Şimdi Ara

Netspeed ankastre kutusu 5 gündür adsl sinyali yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Netspeed olan internetim 5 gündür yok ankastre kutusuna baglayip demek istiyorum binada benle birlikte bir dairede internet var yani 2 abone nereye baglicam bilemedim türk telekom 2 defa portta kontrol etmos adsl sinyali varmış (yersen) ben ucretli servis talep ettim muhtemelen bana atacaklar topu en azindan bu ankastre kutusunda neye dikkat etmem gerekiyor onu soyleyin . Türk telekom servis ucreti alamasin
    Netspeed ankastre kutusu 5 gündür adsl sinyali yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sizin evin tesisatından gelen kablo hangisi onu bulup ayrıştırmanız lazım genelde turuncu-beyaz
    mavi-beyaz
    Şeklinde gelir ben bulmak için evdeki kablo tesisatına 12 v verdim gittim kutuya voltmetre ile ölçtüm sizde bu alet yoksa 12 v ampul bulup deneyerek bulablirsiniz
    türk telekomdan gelen hat ise soldaki 1 den 0 a kadar olan yerlerden biridir sizinki beyaz turuncu (7) veya beyaz siyah olabilir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sorun. Çözüldü ttnetten gorevliler geldi . Yandaki evde benim ve diger evlerin kaplolarinin toplandigi yerde muhtemelen ttnet görevlileri baska birine bağlantı yaparken benim kaployu boşa cikarmislar. Benim eve kaplonun uzerinde bir kağıtta VOLKAN NETSPEED yaziyor. Tamamen bilinçli yapıldığını düşünüyorum. Böyle düşünme sebebim ttnetten gelen gorevlinin Emrah'a bağlayarak (biz bu işi ucretli yapiyoruz.normalde böyle gelip uğraşmayiz )vs. demesi formaliteden evin icine girip bağlantı yaptigim fişe bakmasi tabi o sirada bana gebeymisim onlar lutufta bulunuyorlamis gibi .Bu islerden anlamazam 20tl ateşlerdim. Bende tepkisiz kalinca surat düştü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.