote:

quote:

e devletten bak hangisi açık hangisi pasifmiş diye
    https://www.turkiye.gov.tr/btk-mobil-sabit-internet-kablo-tv-uydu-isletmecilerinden-borc-ve-alacak-sorgulama

Yok usta devrettim artik benim adima değil yani devir alan kişide kendi adresini verdi nakil için 20 gündür hala ekipler gelecek arıyorum bu int bende hala aktif hiz yerlerde diyorum aktif olmasi imkansız diyorlar devir alan kisi arayip soyluyo kablolari cikarmasi yeterli soyleyin kullanmasın demisler ne ot yedikleri belli değil korkum netspeed baglanirken sıkıntı cikarmasi

• Dr. Donanım kullanıcısına yanıt
    sıkıntı olmaz aslın sıkıntı 10 unu geçince olur. çünkü 10 undan sonra yeni fatura çıkar. yeni fatura çıkmaması için 10 marttan önce geçiş işleminin tamamlanması gerek.
  • quote:

Şimdide 0850 532 8784 bu numaradan aradilar onaylandi ekipler ankastre kurulumu yapinca k.adi şifre sms olarak gelicek dediler bu 3 arayislari ya birbirlerinden haberleri yok yada cok ilgililer

Beni de 3.kere aradılar hocam

• Arkadaşlar benim bir sorum olacak, benim oturduğum dairede daha önceden internet kullanıldı binanın içindeki kutuda tt daha önce daire 1 olarak kabloyu işaretlemiş ama kablo ucu açıkta değil bağlı şekilde duruyor acaba evin içindeki duvarda telefon prizine mi geliyor o bağlı kablolar ? Tt den gelecek arkadaşlar tam olarak ne yapacak acaba ? Netspeed den arayan arkadaş tt den gelecek arkadaşlar ucu açık kablo bırakacak dedi ama benim kablolarım bağlı bişey anlamadım bilgisizim bu konularda... Yardımcı olur musunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: erdem181

Arkadaşlar benim bir sorum olacak, benim oturduğum dairede daha önceden internet kullanıldı binanın içindeki kutuda tt daha önce daire 1 olarak kabloyu işaretlemiş ama kablo ucu açıkta değil bağlı şekilde duruyor acaba evin içindeki duvarda telefon prizine mi geliyor o bağlı kablolar ? Tt den gelecek arkadaşlar tam olarak ne yapacak acaba ? Netspeed den arayan arkadaş tt den gelecek arkadaşlar ucu açık kablo bırakacak dedi ama benim kablolarım bağlı bişey anlamadım bilgisizim bu konularda... Yardımcı olur musunuz?

Anladığım kadariyla sendede eve kablo cekme olayi yok aşağıdan kabloyu bagladiklarinda duvarda ki telefon prizine takip kullaniyorsun k.adi sifreni girdikden sonra bende merak ediyorum benim kabloda hala ttnin kağıdı var vodafone devir ettigim halde int kesilmedi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: erdem181

Arkadaşlar benim bir sorum olacak, benim oturduğum dairede daha önceden internet kullanıldı binanın içindeki kutuda tt daha önce daire 1 olarak kabloyu işaretlemiş ama kablo ucu açıkta değil bağlı şekilde duruyor acaba evin içindeki duvarda telefon prizine mi geliyor o bağlı kablolar ? Tt den gelecek arkadaşlar tam olarak ne yapacak acaba ? Netspeed den arayan arkadaş tt den gelecek arkadaşlar ucu açık kablo bırakacak dedi ama benim kablolarım bağlı bişey anlamadım bilgisizim bu konularda... Yardımcı olur musunuz?

Anladığım kadariyla sendede eve kablo cekme olayi yok aşağıdan kabloyu bagladiklarinda duvarda ki telefon prizine takip kullaniyorsun k.adi sifreni girdikden sonra bende merak ediyorum benim kabloda hala ttnin kağıdı var vodafone devir ettigim halde int kesilmedi

Evet hocam daha önce zaten dairede oturanlar yabancı değildi modemi direk duvardaki prize takıp kullanıyolardı diye hatırlıyorum bende ama %100 de emin değilim...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.