< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NewsTR -- 7 Mart 2024; 0:19:5 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NewsTR -- 7 Mart 2024; 0:19:5 > |
İki daire neden kullanıyorsunuz adamlar zaten 40 liraya akn siz internet veriyor. Ne taahhüt istiyor ne bir şey.
Eskiden 50 lira limitsiz internet 15 lira sabit ücret 65 lira civarında idi limitsiz internet. 500-600 lira asgari ücret zamanında. Simdi üç katı oldu asgari ücret. 40 liraya akn siz hizmet alınabiliyor. Bırakın da bu adamlar da biraz para kazansın yatırım yapsın. Dışarı çıkıp iki kişilik yemek yerseniz 40 lira para veriyorsunuz. Eğer gerçekten durumunuz çok kötü değilse bunu yapmayın. Hem İnterneti paylasaginiz kişiye ne kadar güveniyorsunuz. Bizzat tanıdığım birinin is arkadaşı belediyedeki işinden oldu. İnterneti Paylaştigi kişinin girdiği siteler yüzünden. |
Bu tüm firmalarda böyle. TT'nin anlaşmas bu şekilde. Diğerleri kablo bağlamak için taahhütnameye 200 lira civarı para yazıyor. İmzamdaki konuyu inceleyip elektrikçiye para kaptırmadan yapabilirsiniz.
Firmanın şeffaflığı güzel, bağlantı mevzusunu açık açık belirtmiş. Diğer firmalar üstü kapalı ifadelerle geçiştiriyor. |
AKN kalktıktan sonra
|
Gelen yoğun talep üzerine 31.12.2018 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere 05.12.2018 tarihinden önce abone olmuş ve internet hizmetini kullanmaya devam eden tüm abonelerimiz için daha önce duyurulan kotanızı ikiye katladık kampanyası yerine kullanmakta oldukları tarifeler tam sınırsız tarifelere dönüştürülerek AKN uygulamasına tamamen son verilecektir.
Hadi gözünüz aydın |
Hocam sizin dediğiniz olay şuna kaçıyor ;
* ben; araba alacağım ama garajımda duracak ve sadece akşamları 1-2 saat bineceğim, vergimi niye tam vereyim ? * ben; 100 gramdan aşağı satılmayan, gramı 20 dolarlık havyarı ; her gün yemiyorum bana 20 gramlık paket yapılsın derseniz ; saçma olur. * zam konusuna , fiyat politikasına tabii ki karşıyım , aynı şeyi istiyoruz ama siz olması çok zor şeyi istiyorsunuz :) bakın geçen sayfalarda 980/840 mbits bağlantı veren firma adresi koydum yurt dışında 74 Dolar. şimdi yurt dışında 40 euro'ya da internet var , 20 sterlin'e ve adamlarda kota diye bir olay/mantık yok. siz kalkıp , 980/840 mbits için 74 dolar fiyat veren firmaya ; ben akşamları kullanacağım bana 15 dolar yapın ama 980/840 olsun diyebilir misiniz ? hayır.. onun yerine birader bana 100mbits ver 44 dolar olsun diyebilirsiniz. sizde bu örneğe göre maalesef ülkemizde internet hızı yerlerde süründüğü için , 24-35-50 vs.. artık hangisi uygunsa ona geçiş yapabilirsiniz. |
Paralı trole benziyorsun sürekli tekrarlayan yorumların var 15 gündür internetim yokk 5 gündür yok kapatacağım çıkacağım 20 gündür yok hem bu forumda hemde ekşi sözlükte rastladım hep aynı terane bu kadar yazı yazacağına iptal dilekçesi gönder firmaya alümünyum..
|
Kardeş 3-5 gündür fark ediyorumda netspeedi karalamak için elinden geleni yapıyorsun üyeliğinide iptal ettiysen bi zahmet artık bu konuyu terk edermisin?
-- Mesajın bundan sonrasını bu sorunlu arkadaşın geçen gün açtığı konusuna itafen yazıyorum -- Bende yer yer ping sorunu yaşamama rağmen, genellikle desteğe çözüm odaklı mesajlar atarım ve bu mesajlarıma müşteri temsilcisinden her zaman gayet saygılı düzgün yanıtlar almışımdır. Yok patates speed bilmem ne.İnsan gibi cevaplar yazmadan "eleştiriyorum yiieeaa" diyerek kimseye hakaret etme hakkınız yok.Karşınızdakine hakaret ettikten sonrada "saygı" beklemeye hakkınız yok. Çoluk çocukla mı uğraşıyoruz acaba? Sizin yeriniz konu dışı değilmi gidin takılın orada işte. Git telekomdan 200-300 liraya 625353 ay taahhütlü netini al kullan işte. Kuyruk acınmı var yoksa paralı elemanmısın bilemedim. Not:6-7 aylık netspeed kullanıcısı. +blok |
Sonunda eski iplere geri döndük.
|
Evet değil haklısın ama 15 milyondan fazla insan İstanbul da yaşıyor , normal olarak insan İstanbula gelmesini bekliyor altyapının şu kafa dediğin neyin kafası . Muğlanın köylerinde VDSL altyapısı varken ben hala adsl hızlarında internet kullanıyorum İstanbul da en çok yatırımın altyapının yapılması gereken şehir İstanbul kafam bu .
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NewsTR -- 25 Ocak 2023; 22:40:24 > |
|
|
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NewsTR -- 24 Temmuz 2017; 0:57:2 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NewsTR -- 31 Temmuz 2017; 23:24:37 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |